απορια για το scalibor

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημερα.Μου δημιουργηθηκε η εξης απορια:Η ουσια του scalibor δεν απορροφαται τις πρωτες ημερες;Το πιανω και ειναι απλως σαν λαστιχο.Δεν εχει πανω φαρμακο.Γιατι συνεχιζουμε και το φοραμε λοιπον;Δεν θα μπορουσαμε να το φοραμε καμια εβδομαδα ή μεχρι να απορροφηθει η ουσια και μετα να το βγαζαμε;Δε με ενοχλει κατι(περα οτι μου χαλαει τη μαυριλα),απλα αναρρωτιεμαι.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγω νομιζα πως φευγει η σκονη αλλα το φαρμακο μενει ακομα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μη μενει το φαρμακο αφου σου λεει να πλενεις τα χερια καθε φορα που το πιασεις...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλημερα.Μου δημιουργηθηκε η εξης απορια:Η ουσια του scalibor δεν απορροφαται τις πρωτες ημερες;Το πιανω και ειναι απλως σαν λαστιχο.Δεν εχει πανω φαρμακο.Γιατι συνεχιζουμε και το φοραμε λοιπον;Δεν θα μπορουσαμε να το φοραμε καμια εβδομαδα ή μεχρι να απορροφηθει η ουσια και μετα να το βγαζαμε;Δε με ενοχλει κατι(περα οτι μου χαλαει τη μαυριλα),απλα αναρρωτιεμαι.
Οχι βρε, η ουσία είναι εμποτισμένη στο λάστιχο και βγαίνει σιγά σιγά, δεν είναι η σκόνη που βλέπεις! :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δε με ενοχλει κατι(περα οτι μου χαλαει τη μαυριλα),απλα αναρρωτιεμαι.
Αυτο το προβλημα το εχω κι εγω. Ειναι το μονο πραγμα που δεν ειναι μαυρο πανω στην Ηρα. Γιατι δεν βγαζουν και μαυρα σκαλιμπορ? :confused::D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Για να τα βρίσκετε στο σκοτάδι βρε ;)
Μα εγω δεν θελω να φαινεται στο σκοταδι! Χαλαει το στοιχειο της εκπληξης.
Βεβαια το σκαλιμπορ κρυβεται αρκετα καλα μεσα στην τριχάρα, αλλά και παλι....

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Έχω πρόβλημα με το Scalibor...
Το πολύ να μας αντέξει δύο μήνες. Σήμερα ξύπνησα το πρωί και το είχε κάνει κομμάτια.
Φταίω εγώ λιγάκι γιατί το βγάζω-βάζω πολλές φορές και τρώγεται αρκετα το λαστιχάκι. Εχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα?
Όσοι έχεται και το βγάζεται αρκετές φορές έχετε το ίδιο πρόβλημα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Εγώ μια που το βάζω και μια που το βγάζω για να το αντικαταστήσω.
Εκτός αν μεσολαβούν μπανιαρίσματα, που δεν...
Εσύ γιατί το κάνεις τόσο συχνά;

Επίσης, όταν λες τρώγεται το λαστιχάκι; Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπορεί να το βγάλει...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγώ το έβγαζα και το έβαζα κάθε μέρα που ήμασταν στη θάλασσα. Εχει γίνει πιο στενό σε εκείνο το σημείο αλλά δεν κόπηκε. Μήπως το έχεις σφίξει υπερβολικά;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το σφίγω τόσο ώστε να χωράει ίσα ίσα το δάχτυλο μου.
Για κάποιο λόγο της αρέσει να το μασάει. Πως καταφέρνει και το βγάζει δεν ξέρω...
Αντε άλλα έξοδα αυριο για Scalibor. Αν πάρω το μεγάλο μέγεθος λέτε να μπορέσω να το περάσω δυο φορές? :) Α, πάντα κόβω το περίσευμα για αισθητικούς λόγους, μήπως αυτό το βοηθάει να "ανοίξει"...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καλα κανεις και το κοβεις!

Αφου το προσαρμοσεις σε σημειο που να ειναι ανετα πανω στο λαιμο,ουτε σφιχτο ουτε λασκα το περισευμα κοβεται,3-4 εκατοστα απο την συνδεση!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Για κάποιο λόγο της αρέσει να το μασάει. Πως καταφέρνει και το βγάζει δεν ξέρω...
κάπως επικίνδυνο το ακούω αυτό.
κάτι δεν κάνεις καλά και το βγάζει,ή έχεις πολύ έξυπνο σκύλο.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Και βέβαια είναι επικίνδυνο αφου το κάνει κομμάτια μετά. Φάρμακο είναι αν το καταπιεί?
Ο καταστηματάρχης μου πρότεινε να βάλω ένα μικρό κομματάκι λάστιχο εκει που μαγκώνει το Scalibor και θα μου λυθεί το πρόβλημα. Θα το δοκιμάσω κι αυτό...