απεργια πεινας μου κανει!!!!!!

senorita zizel

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
45
47
Μια βδομάδα μαζί μου και θα στην κάνω στρατιωτάκι. Ότι σου είπαν, αφήνεις-παίρνεις. Πολλά είναι τα είκοσι, ένα τέταρτο και πολύ είναι.
σε ευχαριστω πολυ!απο αυριο θα κανω αυτα που μου ειπτε!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Ομολογώ ότι δεν έχω πειστεί αν το μέλος @senorita zizel μιλάει τόσο σοβαρά όσο οι υπόλοιποι που απαντήσαμε ( ζητώ συγγνώμη αν κάνω λάθος), αλλά επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και μας διαβάζουν άνθρωποι που ψάχνουν να δώσουν λύση ...

Αποκλείστε πριν από όλα οποιοδήποτε θέμα υγείας όταν δεν τρώει ο σκύλος σας...
το θέμα είναι σοβαρό για τον δικό της σκύλο και ρώτησε, ούτε τρόλαρε, ούτε σχολίασε τις συμβουλές που τις έδωσαν, μάλιστα έκανε και λαικ σε όλους.. με τέτοιες προσωπικές κρίσεις ( που είναι περιττές) δεν βοηθάμε.. κύριως διαβάζει ο θεματοθέτης που ψάχνει να δώσει λύση στο δικό του σκύλο, δεν έχει ανάγκη να διαβάζει αν είναι σοβαρός η ασόβαρος και να τρώει στη μάπα και ένα συγνώμη...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Έχει πέσει το τρολάρισμα της αρκούδας εδώ μέσα, είναι επόμενο μαζί με τα ξερά να καούν καμιά φορά και τα χλωρά, μην την πέφτετε σε ένα άτομο που προσπαθεί να βοηθήσει και μάλιστα διακρίνεται για την ευγένειά του.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Έχει πέσει το τρολάρισμα της αρκούδας εδώ μέσα, είναι επόμενο μαζί με τα ξερά να καούν καμιά φορά και τα χλωρά, μην την πέφτετε σε ένα άτομο που προσπαθεί να βοηθήσει και μάλιστα διακρίνεται για την ευγένειά του.
γιαυτό μου έκανε εντύπωση !

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
  • το λαικ σε όλους, είναι σοβαρό επιχείρημα;
  • προσωπικές κρίσεις κάνουμε.. σε φόρουμ είμαστε και όχι σε επιστημονικό περιοδικό
  • δεν ανήκει μόνο στον θεματοθέτη το πρόβλημα... κοίτα να δεις πόσοι είναι κάθε φορά οι guests του φόρουμ
  • για τη μάπα, τη συγγνώμη και τα υπόλοιπα προς το παρόν δεν θα απαντήσω... αν επιμείνεις μπορεί και να αναθεωρήσω...

• Like
Reactions: Orilis and ghelly

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Τα σκυλια θελουν προγραμμα κ πειθαρχεια σε καποια θέματα, οπως σου ειπαν, συγκεκριμενες ωρες κ για συγκεκριμενα λεπτα, αμα θελει να φαει θα φαει!
κ μενα η δικια μου που κ που κανει κονξες, γιατι? Γιατι τρωει κυριως μαγειρευτο (δικό της) κ ωμο, οταν λοιπον τυχαινει να της δωσω ξητα δε το θελει, κ σιγα μη το θελε δλδ, γιατι? Γιατι σου λεει αμα κανω λιγο την δυσκολη θα την ριξω (εμένα) κ θα μου δωσει αυτο που θελω...αλλα ελα μου που εγω δεν πεφτω (πια)
Ολοι ταγαπαμε κ τα λυπομαστε αλλα μεχρι ενος οριου ολα, δε θα μας χορευουν κ απο πανω!
Μην στεναχωριεσαι (απλα συμφωνω με το ποστ ενος αλλου μέλους, πραγματι πρεπει να σιγουρευτεις οτι δεν συντρεχουν λογοι υγειας πρωτα που αρνειται να φαει...εγω αμα την δω να πινει να τρεχει σα κατσικι πανω κατω εε κ αμα της δωσω κ κανα κομματακι γαλοπουλα να της γυρναει το ματι σιγουρευομαι...)

• Like
Reactions: senorita zizel

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
42
Και εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα μιζέριας και μη οργανωμένου προγράμματος φαγητού ειδικά αν τρώει αποφάγια αλλά δεν τρώει το φαγητό της.
Επίσης άλλες ξηρές έχετε δοκιμάσει? Μπορεί κάποια άλλη να την τρώει πιο ευχάριστα.

