αυτο πως σαν φαινεται?

S

SwkDoG

Guest
Πρώτον δεν είναι ρεαλιστική φύλαξη και σωματοφυλακή αυτό αλλά ακόμα και αν είναι ένα Bandog θα το έκανε καλύτερα!!... :p :lol:

Και δεύτερον αυτά τα πράματα είναι του Σατανά και εξάρουν την επιθετικότητα του σκύλου με αποτέλεσμα η κοινωνία μας να πέφτει στα Τάρταρα της κτηνωδίας και της υποκουλτούρας καθώς δημιουργούντε σημαντικές κοινωνικές φθορές που δυναμιτίζουν το θεσμό της οικογένειας και..."Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο?!!"... :p :lol:

Για το βιντεάκι που ανέβασες καλήσε σε μετάνοια,θα παραδώσεις τάμα χρυσό κλικεράκι στην εκκλησία της Αγ.Ρούγκαας της Ελευθερότριας και 100 " Άβε Γιάννη " πρίν και μετά τον ύπνο!!!... :p :p :p

Skylos

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2006
397
0
Εντυπωσιακό βίντεο αλλά μου φαίνεται υστερούν λίγο σε υπακοή αυτά τα σκυλιά.

boxer

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2006
529
1
ATHENS
www.petcorner.gr
Skylos said:
Εντυπωσιακό βίντεο αλλά μου φαίνεται υστερούν λίγο σε υπακοή αυτά τα σκυλιά.
λιγο??? :roll:

νομιζω πιο εντυπωσιακη ηταν η απαντηση-γελοιοτητα του "admin"
παντως σε διασκεδαση καταληγει οποτε οκ... σε καλο καταληγει! :wink:

S

SwkDoG

Guest
Εντυπωσιακό :!: :!: :!:

Αλλά όντως δαγκώνει τον αστυνομικό σε κάποια φάση :D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
αυτος ο ομορφος σκυλος που βουταει τον χειρηστη του ειναι εκπαιδευμενος και αξιοπιστος

S

SwkDoG

Guest
Τελικά το έχει το σώμα...Οι αστυνομικοί βαράνε ότι δουν μπροστά τους και ο σκύλος σαν γνήσιος εκπρόσωπος του σώματος δαγκώνει ότι βρεί μπροστά του :!: :p :p

Αξιοπιστία σε δημόσια υπηρεσία δεν υπάρχει...ας είναι και Γαλλία!!!... :lol:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
το videaki ηταν εντυπωσιακο...και εχει πολλα απιστευτα μεσα στο youtube

sirerlic ΕΣΕΝΑ πως σου φανηκε???

λες Boxer να μην τα εκπαιδευουν "καλα" στην υπακοη??

και αλλο ενα ,,,,,απο τα πολλα.....που κυκλοφορουν...(κορυφαιο το basket guard)

Best of NARA ring Championships 06

[video=youtube;jKjU9BYkbtE]http://www.youtube.com/watch?v=jKjU9BYkbtE[/video]

Last edited by a moderator:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
SwkDoG said:
Για το βιντεάκι που ανέβασες καλήσε σε μετάνοια,θα παραδώσεις τάμα χρυσό κλικεράκι στην εκκλησία της Αγ.Ρούγκαας της Ελευθερότριας και 100 " Άβε Γιάννη " πρίν και μετά τον ύπνο!!!... :p :p :p
:lol: :lol: :lol:

Τι είναι τούτα τα σατανικά??? :twisted:
Υποθέτω πως έχετε κυριευτεί όλοι από πνεύμα πονηρό και χρειάζεστε εξορκισμό!
Απεταξάμην...! :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
oscar said:
δεν μαρεσε καθολου το γεγονος οτι κανενα απο τα σκυλια δεν αφηνει το decoy αμεσως. Αυτη η ελειψη switch on/off σε τετοια σκυλια μου φανταζει επικινδυνη.

Ετσι μου φανηκε!!!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
SwkDoG said:
Πρώτον δεν είναι ρεαλιστική φύλαξη και σωματοφυλακή αυτό αλλά ακόμα και αν είναι ένα Bandog θα το έκανε καλύτερα!!... :p :lol:
this unfair.

και επειδη δεν εχουμε δει τι ακριβως κανουν τα σκυλια του ειναι και ατοπο να τα κρινουμε αναλογα.

S

SwkDoG

Guest
this unfair.

και επειδη δεν εχουμε δει τι ακριβως κανουν τα σκυλια του ειναι και ατοπο να τα κρινουμε αναλογα.
Γιατί sir-elric??!!... :?

Εκτός του ότι είναι χιούμορ και πάντα η σάτυρα έχει την υπερβολή μέσα της...δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο εκτροφέα και συγκεκριμένα σκυλιά!!
Συγκρίνω ένα βιντεάκι με Μαλινουάς που μας έβαλες με αλλά βιντεάκια από Μπάνντογκς που έχω δεί.

Μη πάει ο νους σου στο "κακό",ας χαλαρώσουμε και ας απολαύσουμε την "βόλτα"...Ο καθένας έχει το δρόμο του και κανείς δεν κρατά την "απόλυτη αλήθεια"... :D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
SwkDoG said:
Γιατί sir-elric??!!... :?

Εκτός του ότι είναι χιούμορ και πάντα η σάτυρα έχει την υπερβολή μέσα της...δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένο εκτροφέα και συγκεκριμένα σκυλιά!!
Συγκρίνω ένα βιντεάκι με Μαλινουάς που μας έβαλες με αλλά βιντεάκια από Μπάνντογκς που έχω δεί.

Μη πάει ο νους σου στο "κακό",ας χαλαρώσουμε και ας απολαύσουμε την "βόλτα"...Ο καθένας έχει το δρόμο του και κανείς δεν κρατά την "απόλυτη αλήθεια"... :D
θα εμπερδευτη τοτε.

ο ηλεκτρονικος γραπτος λογος τα εχει αυτα

k9train

New Member
22 Ιουνίου 2007
2
0
Athens
sir-elric said:
oscar said:
δεν μαρεσε καθολου το γεγονος οτι κανενα απο τα σκυλια δεν αφηνει το decoy αμεσως. Αυτη η ελειψη switch on/off σε τετοια σκυλια μου φανταζει επικινδυνη.

Ετσι μου φανηκε!!!
Κατα την ταπεινη μου αποψη εδω εχουμε να κανουμε με ενα ακομη οπλο και οπως ολα τα οπλα ειναι επικινδυνα σε λαθος χερια ετσι και ενα αστυνομικο σκυλι που χρησιμοποιειται σε ειδικες καταστασεις πρεπει να βρισκεται σε καταλληλα χερια...Θελω απλα να πω οτι για να ¨βγαλεις¨απο τον σκυλο σου αυτη την επιθεση κατι χανεις κατι αυξανεις και και ....
Σιγουρα παντως τετοια malinois δεν εχουν λογο υπαρξης σε μια ηρεμη οικογενεια π.χ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πολύ σωστά!
Καλώς ήρθες k9train! :p
Περιμένουμε ένα intro για να μας πεις λίγα πράγματα για ‘σενα και τη σχέση σου με τα σκυλιά! :wink:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78