" βροχη " η παρατηρηση...


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
. Ωστοσο αν ενοχλει ο τροπος που γραφω θα τον αλλαξω.
για μισο λεπτο..
'ενοχλει", ποιον ενοχλει? και ποιος αποφασιζει τι ενοχλει ? και πως δεχεσαι εσυ να αλλαζεις τον τροπο που γραφεις ,εφοσον δεν ειναι προσβλητικος απεναντι σε αλλα μελη, επειδη καποιον ενοχλησε?
 


sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
και κατι ακομη.. λες ελρικ οτι μπορει να μην γραφουν διοτι δεν εχουν κατι να πουν και σε ρωταω.
εχουν κατι να πουν με πμ - που μας αφορα ολους -και δεν το εχουν για να το πουν δημοσια?
εγω μονο εικασιες μπορω να κανω !αυτην την ερωτηση θα επρεπε να την θεσεις σε αυτους. τοτε θα ξεραμε αν το θεμα ηταν η διαχειριση, ο αναδρομος ερμης, η πορεια της εθνικης στο γιουρο, η ακριβεια, οτι φοβουνται την δημοσια κριση ή οτιδηποτε αλλο τους εμποδιζει να προσφερουν κατι επικοδομητικο σε τουτο εδω το φορουμ.
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Θα σου πω γιατι.. γενικα αν κατι με χαρακτηριζει ειναι οτι ειμαι ισχυρογνωμων.. Και πιστεψε με δε μου ειναι καθολου ευχαριστο να μου τη λενε και ποσο μαλλον να με προσβαλλουν. Ωστοσο οπως εγραψα και στην υπογραφη μου ο καθεις εχει τη γνωμη του. Απο εκει και περα.. ισως ειναι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που προτιμω να κανω μοκο. Και αυτο γιατι πραγματικα πιστευω οτι το επιπεδο που ζουνε τα σκυλακια στην ελλαδα ειναι απαραδεκτο. Οποτε προτιμω να ασχοληθω με το αν θα κανουμε κατι με τα αδεσποτα η πως θα μπορουμε να παμε για μπανιο σαν ανθρωποι η πως θα μπουν τα σκυλια στο λεωφορειο η πως θα τιμωρηθουν αυτοι που φωλιαζουν ζωα παρα με το οτι θα μου την πει ο ενας η ο αλλος. Ακομα και αν καποια πραγματα ειναι πιο αυστηρα απο οτι πιστευω προτιμω να μεινω εδω παρα να φυγω. Καλο βεβαια θα ειναι ολοι και αντμιν και μοντ και οι χρηστες να βαζουμε νερο στο κρασι μας γιατι τα σκυλακια ειναι το θεμα εδω. για αυτο το δεχομαι.. η θα προσπαθησω. Ε καλα να μη λεω καμια παπαρια δεν παιζει αλλα τι να κανω θα καταπιεσω το πηγαιο χιουμορ μου..και τις παρανομες εξαγωγες ζωων:cool::rolleyes:
 


Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
46
Αθηνα
Το γεγονος οτι καποιοι απο μας δε συμμετεχουν τοσο ενεργα οσο παλιοτερα μπορει σαφως και να οφειλεται στο κλειδωμα των γενικων θεματων, αλλα μπορει και απλα να μην εχουμε να καταθεσουμε μια ουσιωδη γνωμη. Εγω τουλαχιστον, ετσι νιωθω σε συζητησεις στις οποιες θιγονται ζητηματα για τα οποια ειμαι τελειως ασχετη. Ετσι, χρησιμοποιω το forum σαν μια μορφη διαδραστικης εγκυκλοπαιδειας :)
 


dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Έλειψα τέσερεις μέρες και έχει γίνει ένας ψιλοχαμός εδώ.Απ' όσα κατάλαβα από το θέμα (δεν το διάβασα όλο, κοντά εφτακόσια posts είχα να διαβάσω :() θέλω να πω για τους ανθρώπους που λέτε ότι δεν γράφουν πια ότι μπορεί να λείπουν διακοπές και γι αυτό να μην μπορούν.Όπως εγώ για παράδειγμα (αν και δεν νομίζω ότι είναι και τόσο αισθητή η απουσία μου :D).Γιατί τόσα προβλήματα ρε παιδιά?... δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό σε ένα forum για σκυλάκια...
 


admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Λοιπόν...για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις να ξεκαθαρίσουμε κάτι και νομίζω θα συμφωνήσετε πως από πιο "επίσημα χείλη" δεν θα μπορούσατε να πληροφορηθείτε για το φόρουμ.