Τι να πω, είστε και εσείς που τα σκυλιά σας αρνούνται να φάνε, είμαστε και εμείς που προσπαθούμε να τα ξεκολλήσουμε από το να ρουφάνε το πιάτο :barefoot::barefoot::barefoot:.

senorita zizel

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
45
47
Μια βδομάδα μαζί μου και θα στην κάνω στρατιωτάκι. Ότι σου είπαν, αφήνεις-παίρνεις. Πολλά είναι τα είκοσι, ένα τέταρτο και πολύ είναι.
σε ευχαριστω πολυ!απο αυριο θα κανω αυτα που μου ειπτε!
Και εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα μιζέριας και μη οργανωμένου προγράμματος φαγητού ειδικά αν τρώει αποφάγια αλλά δεν τρώει το φαγητό της.
Επίσης άλλες ξηρές έχετε δοκιμάσει? Μπορεί κάποια άλλη να την τρώει πιο ευχάριστα.

Τι να πω, είστε και εσείς που τα σκυλιά σας αρνούνται να φάνε, είμαστε και εμείς που προσπαθούμε να τα ξεκολλήσουμε από το να ρουφάνε το πιάτο :barefoot::barefoot::barefoot:.
ναι εχω δοκιμασει και αλλες ξηρες τροφες..στην αρχη ετρωγε απο το χερι μου και τωρα πρεπει να παιξουμε με τις κροκετες μετα να της φαει..κατι κανω λαθος...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Συνήθως είναι μιζέρια, προσοχή στο θέμα υγείας που είπε ο Τάκης όμως. Υπόψιν, καμιά φορά μπορεί να είναι κάτι μικρό, όπως ευαίσθητο στομάχι. Ο δικός μου όταν ακολούθησα τη μέθοδο της νηστείας πολλές φορές απλά δεν του καθόταν η συγκεκριμένη τροφή και δεν την ακουμπούσε μέχρι που έκανε εμετό γαστρικά υγρά απ'την πείνα και μετά το στομάχι του ήταν πολύ χάλια για κάτι άλλο πέρα από κοτόπουλο+ρύζι. Και τώρα ακόμα που γυρίσαμε στο μαγειρευτό+κονσέρβα, αν μια μέρα δε φάει κονσέρβα (συγκεκριμένη, που του αρέσει), ξεδιαλέγει κτλ, ξέρω πλέον ότι σημαίνει ότι έχει αναστατωμένο στομάχι.

Αν δεν είναι απλά θέμα ότι έχει κακομάθει (εσύ το ξέρεις, από παρατήρηση, αν έχει μάθει να τρώει από τα χέρια όλων, ε, είναι αυτό), δοκίμασε και να αλλάξεις τροφή όπως σου λέει ο/η mechsilk.

senorita zizel

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
45
47
Συνήθως είναι μιζέρια, προσοχή στο θέμα υγείας που είπε ο Τάκης όμως. Υπόψιν, καμιά φορά μπορεί να είναι κάτι μικρό, όπως ευαίσθητο στομάχι. Ο δικός μου όταν ακολούθησα τη μέθοδο της νηστείας πολλές φορές απλά δεν του καθόταν η συγκεκριμένη τροφή και δεν την ακουμπούσε μέχρι που έκανε εμετό γαστρικά υγρά απ'την πείνα και μετά το στομάχι του ήταν πολύ χάλια για κάτι άλλο πέρα από κοτόπουλο+ρύζι. Και τώρα ακόμα που γυρίσαμε στο μαγειρευτό+κονσέρβα, αν μια μέρα δε φάει κονσέρβα (συγκεκριμένη, που του αρέσει), ξεδιαλέγει κτλ, ξέρω πλέον ότι σημαίνει ότι έχει αναστατωμένο στομάχι.

Αν δεν είναι απλά θέμα ότι έχει κακομάθει (εσύ το ξέρεις, από παρατήρηση, αν έχει μάθει να τρώει από τα χέρια όλων, ε, είναι αυτό), δοκίμασε και να αλλάξεις τροφή όπως σου λέει ο/η mechsilk.
σε ευχαριστω πολυ!ισως την εχω κακομαθει...ευχομαι να ειναι αυτο και οχι κατι με την υγεια της!και παλι σε ευχαριστω πολυ!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
για ποιο λογο το λες αυτο?δεν ηξερα οτι το να εχεις αποριες σε ενα form σε κανει αυτοματα ασοβαρο.πρωτα με προσβαλεις και μετα μου ζητας συγνωμη?ωραια υποδοχη!
Δεν είμαι στο τμήμα υποδοχής μελών...

