"βαζελίνη" προκαλεί κακό στο σημείο αυτό?

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ξεκίνησα απο σήμερα να της βάζω 2 με 3 μέρες την εβδομάδα λίγο βαζελίνη στην περιοχή του αγκώνα(στα χέρια)λόγω μικρού καρούμπαλου όταν ακουμπάει κάτω με αποτέλεσμα να φεύγει και το τρίχωμα μαζί σε κάποιον βαθμό.μπορεί να προκαλέσει κάποιο κακό,εσείς το αντιμετωπίζετε και με άλλους τρόπους?

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Αυτο που λες ειναι καλοι. Εχει και η τζακυ στους 2 της αγκωνες.(εχει φυγει λιγο το τριχωμα) Ο κτηνιατρος μου ειπε να της βαλω αν θελω λιγο βαζελινη αλλα το τριχωμα δεν θα ξαναεμφανιστει απλα θα μαλακωσουν λιγο οι καλοι

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Οταν χρησιμοποιουσα βαζελινη επελεγα την βαζελινη που απευθυνεται σε μωρα.(baby lanova).

Aν θες την γνωμη μου δεν κανει και πολυ δουλεια στους αγκωνες.Πρεπει να μαθει ο σκυλος να καθεται στο μαξιλαρακι του ή στο χαλι του για να μην εχει καλους.Αν ξαπλωνει στα πατωματα (οπως ο δικος μου) δεν τους γλιτωνεις.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
με λίγα λόγια να το σταματήσω και να βάλω αλόης..έχει νόημα να της βάζω η μπορεί το τρίχωμα απο αυτά να πάθει κάτι κακό,εσύ elemaraki της βάζεις τπτ η όχι?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εγώ νομίζω ότι δεν θα βγει τρίχωμα αν δεν σταματήσει ο σκύλος να τρίβεται σε αυτό το σημείο. Στην θηλυκιά μου που έχει το ίδιο δεν βάζω τίποτα.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μέσα μένει και όταν δεν κάθεται στο κρεβάτι της η σε ένα μαξιλάρι στο σαλόνι πέφτει κάτω απο τα τραπέζια και άτσαλα πολλές φορές κάνοντας γκούπ,να της βάζω κάτι η δεν αξίζει?

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Εμενα μου την εδωσαν ετσι οποτε δεν ξερω που ακουμπουσε.
Η βαζελινη που δοκιμασα μια φορα να της βαλω μου βρωμαγε πετρελαιο και δεν της εβαλα επειδη ημουν σιγουρη οτι θα το γλυψει!
Τωρα εμενα ακουμπαει σε μαρμαρο. Δεν εχει επιδεινωθει αλλα παραμενει σταθερο.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Οσο μεγαλωνει και βαραινει ο σκυλος ,το πιο πιθανο ειναι να μεγαλωνουν οι καλοι.Στα λαμπ που δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλοσωμη φυλη μπορει να μην γινουν αρκετα μεγαλοι ,αλλα για ρωτηστε και εμας με τις μεγαλοσωμες φυλες......

Οσο μπορεις σε χαλακια και μαξιλαρακια.....οσο μπορεις.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.321
patra
grdane.blogspot.com
για να το προτεινει ο χρηστης ταρα... λογικα το εχει δοκιμασει και ειναι αυχαριστημενος...
επισης καλο ειναι να εχετε το protector pad βοηθα γενικωτερα σε καλους, αλλα και πληγες σε πατουσες κλπ...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Κ μενα ο Ντιεγκο είναι χάλια σε αυτό το σημείο γιατί μονίμως ξαπλώνει κάτω, χειμώνα καλοκαίρι. Αλλά μου είπε ο γιατρός να μην του βάζω βαζελίνη (δεν θυμαμαι ακριβως τον λογο) αλλά να προτιμώ γενικα άλλες κρέμες και ειδικά οσες έχουν aloe vera

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Εμενα αρχισε να βγαζει καλους αυτο το καλοκαιρι στους αγκωνες.....τωρα αρχισε να σκληραινει...βεβαια στο ενα ποδι ειχε κοκκινισει λιγο επειδη εφαγε ενα τσιμπημα ...αγνωστο τι ...αφου πηγα κτηνιατρο και βαζωντας καποιες μερες celestoderm ηρεμησε..τωρα απλα εχει καλους...τα πιο πολλα λαμπ που εχω δει εχουν καλους......εχουν ατσαλο καθισμα....λες και ριχνεις 35 κιλα μιας και κατω;);)