Το Dogforum ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ , ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΧΡΗΣΤΩΝ , ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ , ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ , Κ.Ο.Κ.

Aν υπάρχει η δυνατότητα θα αφαιρεθούν και από την κοινή θέα τα παντώς είδους στατιστικά,κλπ.Επίσης έχετε παρατηρήσει ότι ουδέποτε το Dogforum έδινε στα μέλη του "αστεράκια","κοκκαλάκια" ή "βαθμούς" για τον αριθμό των δημοσιεύσεων.

Πάντα στόχος ήταν η ποιότητα της πληροφόρησης που παρέχει το φόρουμ σε κυνολογικά και κυνοφιλικά θέματα και η ποιότητα διαλόγου που φυσικά θα είναι πάντα ανάλογη και εξαρτώμενη από την ποιότητα των μελών του.

Με την εμφανισιακή αλλαγή του φόρουμ θα γίνει και μια προσπάθεια "επαναπροσδιορισμού" του και "επανακατεύθυνσης" του στους αρχικούς στόχους που περιληπτικά περιέγραψα παραπάνω.
Θα ήθελα και θα ήταν το ιδανικότερο όλοι όσοι είμαστε ήδη μέλη του φόρουμ αλλά και όσοι θα γίνουν,να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι όποιες αλλαγές ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμες αλλά θα γίνοντε σταδιακά.Σαν γενική ιδέα πιστεύω πως είναι καλό να γνωρίζετε πως θα υπάρξη μια "εξειδίκευση" στο αντικείμενο του φόρουμ,δηλαδή θα μιλάμε μόνο για θέματα κυνολογίας και κυνοφιλίας και ίσως κάποια "παραπλήσια" θέματα.

Επίσης θα υπάρχει μια πιο "ξεκάθαρη" γραμμή στο "τι γράφουμε που" και πως το γράφουμε...οπότε ναί,θα υπάρξουν και ελπίζουμε αυτό να είναι μόνο στην αρχή,αρκετές "παρατηρήσεις",μεταφορές και διαγραφές δημοσιεύσεων.

Αυτά σαν μια πρώτη πληροφόρηση,ελπίζω να μη σας κούρασα όπως επίσης ελπίζω να σας έχουμε όλους μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια.

:)
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Admin,
Ευχαριστούμε καταρχήν για την αναλυτική απάντηση. Πιστεύω, χωρίς να μιλάω φυσικά εκ μέρους των μελών, ότι οι περισσότεροι θέλουμε να υποστηρίξουμε την προσπάθεια για γενική αναβάθμιση του φόρουμ.
Όμως, μια συμβουλή: Ας θυμόμαστε ότι βρισκόμαστε σε μια κοινότητα διαλόγου και επικοινωνίας. Όπως γνωρίζουμε ο διάλογος συχνά "ξεφεύγει" και οδηγείται σε κατευθύνσεις τελείως διαφορετικές από τις αρχικές. Δηλαδή, εδώ είναι φόρουμ κι όχι διαδικτυακή κυνολογική εφημερίδα με άρθρα και παρατηρήσεις επί των άρθρων, ερωτήματα - εμπεριστατωμένες απαντήσεις και σχολιασμούς επ' αυτών.
Καταλαβαίνεις τι εννοώ...
Η "παρεϊστικη" ατμόσφαιρα θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, άσχημο να χαθεί. ;)
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
45
thessaloniki
το καλυτερο απ'ολα θα ηταν να σβηστουν εντελως τα γενικα θεματα στο κατω μερος.....να γινει ενας διαχωρισμος και μεινουν καποια χρησιμα απλως που θεωρουνται χρησιμα απο τους διαχειριστες:)
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οκ.. αλλα αν καποιος θε να μοιραστει τον πονο του οπως εγω που εφαγα τον μπαμπι που θα το κανει? Ειναι ορισμενα θεματα που δεν εχουν αμεση σχεση με τα σκυλια αλλα καλυτερα τα μοιραζεσαι με ανθρωπους που αγαπανε τα ζωα. Ε και επισης αν λεμε και καμια εξτρα βλακεια να περασει η ωρα κακο δεν ειναι.. συφιγγει και τις σχεσεις των μελων. Εκτος πια αν ειναι τοσο μεγαλος ο ογκος των δεδομενων που κατανταει οικονομικα ασυμφορη η φυλαξη τους.
Επισης κατι αλλο. Ελπιζω μετα απο αυτον το διαπληκτισμο να μη φυγεις γαλαζιο. Θα μου λειψουν οι αιρετικες σου αποψεις!! Εε?:confused:
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οκ.. αλλα αν καποιος θε να μοιραστει τον πονο του οπως εγω που εφαγα τον μπαμπι που θα το κανει? Ειναι ορισμενα θεματα που δεν εχουν αμεση σχεση με τα σκυλια αλλα καλυτερα τα μοιραζεσαι με ανθρωπους που αγαπανε τα ζωα.
Ε και επισης αν λεμε και καμια εξτρα βλακεια να περασει η ωρα κακο δεν ειναι.. συφιγγει και τις σχεσεις των μελων.
Ετσι πιστευω και εγω!
Καλα και πολυ σωστα τα κυνολογικα θεματα. Αλλα ενα φορουμ χαρακτεριζεται και απο την "παρεα" των ατομων που γραφουν εκει.
Οπος και να το κανουμε, με μερικα θεματα γνωριζεσαι καλυτερα με τους αλλους, αποκαλυπτεις και ανακαλυπτεις πραγματα απο τους συμφορουμιτες που συνηθος βοηθαει γενικος το φορουμ να κραταει ενα σηνκεκριμενο επιπεδο.