Αν δεν αποδέχεσαι τη συγγνώμη μου, την παίρνω πίσω

Δεν σε είπα ασόβαρο και δεν θεωρώ ότι σε πρόσβαλλα...

Η συμμετοχή μου μου στο θέμα, θεωρώ ότι ήταν εποικοδομητική (μια λέξη της μόδας) και άσε τα παράπονα

"Δεν φταίει που είναι το μπολ γεμάτο... φταίει που έχει μάθει να περιμένει τους μεζέδες"

"Αν αφήσω ένα μπολ γεμάτο τροφή και δεν το πάρω για 2 - 3 ημέρες από το πάτωμα, θα φάει ή όχι μετά από 2- 3 μέρες νηστείας;"

"Είναι διαφορετικό θέμα το καπρίτσιο του σκύλου μας(που προέρχεται από την δική μας βλακεία :p ) από τον έλεγχο της ποσότητας... Για το πρώτο, όλο το μυστικό είναι οι δικές μας αντοχές..."

"Αποκλείστε πριν από όλα οποιοδήποτε θέμα υγείας όταν δεν τρώει ο σκύλος σας..."

Καλή καρδιά...

D

Deleted member 14614

Guest
Πάντα πρώτα βεβαιωνόμαστε αν δεν υπάρχει θέμα υγείας (100 φορές θα το γράψουμε).
Μετά, ναι, όπως σου είπαν τα παιδιά. Προσωπικά, το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα φερθώ επιδεικτικά μπροστά του, έτσι και σνομπάρει την τροφή. Δηλαδή, περνάει το 20λεπτο, δεν τρώει, την παίρνω επιδεικτικά και μετά βρίσκω κάτι να φάω που ξέρω ότι του αρέσει. Την δεύτερη-τρίτη φορά, τέλος οι κακομαθησιές.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Τον τελευταίο καιρο, με τον καταιγισμό των τρολς, πιάνω τον εαυτό μου να είναι δύσπιστος σε πολλά θέματα που ανοίγουν νεοεγγραφέντα μέλη.
Η λάθος εκτίμηση λοιπόν, είναι πολύ πιθανή για όλους μας, είτε προς την μια κατεύθυνση, είτε προς την άλλη.
Άσε που πάντα πλέον, ακόμα κι αν αποφασίζω να απαντήσω, διατηρώ μια επιφύλαξη και υποψία. Ε! Ο Τάκης δεν έκανε κατι διαφορετικό, μόνο που το εξέφρασε μεγαλόφωνα μεν, ευγενώς δε!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Αφού πρώτα επιβεβαιωθεί οτι η μικρή δεν τρώει από δυστροπία και όχι από λόγους υγείας...

και επειδη μας διαβάζουν γενικότερα και αλλοι -έχοντες μικρόσωμα- και όχι μονο η θεματοθέτρια.... ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε όσους αποφασίσουν να πείσουν μικρόσωμο να φάει με νηστεία... η υπογλυκαιμία ειναι πολύ πιο κοντά από οσο φαντάζεστε και ΟΧΙ δεν αντιλαμβάνεται το σκυλι την ανάγκη να φάει για να συνέλθει. Ο οργανισμός κάνει σταδιακό shut down και σε ορισμένες φυλές μπορεί να αποβεί μοιραίο, γρήγορα.
Να και ενας ανθρωπος που σκεφτεται και τι επιπτωσεις μπορει να εχει η νηστεια που ολοι με τοση ευκολια προτεινουν χωρις να εχουν δει το σκυλο, και χωρις να γνωριζουν εαν εχει θεματα υγειας..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Να και ενας ανθρωπος που σκεφτεται και τι επιπτωσεις μπορει να εχει η νηστεια που ολοι με τοση ευκολια προτεινουν χωρις να εχουν δει το σκυλο, και χωρις να γνωριζουν εαν εχει θεματα υγειας..
Δεν υπήρξε συμβουλή στέρησης φαγητού!
Υπήρξε συμβουλή εμφάνισης φαγητού συγκεκριμένες ώρες και αν δεν θέλει...μη σώσει και φάει!

Ως εκ τούτου ο σκύλος δεν στερείται το φαγητό του!

Πέρα από αυτό, τον σκύλο σου τον βλέπεις, τον παρατηρείς, τον αφουγκράζεσαι! Αντιλαμβάνεσαι πότε σου κάνει τι!

