ας ειναι..
δειτε το μεχρι το τελος και ολα καλα, ολα καλα θα μας πανε.. Ρουβας
Mα ναι!!! Βλέποντας τον τίτλο (δε μπορώ τώρα να δω το βίντεο) το μόνο που σκέφτηκα είναι "μα έπρεπε να μην ήταν ενήλικας για να τους απαγορεύσουν οι γονείς του την πρόσβαση στο ιντερνετ όπως κάνουν με τους εφήβους την σήμερον ημέρα".Που το βρήκες αυτό το βίντεο; ntoulis με τι παρέες έχεις μπλέξει; Ανησυχώ!!![]()
η YAKUZA μου το εστειλε ειμαι ντιλερ τους στα ταπεργουεαρ !Ευτυχώς δε φάνηκε να τον βιάζει στην πραγματικότητα.. Αερογ@μης ο επιβήτορας. Πες μας τώρα και δυο λόγια για το βίντεο να μπούμε στο θέμα.. Είναι κάποια τηλεοπτική εκπομπή που οι "παίχτες" πληρώνονται για να εξευτελιστούν..; Ο κυριούλης έχασε κάποιο στοίχημα και η συμφωνία ήταν να γελοιοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο..; Πάντως δε φάνηκε να ήξερε τι τον περιμένει.. Κάτι χάνω.. Πολλά χάνω.. Είναι και στα Γιαπονέζικα.. Τι βλέπεις; Που το βρήκες αυτό το βίντεο; ntoulis με τι παρέες έχεις μπλέξει; Ανησυχώ!!![]()
Μην το δεις...εκτός αν θες να ξεράσειςMα ναι!!! Βλέποντας τον τίτλο (δε μπορώ τώρα να δω το βίντεο) το μόνο που σκέφτηκα είναι "μα έπρεπε να μην ήταν ενήλικας για να τους απαγορεύσουν οι γονείς του την πρόσβαση στο ιντερνετ όπως κάνουν με τους εφήβους την σήμερον ημέρα".
Ντούλη μου, don't go to the dark side of the internet. They DON'T have cookies!
το συγκεκριμενο το ειδα τυχαια πραγματικα..Έλα πες αλήθεια....Τα ψάχνεις πολύ για να τα βρεις αυτά τα θέματα +βίντεο...
απο εδω θα πρεπει να εχει βγει το μικρος στο ματι...Επίσης, δεν έχω πιάσει το χούφτωμα που κάνουν αρχικά στους όρχεις του Σπάνιελ.. Νομίζω ότι τον ξεγέλασαν.. Τον έβαλαν να δεχτεί (και να υπογράψει ίσως) την "ασέλγεια" ενός σκύλου αόριστα με αντάλλαγμα τα αργύρια και έχοντας κάπου παραδίπλα στο οπτικό του πεδίο το μικρόσωμο σκύλο.. Εκείνος δέχτηκε μ@λ@κοδώς πιστεύοντας ότι "οκ μωρέ.. πόσο να τον πειράξει το σκυλάκι που θα κουνηθεί λίγο στο πόδι του.." και στο τέλος τον αιφνιδίασαν με το Τόσα Ίνου..
ξανα πες τοΑς μην αναφερθώ καν στο συναίσθημα του ανδρισμού του μετά από αυτό. Φρίκη.. Εφιάλτης.. Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου δε θα το ευχόμουν..!