βοήθεια στην απόκτηση καναδέζικου/ελβετικου κουταβιού

santa14

Member
10 Μαϊου 2018
10
1
50
Καλημέρα σας,

θέλουμε να αποκτήσουμε ένα λευκό καναδέζικο λύκακι θηλυκό . Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιον που να έχει τη ράτσα αυτή παρα μόνο στις Σέρρες το animals planet και τα φέρνουν από Σερβία..τι γνώμη έχετε? Θα με βοηθούσε πολύ η άποψη σας και ιδιαίτερα αν έχετε να μου προτείνετε που να απευθυνθώ για να αποκτήσω ένα τέτοιο σκυλάκι..

Σας παρακαλώ θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια!! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
"Εταιρειες" τετοιου ειδους να τις αποφευγεις. Δεν ξερεις με σιγουρια την προελευση του κουταβιου και ποιον ενισχυεις οικονομικα.

Εννημερωσου για pappy mills και τι εναι, αν δεν γνωριζεις ηδη.

Αν επιτρεπεται, εχεις ερθει σε επαφη μαζι τους και σου εδωσαν και τιμη;

santa14

Member
10 Μαϊου 2018
10
1
50
"Εταιρειες" τετοιου ειδους να τις αποφευγεις. Δεν ξερεις με σιγουρια την προελευση του κουταβιου και ποιον ενισχυεις οικονομικα.

Εννημερωσου για pappy mills και τι εναι, αν δεν γνωριζεις ηδη.

Αν επιτρεπεται, εχεις ερθει σε επαφη μαζι τους και σου εδωσαν και τιμη;

Κατάλαβα το υποψιαζόμουν δυστυχώς !! για τα puppy mills θα ενημερωθώ κάτι έχω ακουστά...Αλλά οκ το απορρίπτω αυτό ως ενδεχομενο απόκτησης μπορείς να με βοηθήσεις από ΠΟΥ να πάρω τη συγκεκριμένη ράτσα? Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την άμεση απάντηση!!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.903
Aθήνα
Εαν θες σκύλο της συγκεκριμένης φυλής πρέπει να απευθυνθείς σε εκτροφέα της φυλής.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις σε αυτό εδώ το μήνυμα από άλλο θέμα.
Εαν ΔΕΝ υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα (σωστός εκτροφέας), μονόδρομος είναι το εξωτερικό.

Εαν για τον χ,ψ λόγο δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με το θέμα της ανεύρεσης σωστού εκτροφέα, θα σου πρότεινα να υιοθετήσεις ένα ημίαιμο σκυλάκι και να μην επιβραβεύσεις τους λάθος ανθρώπους.

• Like
Reactions: alexouli

santa14

Member
10 Μαϊου 2018
10
1
50
Εαν θες σκύλο της συγκεκριμένης φυλής πρέπει να απευθυνθείς σε εκτροφέα της φυλής.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις σε αυτό εδώ το μήνυμα από άλλο θέμα.
Εαν ΔΕΝ υπάρχει εκτροφέας στην Ελλάδα (σωστός εκτροφέας), μονόδρομος είναι το εξωτερικό.

Εαν για τον χ,ψ λόγο δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με το θέμα της ανεύρεσης σωστού εκτροφέα, θα σου πρότεινα να υιοθετήσεις ένα ημίαιμο σκυλάκι και να μην επιβραβεύσεις τους λάθος ανθρώπους.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση,

ξεκινάω από το τέλος δεν πρόκειται να επιβραβεύσω κανέναν που σκοπό έχει το κέρδος και όχι τα ίδια τα ζωάκια γιαυτό και το ψάχνω οπότε είμαι μαζί σου εννοείται θα το ψάξω..

Δυστυχώς έχω πάρει ήδη τηλέφωνο τον κυνολογικό όμιλο ελλάδας αλλά λόγω του gdbr του καινουργιου νομου για προσωπικά δεδομένα δεν μπορούν προς το παρόν να μου προτείνουν εκτροφείς...γιαυτό απευθύνθηκα σε εσάς μήπως είχατε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Δυστυχώς έχω πάρει ήδη τηλέφωνο τον κυνολογικό όμιλο ελλάδας αλλά λόγω του gdbr του καινουργιου νομου για προσωπικά δεδομένα δεν μπορούν προς το παρόν να μου προτείνουν εκτροφείς...γιαυτό απευθύνθηκα σε εσάς μήπως είχατε κάτι πιο συγκεκριμένο.
Σου απάντησαν τέτοιο πράγμα από τον κοε;;;

• Like
Reactions: Hiraeth

santa14

Member
10 Μαϊου 2018
10
1
50
Σου απάντησαν τέτοιο πράγμα από τον κοε;;;

Δυστυχώς ναι...μου είπαν να ξαναπάρω σε 15 ημέρες μήπως και το ξεκαθαρίσουν αλλά θα ήθελα κάτι πιο άμεσα αν είναι εύκολο αν μπορείτε να με βοηθησετε θα το εκτιμούσα

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.903
Aθήνα
δεν μπορούν προς το παρόν να μου προτείνουν εκτροφείς...
Δεν σου προτείνουν ΤΙΠΟΤΑ.
Σου δίνουν απλά μια λίστα με ανθρώπους που δήλωσαν γέννα της φυλής που σε ενδιαφέρει.
Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Μπορεί από αυτούς ΚΑΝΕΝΑΣ να μην είναι σωστός ή όπως πρέπει να είναι.
Εχει τεράστια σημασία αυτό.
Ο ΚΟΕ δεν ελέγχει κανέναν.

santa14

Member
10 Μαϊου 2018
10
1
50
Δυστυχώς ναι...μου είπαν να ξαναπάρω σε 15 ημέρες μήπως και το ξεκαθαρίσουν αλλά θα ήθελα κάτι πιο άμεσα αν είναι εύκολο αν μπορείτε να με βοηθησετε θα το εκτιμούσα
Σου δίνουν απλά μια λίστα με ανθρώπους που δήλωσαν γέννα της φυλής που σε ενδιαφέρει.
Ωχ μου κανες τη καρδιά μου τώρα.....και τι να κάνω ρε παιδιά που να απευθυνθώ?

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.903
Aθήνα
Mόνος χρειάζεται να ψάξεις.
Το μήνυμα που σου παρέθεσα πριν το διάβασες;
Αν δεν υπάρχει στην Ελλάδα, μόνο από εξωτερικό.

• Like
Reactions: santa14

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κανε ενα τηλ στο kant.gr δεν ξερω αν εχουν γεννα αλλα ισως μπορεσουν να σε βοηθησουν.

• Like
Reactions: spyv and santa14

santa14

Member
10 Μαϊου 2018
10
1
50
Mόνος χρειάζεται να ψάξεις.
Το μήνυμα που σου παρέθεσα πριν το διάβασες;
Αν δεν υπάρχει στην Ελλάδα, μόνο από εξωτερικό.
Ναι ναι το διαβασα....μόνη ....οκ σε ευχαριστώ πολύ...πφφφφφ

santa14

Member
10 Μαϊου 2018
10
1
50
Κανε ενα τηλ στο kant.gr δεν ξερω αν εχουν γεννα αλλα ισως μπορεσουν να σε βοηθησουν.
ΈΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ!!! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

N_B

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2017
70
92
48
Θρακομακεδόνες
Μόνη, με υπομονή και επιμονή! Εμένα μου πήρε 1 χρόνο σχεδόν από την ημέρα που ξεκίνησα ψάξιμο μέχρι την ημέρα που πήρα το κουτάβι στα χέρια μου! Και τώρα που είμαι πάλι στην αναζήτηση εδώ κι 6 μήνες, θα χρειαστούν αλλοι τόσοι για να έρθει στα χέρια μου! Μην άγχεσαι! Εμένα τουλάχιστουν μ αρέσει πολύ η διαδρομή! Ψάχνω, πάω βλέπω, καταλήγω και μετά 'πρήζω' τον εκτροφέα.
Θα δεις. Είναι φανταστικό το ταξίδι αναζήτησης! Καλή τύχη. Πάντως δύσκολη φυλή για να βρεις Ελλάδα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Aυτό που λέει είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να του δώσουν ούτε λίστα.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.467
12.903
Aθήνα
Το κατάλαβα.
Απλά όταν και αν την πάρει να ξέρει περί τίνος πρόκειται και να μην νομίζει πως όσοι αναφέρονται μέσα προτείνονται από τον ΚΟΕ.

• Like
Reactions: santa14

santa14

Member
10 Μαϊου 2018
10
1
50
Μόνη, με υπομονή και επιμονή! Εμένα μου πήρε 1 χρόνο σχεδόν από την ημέρα που ξεκίνησα ψάξιμο μέχρι την ημέρα που πήρα το κουτάβι στα χέρια μου! Και τώρα που είμαι πάλι στην αναζήτηση εδώ κι 6 μήνες, θα χρειαστούν αλλοι τόσοι για να έρθει στα χέρια μου! Μην άγχεσαι! Εμένα τουλάχιστουν μ αρέσει πολύ η διαδρομή! Ψάχνω, πάω βλέπω, καταλήγω και μετά 'πρήζω' τον εκτροφέα.
Θα δεις. Είναι φανταστικό το ταξίδι αναζήτησης! Καλή τύχη. Πάντως δύσκολη φυλή για να βρεις Ελλάδα.
Σε ευχαριστώ πολύ!!! να είσαι καλά!!

santa14

Member
10 Μαϊου 2018
10
1
50
Βρήκα και τηλέφωνο και μίλησα χίλια ευχαριστώ είσαι θεά!!

santa14

Member
10 Μαϊου 2018
10
1
50
Το κατάλαβα.
Απλά όταν και αν την πάρει να ξέρει περί τίνος πρόκειται και να μην νομίζει πως όσοι αναφέρονται μέσα προτείνονται από τον ΚΟΕ.
πολύ χρήσιμη πληροφορία σε ευχαριστώ γι αόλα

• Like
Reactions: Yorkaddict