F frixos Member 15 Σεπτεμβρίου 2008 7 0 15 Σεπτεμβρίου 2008 #1 παιδια γεια σας.εχο εναν γερμανικο ποιμενικο ηλικιασ 4 μηνων.ειναι 7,8 κιλα.ειναι λιγα?τον εχω 3 μερες και οταν τα κανει κανει διαρια.πηγα στον κτηνιατρο και μου πε θα φανει στις επομενες μερες αν εχει καποιο προβλημα.
παιδια γεια σας.εχο εναν γερμανικο ποιμενικο ηλικιασ 4 μηνων.ειναι 7,8 κιλα.ειναι λιγα?τον εχω 3 μερες και οταν τα κανει κανει διαρια.πηγα στον κτηνιατρο και μου πε θα φανει στις επομενες μερες αν εχει καποιο προβλημα.
Simeonaras Well-Known Member 19 Ιανουαρίου 2008 176 0 15 Σεπτεμβρίου 2008 #2 εμενα παντος μου φενονται λιγα...πολυ λιγα.. ο δικος μου που ειναι και ποιο μικροσομο απο ενα γερμανικο ειναι 3.5 μηνων και ειναι δηλαδη πριν 2 μερες ηταν 10.7 κιλα και ειναι κανονικοτατος!!! τωρα λεπτομεριες θα σου που οποιος εχει γερμανικο!
εμενα παντος μου φενονται λιγα...πολυ λιγα.. ο δικος μου που ειναι και ποιο μικροσομο απο ενα γερμανικο ειναι 3.5 μηνων και ειναι δηλαδη πριν 2 μερες ηταν 10.7 κιλα και ειναι κανονικοτατος!!! τωρα λεπτομεριες θα σου που οποιος εχει γερμανικο!
kango1 Well-Known Member 27 Σεπτεμβρίου 2007 11.313 16 ATHENS 18 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Συγνωμη αλλα εγω δεν καταλαβα πιο ειναι το προβλημα ,το βαρος ή η διαρροια? ο γιατρος μονο αυτο σου ειπε?
Συγνωμη αλλα εγω δεν καταλαβα πιο ειναι το προβλημα ,το βαρος ή η διαρροια? ο γιατρος μονο αυτο σου ειπε?