Θεά η Φίφη! Πλησίασε κιόλας λίγο να δούμε μούτρο καλύτερα, ωραίος ο κήπος δε λέω, αλλά το κοινό ζητάει close-up χαχα!
οτι διαταξατε!!Θεά η Φίφη! Πλησίασε κιόλας λίγο να δούμε μούτρο καλύτερα, ωραίος ο κήπος δε λέω, αλλά το κοινό ζητάει close-up χαχα!
σε ευχαριστω ... τωρα ειναι και κουρεμενη που να την δειτε ποσο ηταν πριν λιγο καιρομια χνουδόμπαλα. να την χαιρεσαι την φάτσα!![]()
Οπως τα ειπες γούστα ειναι και πιστευω οτι ειναι καλυτερα κουρεμένη ..... Το λινκ που μου έστειλες τι εχει
Χαχαχαχαχαχ ειδες; Που να τη δεις να περπατάει κιόλας... Καμάρωνα καμάρωναπροτιμώ ακούρευτη αλλά γούστα είναι αυτά.
http://www.ebay.com/bhp/dog-life-jacket
Y.Γ.
σε όλες τις φωτό έχει ύφος i m sexy and i know it......
Μμμμ εχεις δίκιο! Εσυ το σκυλάκι σου το κουρευεις;Κουκλίτσα είναι η άτιμη! (κι εγώ με το μαλλάκι την προτιμώ αλλά που θα παει, θα ξαναμεγαλώσει χεχε).
Το κούρεμα δεν κάνει για όλες τις φυλές, ίσα ίσα για κάποιες απαγορεύεται δια ροπάλου (χαλάει το τρίχωμα), ενώ κάποιες άλλες θέλουν ειδική μεταχείριση -απ' όσο έχω δει, υπάρχουν μέλη groomers εδώ στο forum, που μπορούν να σε συμβουλεύσουν σχετικά.
σωσίβια για μπάνιο. αλλα περίμενε να ξεφοβηθεί πρώτα τη θάλλασα.Οπως τα ειπες γούστα ειναι και πιστευω οτι ειναι καλυτερα κουρεμένη ..... Το λινκ που μου έστειλες τι εχει
Ναι εχω δει κι αλλα θέματα ... Ο κτηνίατρος μου πρότεινε royal και αυτη της παίρνω εσυ τι τροφή παιρνειςσωσίβια για μπάνιο. αλλα περίμενε να ξεφοβηθεί πρώτα τη θάλλασα.
ρογυαλ νομίζω καλούτσικη αλλα εξωφρενικά ακριβή. ψαξε στο φόρουμ έχουν συζητηθεί πολλές φορες
Κοίταξε εγω στην αρχή της έπαιρνα Royal μετα άλλαξα σε proplan και τωρα παλι Royal .... Μου προτείνεις κατι αλλο;προπλαν αθλέτικ .
αυτές οι δύο είναι οι πιό εμπορικές που μπορεις να βρεις.
ο δικός μου κτηνίατρος είναι ξετρελαμένος με equilibrio
άλλη κτηνίατρος που εμπιστευομαι μου λέει proplan.
τα μέλη του φόρουμ είναι ξετρελαμένα με μπαρφ....
πάλι γούστα είναι τί θα κάτσει στον σκύλο σου , στο πορτοφόλι και στον χρόνο σου
για την προηγούμενη ερώτηση είναι κοντοτριχούλα η δικιά μου- δεν κουρευω