αυτακια..

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
καλησπερα σε ολο το φορυμ! το τελευταιο καιρο ο μικρος μου εχει θεμα με το αριστερο αυτακι του! οταν σκυβει να μυρισει π.χ. του πεφτει προς τα εμπρος και δεν μπορει να το επαναφερει οπως το αλλο, καπου ειχα δει ενα ποστ με ενα amstaff που του ειχε βαλει κατι ταινιες στα αυτακια του(ισως για αυτο το λογο) . σας παραθετω και και φωτο να δειτε τι ακριβως εννοω

Attachments

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Πήγαινε σε ενα φαρμακείο και πάρε ταινία υποαλλεργική και δέσε το αυτάκι του.¨Οταν θα ξεκολλάει θα βάζεις νέο κομμάτι.Μέχρι 6-8 μηνών αν δε δείς βελτίωση μπορείς να βάζεις.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
aaa αυτο ακριβως το amstaff ελεγα :D ευχαριστω πολυ φιλε μου..

υ,γ, την ταινια να την βαλω ετσι ωστε να του πεφτει προς το πλαι σαν το αλλο ? στο δεξι αυτακι που ειναι κομπλε δεν βαζω ετσι?

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
παιδια καλησπερα, επαναφερω το θεμα γιατι ο κουκλος μου δεν λεει να κρατησει στα πλαγια το αριστερο του αυτακι. του εδωσα neurobion το ειχα δεσει για κανα 2 μηνο αλλα κανενα αποτελεσμα! το κραταει στα πλαγια οπως φενεται στη φωτο διπλα μονο αν του βαλω εγω εκει...αν σκυψει προς τα κατω να μυρισει πεφτει μπροστα! μου ειπαν ακτινογραφια αλλα και να δουμε κατι , τι λυση υπαρχει μετα? ειχε καποιος παρομοιο προβλημα? γενικα οταν το παινω στα χερια μου ειναι σαν νερο, ενω το δεξι ειναι σκληρο! βοηθεια , γιατι εχω ψιλο απελπιστει

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
έτσι είναι και τα δυο στη δικιά μου. Όποτε γουστάρει τα χει πίσω αλλά συνήθως πέφτουν μπροστά. Half pricked λέγεται. Ψάξτο. Γιατί τέτοια πρεμούρα με τ αφτιά όμως καλέ; Δεν ισοδυναμεί με θέμα υγείας, χαλάρωσε

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
γιατι ειναι λιγο σαν χαζος xaaxxaxa, το ειδα τι ειναι το half pricked alla εμενα δεν ειναι ετσι, πεφτει τελειως μπροστα

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
xaaxxa μπορει να ειναι αστειο αλλα υπαρχει καποια λυση?

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Μα τι λύση να υπάρχει; Ημίαιμα σκυλάκια έχουμε άρα ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν κάποια πράγματα. Αν δεις και το μικρό αλλά και τη δικιά μου και τα συγκρίνεις με κάποιο καθαρό APBT θα βρείς πολλές διαφορές. Είναι σα να ψάχνεις να βρείς λύση στο γιατί γεννήθηκε κάποιος με μεγαλύτερη μύτη, πεταχτά αυτιά κλπ.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
κοιταξε εμενα οι γονεις του ηταν pit bull καθαρα , δεν το βρηκα στο δρομο η κατι τετοιο! κανενας απο τα αδερφακια του οι τους γονεις του δεν ειχε θεμα με τα αυτια, μικρος ειναι ακομα ελπιζω να δεσει

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Γιατί φρικάρεις τόσο? Δεν είναι θέμα υγείας. Ισα ίσα εγώ θα χαιρόμουν που δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Είναι η γοητεία του αυτό το αφτάκι ;)

• Like
Reactions: Pepev50

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
νταξει ειναι λιγο σαν χαζουλης να καθεται το ενα αυτακι του στο πλαι μια χαρα και το αλλο να πεφτει μεσα στο ματι :D

Spyros-Akita

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2016
356
783
27
Η @HolywoodBrn δεν εννοεί πως το βρήκε αδέσποτο νομίζω. Εννοεί πως τα pit bull είναι μια ΜΗ αναγνωρισμένη ράτσα,επομένως κάποιες φορές τα αποτελέσματα των διασταυρωσεων μπορεί να αποκλίνουν του αναμενόμενου αποτελεσματος..