απεργια πεινας μου κανει!!!!!!

senorita zizel

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
45
47
Οχι! Πρέπει να αποφασίζει να το τρώει όταν το έχει. Σε αναποφασιστικότητα ή νάζια, θα μάθει ότι το χάνει!
ισως φταιει που εχω παντα γεματο το μπολ!! ευχαριστω !

senorita zizel

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
45
47
Οχι! Πρέπει να αποφασίζει να το τρώει όταν το έχει. Σε αναποφασιστικότητα ή νάζια, θα μάθει ότι το χάνει!
ισως φταιει που εχω παντα γεματο το μπολ!! ευχαριστω !
Ναι φταίει! Και πολύ μάλιστα!!!
μαλιστα πολλα λαθη εχω κανει μαλλον...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Στελιο για ποιο λογο ειναι τοσο κακο να ειναι γεματο το μπολ? Περα απο οτι δεν υπαρχει ακριβης ελεγχος της ποσοτητας που τρωει;

• Like
Reactions: senorita zizel

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Με λίγη ρουτίνα όλα θα στρώσουν. Όπως σου είπαν.
15-20 λεπτά το φαγητό κάτω. Αν δε το φάει, το παίρνεις.
Το βράδυ πάλι το ίδιο.
Ε που θα πάει, θα λυσσάξει από την πείνα και θα την καταβροχθίσει σκέτη.

• Like

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Γιατί πρέπει να κανονίζεις εσυ την ποσότητα που πρέπει να τρώει, αναλογα με αυτο που βλεπεις στο σώμα του σκυλιου.
Αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να σου «βαρελοποιηθεί»

• Like

senorita zizel

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
45
47
15-20 λεπτά το φαγητό κάτω. Αν δε το φάει, το παίρνεις.
Το βράδυ πάλι το ίδιο.
Ε που θα πάει, θα λυσσάξει από την πείνα και θα την καταβροχθίσει σκέτη.[/QUOTE]
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: να εισαι καλα ευχαριστω!!!

• Like
Reactions: Lavernne

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αν αφήσω ένα μπολ γεμάτο τροφή και δεν το πάρω για 2 - 3 ημέρες από το πάτωμα, θα φάει ή όχι μετά από 2- 3 μέρες νηστείας;

• Like

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Είναι διαφορετικό θέμα το καπρίτσιο του σκύλου μας(που προέρχεται από την δική μας βλακεία :p ) από τον έλεγχο της ποσότητας... Για το πρώτο, όλο το μυστικό είναι οι δικές μας αντοχές...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ομολογώ ότι δεν έχω πειστεί αν το μέλος @senorita zizel μιλάει τόσο σοβαρά όσο οι υπόλοιποι που απαντήσαμε ( ζητώ συγγνώμη αν κάνω λάθος), αλλά επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και μας διαβάζουν άνθρωποι που ψάχνουν να δώσουν λύση ...

Αποκλείστε πριν από όλα οποιοδήποτε θέμα υγείας όταν δεν τρώει ο σκύλος σας...

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχει φαγητό μόνιμα και φυσικά να μην ενδίδεις σε παρακάλια για λιχουδιές. Να καταλαβαίνει το σκυλί ότι εσύ ορίζεις το πότε, το πόσο και το τι θα φάει. Είναι θέμα σεβασμού και κανόνων. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Ομολογώ ότι δεν έχω πειστεί αν το μέλος @senorita zizel μιλάει τόσο σοβαρά όσο οι υπόλοιποι που απαντήσαμε ( ζητώ συγγνώμη αν κάνω λάθος). αλλά επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και μας διαβάζουν άνθρωποι που ψάχνουν να δώσουν λύση ...

Πολύ σωστή παρατήρηση

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ομολογώ ότι δεν έχω πειστεί αν το μέλος @senorita zizel μιλάει τόσο σοβαρά όσο οι υπόλοιποι που απαντήσαμε ( ζητώ συγγνώμη αν κάνω λάθος), αλλά επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και μας διαβάζουν άνθρωποι που ψάχνουν να δώσουν λύση ...

Αφού πρώτα επιβεβαιωθεί οτι η μικρή δεν τρώει από δυστροπία και όχι από λόγους υγείας...

και επειδη μας διαβάζουν γενικότερα και αλλοι -έχοντες μικρόσωμα- και όχι μονο η θεματοθέτρια.... ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους αποφασίσουν να πείσουν μικρόσωμο να φάει με νηστεία... η υπογλυκαιμία ειναι πολύ πιο κοντά από οσο φαντάζεστε και ΟΧΙ δεν αντιλαμβάνεται το σκυλι την ανάγκη να φάει για να συνέλθει. Ο οργανισμός κάνει σταδιακό shut down και σε ορισμένες φυλές μπορεί να αποβεί μοιραίο, γρήγορα.

• Like
Reactions: Kimigaz and Aslan

senorita zizel

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
45
47

για ποιο λογο το λες αυτο?δεν ηξερα οτι το να εχεις αποριες σε ενα form σε κανει αυτοματα ασοβαρο.πρωτα με προσβαλεις και μετα μου ζητας συγνωμη?ωραια υποδοχη!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αφού πρώτα επιβεβαιωθεί οτι η μικρή δεν τρώει από δυστροπία και όχι από λόγους υγείας...
Βεβαίως συμφωνώ αλλά υπάρχουν κάποιες γ@μ@μ@ν@ς περιπτώσεις που δεν έχεις το χρόνο για να επιβεβαιώσεις την δυστροπία...

• Like
Reactions: ghelly

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
28
Τωρα αν της εχεις το μπολ κατω ολη την ωρα εισαι σιγουρη ότι δεν τρωει?Στο λεω γιατι τωρα που ερχεται καλοκαιρι πολλοι σκυλοι δεν τρωνε το ιδιο όπως το χειμωνα λογο της ζεστης, οποτε μπορει και να τρωει απλα να μην το καταλαβενεις. Αυτό με το μπολ είναι πολύ βασικο, για να μαθει ποιος θετει τους ορους.

Υ.Γ Και η δικια μου εμεινε τωρα το ΣΚ με την γιαγια της(την γιαγια μου) και γυρισα και βρηκα ένα πορτοκαλι σκυλο, στην αρχη τρομαξα νομιζα ότι ειχε χτυπησει, μετα εμαθα ότι ειχε κανει η γιαγια κοκινστο και το τιμησε και το παιδι, αλλα επειδή ηταν κατω από το τραπεζι το πεταγε πανω του και ειχε γινει πορτοκαλι. Περιτο να πω ότι εχει κανει μπανιο και εχει ακομα πορτοκαλι ανταυγιες

• Like