Θα μου ελειπαν παρα πολυ τα γενικα θεματα.
Και οποιος μπορει να κανει και χωρις- ας μην τα διαβασει- απλα.

Εκτος πια αν ειναι τοσο μεγαλος ο ογκος των δεδομενων που κατανταει οικονομικα ασυμφορη η φυλαξη τους.
Επειδη ετσι και αλλιος τα γενικα θεματα εχουν αρκετο ανουσιο- αλλα ευχαριστο μπλαμπλα, μπορουν να σβιστουν μετα απο μια ορισμενη χρονικη περιοδος (12 μηνες ας πουμε)- και ετσι πιστευω οτι ο ονγκος θα κρατηθει σε νορμαλ επιπεδα.
(ετσι κανουμε στο γερμανικο Frenchbulldog φορουμ εδω και αρκετα χρονια).
 


dolph26

Active Member
1 Ιανουαρίου 2008
43
0
αθηνα
αρχικα να πω οτι αυτο το φορουμ το εχω αγαπησει και διαβαζω καθημερινα.
ειμαι ενα μελος που δεν εχει προσφερει τιποτα ουσιαστικο αλλα ειμαι εδω για να μαθαινω.
το οτι το εχω αγαπησει δε προεκυψε απο το οτι αποκτω γνωσεις αλλα για τα ατομα που βρισκονται εδω και για τον τροπο που γραφουν ειτε κανουν ορθογραφικα λαθη οπως εγω ειτε γραφουν με το προσωπικο τους τροπο οποιος και να ειναι αυτος σε μια σωστη βαση παντα .
εχω την εντυπωση οτι σε ενα διαλογο σαν αυτους που κανουμε οτι δεν γινεται καποια στιγμη να μην ξεφυγει η κουβεντα και να μη παει αλλου το θεμα .πολλες φορες η καταληξη ειναι εντυπωσιακη . γνωριζω οτι σκοπος του φορουμ ειναι να προσφερει ομως ποσες φορες ξεκινησε ενα θεμα περασαμε σε αλλο και εγιναν ομορφοι και ενδιαφερον διαλογοι.σιγουρα πρεπει να υπαρχει μια ταξη και να επεμβαινουν αυτοι που πρεπει βαση κανονισμων βεβαια ολοι δεν εχουμε την ιδια αντιληψη της ουσιας αυτων και ποτε πρεπει να γινεται αλλα νομιζω οτι το σεβομαστε.
ωφειλω να ομολογησω οτι πολλες φορες σκεφτηκα να γραψω καποια απορια μου αλλα δε το εκανα γιατι μπηκα στη διαδικασια να σκεφτω οτι ανηκει σε κατι που εχει ηδη συζητηθει αλλα παρεκλεινει ελαφρως απο το θεμα οποτε θα μου πειτε ειμαι εκτος θεματος...αν ομως ανοιξω νεο θεμα θα ανατρεξουμε στο θεμα που εχει συζητηθει ηδη.αυτο αποτελει βεβαια προβλημα δικο μου ηθελα να το καταθεσω ομως γιατι μπορει και καποιοι αλλοι να σκεφτηκαν η σκεφτονται ετσι και να καταληγουν στη σιωπη.
σχετικα με τα γενικα θεματα θα πω οτι απο τη στιγμη που ειστε κομματι της καθημερινοτητας μου θα ηθελα να υπαρχουν στη μορφη που υπηρχαν.το οτι ''εγω'' και οποιος εγω συμμετεχω περισσοτερο εκει δε σημαινει αυτοματος οτι ειμαι εδω για κουτσομπολιο αλλα μπορει απλα να δηλωνω το παρον.να θελω να συμμετεχω με το δικο μου τροπο να μαθαινω για εσας εσεις για μενα και οταν ερθει η καταλληλη στιγμη και πραγματικα μπορω να βαλω το λιθαρακι μου σε θεματα που αφορουν τους σκυλους να το κανω.θα μου πειτε μελοι οπως εγω τι να με κανετε... προσωπικα εδω διαφωνω για πολλους λογους που αν θελετε τους αναλυω.νομιζω οτι σε μια τοσο ομορφη παρεα ολοι θελουμε να πουμε τη βλακεια μας και ειναι καταπιεστικο να μη γινεται και τα γενικα θεματα ηταν το καταλληλο μερος.ο καθενας εχει διαφορετικη αντιληψη στο θεμα ελευθεριας λογου και εχει διαφορετικη πειθαρχια και αυτοσυγκρατηση (στο να πει αυτα που θελει ).μιλαμε για ανθρωπους και διαφορετικοτητα αυτων.
η προταση της φρεντσι μου φανηκε πολυ καλη.τα παραπανω ειναι απλα μια ταπεινη αποψη και εννοειτε οτι θα σεβαστω τις οποιες αποφασεις.αναγνωριζω και το ποσο δυσκολο ειναι το εργο των παιδιων για ολη αυτη τη προσπαθεια που κανουν να κρατησουν μια ποιοτητα στο φορουμ ωστε να φανει πραγματικα χρησιμο γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του.
οσον αφορα τη galazio στα ματια τα δικα μου ομορφαινει το φορουμ και γεννα το διαλογο δεν ειμαστε προβατα και ο λογος της εχει αποψη και επιχειρηματα:)
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θέλω να πω κάτι σχετικά με την αναφορά μου σε συντακτικά και ορθογραφικά λάθη. Σκοπός μου ήταν, με ένα παράδειγμα ατυχές ίσως, να δείξω ότι δεν πρέπει να κρίνεται κάποιος απ' τον τρόπο που γράφει. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε!
Άλλωστε, όλοι κάνουμε λάθη!
 


