Last edited by a moderator:
λιγο??? :roll:Skylos said:Εντυπωσιακό βίντεο αλλά μου φαίνεται υστερούν λίγο σε υπακοή αυτά τα σκυλιά.
:lol: :lol: :lol:SwkDoG said:Για το βιντεάκι που ανέβασες καλήσε σε μετάνοια,θα παραδώσεις τάμα χρυσό κλικεράκι στην εκκλησία της Αγ.Ρούγκαας της Ελευθερότριας και 100 " Άβε Γιάννη " πρίν και μετά τον ύπνο!!!...![]()
![]()
![]()
δεν μαρεσε καθολου το γεγονος οτι κανενα απο τα σκυλια δεν αφηνει το decoy αμεσως. Αυτη η ελειψη switch on/off σε τετοια σκυλια μου φανταζει επικινδυνη.oscar said:sirerlic ΕΣΕΝΑ πως σου φανηκε???
this unfair.SwkDoG said:Πρώτον δεν είναι ρεαλιστική φύλαξη και σωματοφυλακή αυτό αλλά ακόμα και αν είναι ένα Bandog θα το έκανε καλύτερα!!...:lol:
Γιατί sir-elric??!!... :?this unfair.
και επειδη δεν εχουμε δει τι ακριβως κανουν τα σκυλια του ειναι και ατοπο να τα κρινουμε αναλογα.
θα εμπερδευτη τοτε.SwkDoG said:Γιατί sir-elric??!!... :?
Εκτός του ότι είναι χιούμορ και πάντα η σάτυρα έχει την υπερβολή μέσα της...δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο εκτροφέα και συγκεκριμένα σκυλιά!!
Συγκρίνω ένα βιντεάκι με Μαλινουάς που μας έβαλες με αλλά βιντεάκια από Μπάνντογκς που έχω δεί.
Μη πάει ο νους σου στο "κακό",ας χαλαρώσουμε και ας απολαύσουμε την "βόλτα"...Ο καθένας έχει το δρόμο του και κανείς δεν κρατά την "απόλυτη αλήθεια"...![]()
Κατα την ταπεινη μου αποψη εδω εχουμε να κανουμε με ενα ακομη οπλο και οπως ολα τα οπλα ειναι επικινδυνα σε λαθος χερια ετσι και ενα αστυνομικο σκυλι που χρησιμοποιειται σε ειδικες καταστασεις πρεπει να βρισκεται σε καταλληλα χερια...Θελω απλα να πω οτι για να ¨βγαλεις¨απο τον σκυλο σου αυτη την επιθεση κατι χανεις κατι αυξανεις και και ....sir-elric said:δεν μαρεσε καθολου το γεγονος οτι κανενα απο τα σκυλια δεν αφηνει το decoy αμεσως. Αυτη η ελειψη switch on/off σε τετοια σκυλια μου φανταζει επικινδυνη.oscar said:sirerlic ΕΣΕΝΑ πως σου φανηκε???
Ετσι μου φανηκε!!!