καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με αυτο που μας συνέβη σήμερα. Έχω ένα πολυ παιχνιδιάρικο λαμπραντορακι 2 χρόνων. Σήμερα πήγαμε την βόλτα μας κανονικά παίξαμε τρέξαμε κλπ. Όλα φυσιολογικά! Γυρίσαμε σπίτι ήπιε νερό και ξάπλωσε... Μετά από καμία ώρα τον άκουσα να κάνει κάτι ήχους σαν να μασουλάει και τον είδα να κάθεται πολυ ήρεμος και να αγναντεύει το υπερπέραν.. Λέω από μέσα μου κάτι δε πάει καλα. Τον πλησίασα και του άνοιξα το στόμα, είδα τη γλώσσα του ήταν ανοιχτό ροζ. Με έπιασε κρύος ιδρώτας, παίρνω ένα denta sticks να δω τι θα κάνει, το πήρε κανονικά... Αλλα όταν επιχείρησε να το φάει δε μπορούσε. Λέω κάτσε να του δόσω και μια λιχουδιά, όπως την έβαλε στο στόμα έτσι και την έβγαλε...αμάσητη.
Πανικοβλήθηκα γιατί ήμουν στο σπίτι μόνη μου και χωρίς αυτοκίνητο ώστε να πάω στον κτηνίατρο, θα περίμενα μέχρι να έρθει το αγόρι μου σπίτι από τη δουλειά και θα πηγαίναμε κατευθείαν. Καθώς περίμενα, ο Μάρλεϊ εκεί που τον χάιδευα κλπ ξεκίνησε να ζωηρεύει πάλι και η γλώσσα του να επανέρχεται στα φυσιολογικά, πήγα κατευθείαν να φέρω λιχουδιά να δω αν μπορεί να μασισει και νερό για να δω αν μπορεί να πίνει , και ξάφνου ο παλιός καλός Μάρλεϊ ήταν πάλι εδώ.
Το άγχος μου εμένα τώρα ειναι το εξής, μήπως έπρεπε να πάω στον κτηνίατρο παρόλο που επανήλθε ο σκύλος;
Λέτε να πάω αύριο καλού κακού; Ειναι να πάω σε ένα μήνα όπως και να χει για τα επαναληπτικά του εμβόλια. ( φυσικά αν μου κάνει τα ίδια δε το συζητώ, εννοείται έφυγα με τα πόδια για τον κτηνίατρο που λέει ο λόγος).
Να σημειώσω οτι μένω γερμανια( το λέω γιατί έχει πολυ πρασινο και ο,τι αυτο συνεπάγεται).
Ευχαριστω πολυ για το χρόνο σας, και συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία
Πανικοβλήθηκα γιατί ήμουν στο σπίτι μόνη μου και χωρίς αυτοκίνητο ώστε να πάω στον κτηνίατρο, θα περίμενα μέχρι να έρθει το αγόρι μου σπίτι από τη δουλειά και θα πηγαίναμε κατευθείαν. Καθώς περίμενα, ο Μάρλεϊ εκεί που τον χάιδευα κλπ ξεκίνησε να ζωηρεύει πάλι και η γλώσσα του να επανέρχεται στα φυσιολογικά, πήγα κατευθείαν να φέρω λιχουδιά να δω αν μπορεί να μασισει και νερό για να δω αν μπορεί να πίνει , και ξάφνου ο παλιός καλός Μάρλεϊ ήταν πάλι εδώ.
Το άγχος μου εμένα τώρα ειναι το εξής, μήπως έπρεπε να πάω στον κτηνίατρο παρόλο που επανήλθε ο σκύλος;
Λέτε να πάω αύριο καλού κακού; Ειναι να πάω σε ένα μήνα όπως και να χει για τα επαναληπτικά του εμβόλια. ( φυσικά αν μου κάνει τα ίδια δε το συζητώ, εννοείται έφυγα με τα πόδια για τον κτηνίατρο που λέει ο λόγος).
Να σημειώσω οτι μένω γερμανια( το λέω γιατί έχει πολυ πρασινο και ο,τι αυτο συνεπάγεται).
Ευχαριστω πολυ για το χρόνο σας, και συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία