απο αγγελία ή απο εκτροφείο?


georgels

Member
7 Μαρτίου 2007
18
0
Heraclion
Παιδία γειά σας και πάλι...είχα βάλει μια αγγελία σε ενα site οτι ζητάω κουτάβι boxer και οποιος τελος παντων μπορεί να με βοηθήσει ας επικοινωνήσει μαζί μου (έδωσα κινητο). Μου ήρθε λοιπόν ένα μήνυμα σήμερα και μου λέει ενας τύπος οτι σε περίπου 1,5 μήνα αν όλα πάνε καλα θα γεννήσει το σκυλί του...είναι ακριβώς η περίοδος που ήθελα να πραγματοποιήσω αυτην την αγορα για πολλούς λόγους. Το θέμα είναι τώρα οτι μου είχατε πει στο thread boxer ή rottweiler να προτιμήσω καλητερα μια σίγουρη πηγή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αρα λοιπόν να πάρω τον άνρθωπο να μιλήσουμε (να του αναφέρω και αν υπάρχουν χαρτια pedigree γονέων) και αν ολα πανε καλα να αποκτήσω το boxeraki μου απο εκει ή να έχω πάντα στο μυαλό μου ένα εκτροφείο αναγνωρισμένο με χαρτια microchip κτλ που απαιτούνται σαφώς και πιο πολλά "λεφτά"?
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παρ τον τηλεφωνο.
Ρωτα αν εχει κανει εξετασεις δυσπλασιας στην σκυλα του. Εστο αυτες, αν και δεν υπαρκει μονο αυτο.

Ρωτα που ειναι και πηγαινε να δεις τα σκυλια!
Πως τα εχει- πως τα φροντιζει.

Και μονο, οταν σου αρεσει απολυτος αυτο που βλεπεις, παρε σκυλο απο κει-
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα τηλέφωνο!
Έτσι και αλλιώς το κουτάβι επιβάλλεται να μείνει με την μητέρα του εώς ότου να συμπληρώσει τους πρώτους δύο μήνες της ζωής του. Οπότε έχεις 3,5 μήνες περιθώριο να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς, μέχρι να πάρεις την τελική σου απόφαση! :wink:
 


georgels

Member
7 Μαρτίου 2007
18
0
Heraclion
Δυστηχώς παιδιά μένει ο άνρθωπος στην Κοζάνη και δεν γίνεται...(εξάλλου δεν μου πολυ άρεσε αυτο που μου πεταξε οταν του ειπα να μου πει δυο λόγια για την μητερα: "εεε κοιτα φίλε αυτο το...ε...σκυλι το ειχα παρει απο ενα τύπο εδω που για κάποιους λογους δεν το ήθελε...και ο....ο πατέρας του είναι boxer και αυτος ναι...."). Οπότε παιδια κανω υπομονή και περιμένω την καταλληλη στιγμή να πάτω απο εκτροφείο...
 


magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
609
2
Athens
Αν έχεις την δυνατότητα πήγαινε σε έκθεση σκύλων, να μιλήσεις με τους ιδιοκτήτες καθαρόαιμων boxer και για εκτροφεία.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.598
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3