Astr0peleki

Active Member
23 Μαϊου 2015
39
47
Αθήνα
Μια απορία -και συγγνώμη που παίρνω χώρο από το θέμα σου ''señorita zizel''...Όταν κάποιος έχει μια άποψη διαφορετική ή μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία από σκυλιά -και κάνει ''αφελείς'' για κάποιους ερωτήσεις-, θεωρείται τρολλ; Γιατί η στάση του ''εγώ γνωρίζω τόσα και σε συμβουλεύω, τί δεν καταλαβαίνεις;'' σε νέα μέλη που δεν έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους συγκεκριμένα συμφέροντα ή να θίξουν το φόρουμ, είναι απαράδεκτη. Κάτι που είπα στο θέμα παρουσίασης του δικού μου σκύλου (και ομολογώ είχα πολύ θερμή υποδοχή!), είναι ότι πρέπει να αφήνουμε τον άλλον να ξετυλίγεται και να τον γνωρίσουμε. Ήδη ο γραπτός λόγος, πολλές φορές, στο ίντερνετ είναι παρεξηγήσιμος. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε κεκτημένες ταχύτητες και να βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι. Ή να μιλάμε με ειρωνία και αλαζονεία!
Σεβαστή η όποια εμπειρία μελών που είναι χρόνια σκυλογονείς, γι'αυτό το λόγο υπάρχουν επισκέπτες σε αυτό το φόρουμ, για να μάθουν και κάτι χρήσιμο από τους πιο έμπειρους, αλλά όχι να κάνουμε κάποιοι τους έξυπνους και να ΑΦΟΡΙΖΟΥΜΕ ανθρώπους και καταστάσεις.**

Με σεβασμό προς όλα τα μέλη και με μεγάλη καλοπιστία γράφω τα παραπάνω. Και χωρία καμία διάθεση για παρεξηγήσεις. Αν η προσωπική γνώμη του καθενός -που είναι αντίθετη από κάποιους άλλους- είναι τρολλ, τότε μπι μάι γκεστ να με διαγράψετε!

**Και δεν αναφέρομαι βέβαια σε άτομα που δημιουργούν θέματα επειδή ''ψάχνονται'' περίεργα ή που η κοινή λογική φωνάζει ότι είναι ανισόρροπα, βάσει των γραφόμενών τους...Να εξηγούμαστε!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Δεν υπήρξε συμβουλή στέρησης φαγητού!
Υπήρξε συμβουλή εμφάνισης φαγητού συγκεκριμένες ώρες και αν δεν θέλει...μη σώσει και φάει!

Ως εκ τούτου ο σκύλος δεν στερείται το φαγητό του!

Πέρα από αυτό, τον σκύλο σου τον βλέπεις, τον παρατηρείς, τον αφουγκράζεσαι! Αντιλαμβάνεσαι πότε σου κάνει τι!
Μαλλον διαβαζουμε διαφορετικο θεμα, ή διαβαζεις επιλεκτικα ποστ..

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Μαλλον διαβαζουμε διαφορετικο θεμα, ή διαβαζεις επιλεκτικα ποστ..
Και τα δύο ποστ σου είναι εριστικά...
Σε διαβεβαιώ ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις...

Mozart

Active Member
9 Ιουνίου 2015
30
4
32
αφου δεν θες να την αφησεις νυστηκη την μικρουλα δοκιμασε να ανακατεψεις κατι λιγο μεσα στις κροκετες (απο το φαι που εχεις κανει για το μεσσημερι) παντως δοκιμασε και το αλλο κολπο, αφησε την νυστηκη για λιγο και αν συνεχισει δοκιασε το παραπανω!!!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Και τα δύο ποστ σου είναι ερειστικά...
Σε διαβεβαιώ ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις...
Κανενα απο τα ποστ δεν ειναι ερειστικο,λυπαμαι εαν το λαμβανεις ετσι.
Εχει αλλες δυο σελιδες, βρειτε που δεν λενε να μεινει νηστικο το σκυλι. Δεν ειδα ουτε ενα περα απο το μελος που εκανα quote νε λεει προσοχη για υπογλυκαιμικο σοκ, που αν το παθει το σκυλι θα πατε ολοι εσεις να το γιατρεψετε? Καλο ειναι κατα τη γνωμη μου -που απο οτι βλεπω δεν εχω το ελευθερο να εκφραζω- οταν δινετε συμβουλες να λετε και ενα ''αλλα'' γιατι υπαρχει και αλλημια πιθανοτητα. Αλλιως να ειστε ετοιμοι να παρετε σκυλο στο λαιμο σας.

Χαιρομαι που μπορεις να με διαβεβαιωνεις για το αν καταλαβαινω τι διαβαζω και τι οχι.