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση,πώς την έχασα?

μια μορφή εγκυκλοπαίδειας κυνοφιλικών-κυνολογικών θεμάτων φτιαγμένη απο τους χρήστες είναι σίγουρα μια πιό αξιόλογη και χρήσιμη παρουσία στο διαδύκτιο. ειδικά στην Ελλάδα που βασανίζεται (και στα κυνολογικά) από την κοροιδία και την εκμετάλευση των τυφλών απο τους μονόφθαλμους κλπκλπκλπ

φτιαγμένη απ τους χρήστες όμως...δηλαδή το ότι πολλοί συμφωνούν σε κάποια άποψη της δίνει την δύναμη ε?

και οι χρήστες είναι άνθρωποι. οπότε άλλοι είναι νεύρικοί/άλλοι χαβαλέδες/άλλοι γλυκούληδες(γεια σου Αργώ)/άλλοι διαβάζουν γρήγορα και κρεμιούνται απο μιά λεξη και άλλοι γράφουν μισή οθόνη πόστ για να πούν το πιο απλό πράγμα.

Χρειάζεται πειθαρχία αναμφιβόλως.ηλίου φαεινότερο:D

Αλλά χρειάζεται και βόλτα:) χαβαλές και πείραγμα

άσε που με τις διαπλατύνσεις(οφ τόπικ κατα άλλους;)) προκύπτουν νέα θέματα ίσως και πιο ενδιαφέροντα απο τα αρχικά

Είναι σημαντικό να βάζει κάποιος στην αναζήτηση του γκούγκλ κουτάβια γερμανικού ποιμενικού και να καταλήγει να διαβάζει εδώ. Το έχετε υποψην σας αυτό όλοι ε?

μπορούμε να κάνουμε σημαντική αλλαγή στο προβληματικό κυνολογικό σκηνικό της χώρας μας. αλλά πρέπει να είμαστε πολλοί και ενωμένοι

ήμαρτων πια. όλοι έχουμε διαβάσει ιστορία. η διχόνια μας μαράζωνε πάντα

:)λα βικτόρια σιέμπρε
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.117
Μηνύματα
895.868
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki