ακόμα έχει φαγούρα κ δαγκώνεται..λογικό?

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
έχω μιά λαμπραντορίνα θυλυκή 6 μηνών περίπου(δεν σας την έχω δείξει ακόμα γτ δεν ξέρω πώς ανεβάζουμε φώτος) τέσπα να μπώ στο θέμα.απο τις πρώτες μέρες που την έχουμε ξύνεται στο λαιμό,στο σώμα γενικά κ δαγκώνεται στην ουρά.με τις μέρες μειώθηκε αυτό ίσως λόγω ότι της βάλαμε σπρέι στις αρχές,κολάρο για ψύλους μετά απο λίγο καιρό αν κ έχει βραχεί πολλές φορές κκ τελευταίο 1 μισή μήνα αμπούλα.είναι φυσιολογικό λοιπόν να μου ξύνεται ακόμα?να υπενθημίσω ότι έχουμε κήπο κ περνάει τις ώρες της κάποιες ώρες αν κ μένει μέσα κ γενικά αράζει τις ώρες της μαζί μας.

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Εγώ που είχα παρόμοιο πρόβλημα, άλλοτε ποιο έντονο και άλλοτε λιγότερο ποιο έντονο, αφού δοκίμασα 7-8 τροφές....τελικά βρήκα μία που του έκατσε κουτί και ξύνεται από λίγο έως καθόλου...
Με μία συγκεκριμένη που είχα δοκιμάσει την 1η εβδομάδα τον είχε πιάσει τέτοια φαγούρα στις πατούσες που τις μάτωσε.....

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Αν δεν είναι κάποιο παράσιτο θα μπορούσες να μιλήσεις στον κτηνίατρο. Αν σου δώσει το ΟΚ ότι δεν έχει κάτι ο σκύλος πιθανόν να είναι αλλεργικό.