ας συστηθουμε και εμεις... ^_^

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Θεά η Φίφη! Πλησίασε κιόλας λίγο να δούμε μούτρο καλύτερα, ωραίος ο κήπος δε λέω, αλλά το κοινό ζητάει close-up χαχα!

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Θεά η Φίφη! Πλησίασε κιόλας λίγο να δούμε μούτρο καλύτερα, ωραίος ο κήπος δε λέω, αλλά το κοινό ζητάει close-up χαχα!
οτι διαταξατε!!

• Like
Reactions: ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
μια χνουδόμπαλα. να την χαιρεσαι την φάτσα!:D

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Κουκλίτσα είναι η άτιμη! (κι εγώ με το μαλλάκι την προτιμώ αλλά που θα παει, θα ξαναμεγαλώσει χεχε).

Το κούρεμα δεν κάνει για όλες τις φυλές, ίσα ίσα για κάποιες απαγορεύεται δια ροπάλου (χαλάει το τρίχωμα), ενώ κάποιες άλλες θέλουν ειδική μεταχείριση -απ' όσο έχω δει, υπάρχουν μέλη groomers εδώ στο forum, που μπορούν να σε συμβουλεύσουν σχετικά.

• Like
Reactions: ioanna a

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Κουκλίτσα είναι η άτιμη! (κι εγώ με το μαλλάκι την προτιμώ αλλά που θα παει, θα ξαναμεγαλώσει χεχε).

Το κούρεμα δεν κάνει για όλες τις φυλές, ίσα ίσα για κάποιες απαγορεύεται δια ροπάλου (χαλάει το τρίχωμα), ενώ κάποιες άλλες θέλουν ειδική μεταχείριση -απ' όσο έχω δει, υπάρχουν μέλη groomers εδώ στο forum, που μπορούν να σε συμβουλεύσουν σχετικά.
Μμμμ εχεις δίκιο! Εσυ το σκυλάκι σου το κουρευεις;

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
Οπως τα ειπες γούστα ειναι και πιστευω οτι ειναι καλυτερα κουρεμένη ..... Το λινκ που μου έστειλες τι εχει
σωσίβια για μπάνιο. αλλα περίμενε να ξεφοβηθεί πρώτα τη θάλλασα.
ρογυαλ νομίζω καλούτσικη αλλα εξωφρενικά ακριβή. ψαξε στο φόρουμ έχουν συζητηθεί πολλές φορες

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
σωσίβια για μπάνιο. αλλα περίμενε να ξεφοβηθεί πρώτα τη θάλλασα.
ρογυαλ νομίζω καλούτσικη αλλα εξωφρενικά ακριβή. ψαξε στο φόρουμ έχουν συζητηθεί πολλές φορες
Ναι εχω δει κι αλλα θέματα ... Ο κτηνίατρος μου πρότεινε royal και αυτη της παίρνω εσυ τι τροφή παιρνεις

M_and_M

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2014
232
501
Athens
Όχι δεν την κουρεύω, έχει διπλό τρίχωμα (μακριά τρίχα απ' έξω, κοντή/πυκνή από μέσα) που λειτουργεί ως μόνωση για τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

• Like
Reactions: rogerF

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
προπλαν αθλέτικ .
αυτές οι δύο είναι οι πιό εμπορικές που μπορεις να βρεις. :confused:
ο δικός μου κτηνίατρος είναι ξετρελαμένος με equilibrio
άλλη κτηνίατρος που εμπιστευομαι μου λέει proplan.
τα μέλη του φόρουμ είναι ξετρελαμένα με μπαρφ....
πάλι γούστα είναι τί θα κάτσει στον σκύλο σου , στο πορτοφόλι και στον χρόνο σου

για την προηγούμενη ερώτηση είναι κοντοτριχούλα η δικιά μου- δεν κουρευω

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
προπλαν αθλέτικ .
αυτές οι δύο είναι οι πιό εμπορικές που μπορεις να βρεις. :confused:
ο δικός μου κτηνίατρος είναι ξετρελαμένος με equilibrio
άλλη κτηνίατρος που εμπιστευομαι μου λέει proplan.
τα μέλη του φόρουμ είναι ξετρελαμένα με μπαρφ....
πάλι γούστα είναι τί θα κάτσει στον σκύλο σου , στο πορτοφόλι και στον χρόνο σου

για την προηγούμενη ερώτηση είναι κοντοτριχούλα η δικιά μου- δεν κουρευω
Κοίταξε εγω στην αρχή της έπαιρνα Royal μετα άλλαξα σε proplan και τωρα παλι Royal .... Μου προτείνεις κατι αλλο;

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
καθηγητές της κτηνιατρικής θεσσαλίας άν θυμάμαι καλά αγαπούν ιδιαίτερα την royal