βρεθηκε κουταβι κατω απο αυτοκινητο

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
εχει ακομα τα πρωτα του δοντακια. Η κινηση του γενικά και η ευφυια του δεν μου κανουν για κουταβι 2 μηνων ουτε εμενα. Θα το παμε σημερα σε εναν κτηνιατρο που ασχολειται με υιοθεσιες να κανουμε τα εμβόλια και να μας πει και αυτος την αποψη του για την ηλικια του μικρου.
Παντως γενικά εχουμε διακυμανση, άλλοι τα κάνουν για 2 μηνών, αλλος μου ειπε οτι ειναι σιγουρα τριων. Αλλος λέει οτι θα γινει μεφαλόσωμο, άλλος επιμένει ότι δεν θα ξεπεράσει τα 15 κιλά...
Ενα μυστηριο ειναι το χαζοκουταβο!

• Like
Reactions: l.Kyveli

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εγώ έτσι όπως τον βλέπω από τις φωτο, συμφωνώ απόλυτα με την Αμαλία. Κοντοπόδαρος φαίνεται και σίγουρα είναι πάνω από 2 μηνών. 3-4 μάλλον. Κοκονοφέρνει ελαφρώς... Ένας κούκλος!

Κοινοποίησα το άλμπουμ, αλλά βάλε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας, ένα mail έστω! Καλή του τύχη και μπράβο σου που δεν αδιαφόρησες.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
εχεις δικιο Λαρα! ευχαριστω πολυ για την κοινοποιηση.

Εχω μαλλον ευχαριστα νεα, μια κυρια απο την Αθηνα ζητησε σημερα τον μικρο!
Την ταραξα στις ερωτησεις, με καλυψε σε εναν πολυ μεγάλο βαθμο, δεχτηκε συμφωνητικο υιοθεσιας, τσιπαρισμα, στειρωση κλπ. Πριν λιγο βεβαια επικοινωνησε μαζι μου, ακομα ειναι πολυ νωρις αλλα εχω ενα καλο προαισθημα.
Μπορει καποιος να μου πει αν το συμφωνητικο ειναι καποιο συγκεκριμενο εγγραφο και που θα το βρω?
Επισης επειδη ειχα ηδη κλεισει εισητηρια για Αθηνα σε λιγες μερες(πριν βρω το κουταβι εγινε αυτο), ποια εμβολια πρεπει να κανω για να ταξιδεψει το κουταβι σε αεροπλανο?(σε περιπτωση που γινει η υιοθεσια? Το τσιπαρισμα ειναι αυτονοητο και το βιβλιαριο.
Στις 22 του μηνα πεταω.

• Like
Reactions: avapimou and mareco

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα

Την ταραξα στις ερωτησεις, με καλυψε σε εναν πολυ μεγάλο βαθμο, δεχτηκε συμφωνητικο υιοθεσιας, τσιπαρισμα, στειρωση κλπ. Πριν λιγο βεβαια επικοινωνησε μαζι μου, ακομα ειναι πολυ νωρις αλλα εχω ενα καλο προαισθημα.
Μπορει καποιος να μου πει αν το συμφωνητικο ειναι καποιο συγκεκριμενο εγγραφο και που θα το βρω?
Επισης επειδη ειχα ηδη κλεισει εισητηρια για Αθηνα σε λιγες μερες(πριν βρω το κουταβι εγινε αυτο), ποια εμβολια πρεπει να κανω για να ταξιδεψει το κουταβι σε αεροπλανο?(σε περιπτωση που γινει η υιοθεσια? Το τσιπαρισμα ειναι αυτονοητο και το βιβλιαριο.
Στις 22 του μηνα πεταω.
Σου στέλνω συμβόλαιο υιοθεσίας από το φβ!

marmyt

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2011
100
35
Θεσσαλονίκη
Για να μπει σ αεροπλάνο, θέλει τσιπ και το αντιλυσσικό τουλάχιστον 20 μέρες πριν να ταξιδέψει. Επίσης αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 3ων μηνών, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούν να προσπεράσουν.

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33

Στις 22 του μηνα πεταω.
Μπραβο!!!εξοχα!!!τοσο γρηγορα τα καταφερες??εγω ρε παιδια γιατι ειχα το δικο μου 2 μηνες plus???που εβαλες την αγγελια???εχεις βεβαια κ κουκλι!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Για να μπει σ αεροπλάνο, θέλει τσιπ και το αντιλυσσικό τουλάχιστον 20 μέρες πριν να ταξιδέψει. Επίσης αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 3ων μηνών, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούν να προσπεράσουν.
πηρα την κτηνιατρο τηλ. και την ρωτησα. μου ειπε οτι χρειαζεται τσιπ και το πρωτο εμβολιο. Της ειπα μαλιστα οτι πεταω με το κουταβι σε δεκα μερες και δεν μου ανεφερε κατι για τις 20 μερες πριν...να μην καταλαβε σωστα?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
πηρα την κτηνιατρο τηλ. και την ρωτησα. μου ειπε οτι χρειαζεται τσιπ και το πρωτο εμβολιο. Της ειπα μαλιστα οτι πεταω με το κουταβι σε δεκα μερες και δεν μου ανεφερε κατι για τις 20 μερες πριν...να μην καταλαβε σωστα?
Το αντιλυσσικό και το 20 μέρες πριν είναι μάλλον για πτήσεις εξωτερικού. Μπράβο πολύ ωραία εξέλιξη!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ήμασταν απλά τυχεροί. Ουτε πολλές αγγελίες βγηκαν, ούτε πολλές προωθησεις των λίγων αγγελιών έγιναν. Νομίζω ότι μεσω petalert μας βρήκε η κυρία.
Καναμε τα εμβόλια, βαλαμε τσιπακι (λαρα και για πτησεις εσωτερικου ισχυουν αυτα ειπε ο κτηνιατρος) και κλεισαμε θεση στην καμπινα του αεροπλάνου για τον μικρο και ο rony ειναι ετοιμος για την νεα του οικογενεια.
προσωπικά πρώτη φορά βρίσκω σκυλάκι και μπαινω σε διαδικασία υιοθεσίας, με γεμιζει με πολυ ομορφα συναισθηματα το να βοηθας ουσιαστικα ενα αδεσποτο σκυλάκι που σε καποιους ηταν ανεπιθυμητο.

Ο μικρός ειναι η ουρά που λείπει απο τη Συλβια! Συνεχεια απο πίσω της τρέχει, φαινεται να την μιμείται και με διευκολύνει πολύ αυτό.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
O μικρός εμαθε να κανει τις ανάγκες του έξω με επιτυχια 100%! Δεν εχουμε καμια αστοχια και ειμαστε πολύ περηφανοι για αυτο...

Φαινεται όμως ότι μόλις τώρα πήγε και βουτηξε μέσα στα κακά του, ενω ειχα αμολησει και τα δυο στην αυλή για να παίξουν. Βρωμάει πατωκορφα.
Τον κάνω μπανιο κανονικά??Σαμπουαν της Συλβιας και ζεστο νερο?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
έχει κάνει κανένα εμβόλιο? Αν έχει λερωθεί τοπικά καλύτερα καθάρισέ τον τοπικά με μλόξυδο πχ.
Αλλιώς μπανάκι με ζεστό νερό, πολύ καλό στέγνωμα και ζέστη, μην αρπάξει καμιά πούντα το μωρό! :-D

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Lara έχει κάνει τα 3 πρώτα εμβόλια .Σήμερα έκανε 2 φορές μπάνιο με σαμπουαν και αλλες 2 με μηλόξυδο παρακαλώ! Μετά απο όλα αυτα εξαφανίστηκε η μυρωδια... Πραγματικά απορώ που μπορει να κυλιστηκε!!
:sick::sick:

avapimou

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2014
176
24
νικαια
πολυ χαιρομαι για την εκβαση μπραβο που το βοηθησες μακαρι να εχει ενα καλο μελλον το μωρο

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μήπως ήταν γάτας τα κακά? Έχω πικρή εμπειρία όταν πάμε στο εξοχικό που σούρνεται όταν βρει η δικιά μου :sick: πολύ πλύσιμο θέλει να φύγει η μπόχα!!!! (μιλάμε για γάτες του χωριού που κυνηγάνε και ποιος ξέρει τι τρώνε)