Καλώς ήρθατε!!!:)
DASTY Well-Known Member 7 Δεκεμβρίου 2007 770 0 Thessaloniki www.scarvasstrand.com 25 Μαρτίου 2009 #41 Καλώς ήρθατε!!!
Promitheas Well-Known Member 9 Ιουνίου 2008 2.554 2 Γέρακας 25 Μαρτίου 2009 #42 DASTY said: Καλώς ήρθατε!!! Click to expand... Λες να πιάσω κι εγώ τα 500 με αυτόν τον τρόπο? Υ.Γ.: Η πλάκα είναι πως μετά το δικό σου καλωσόρισμα δεν ποστάρει κανείς!
DASTY said: Καλώς ήρθατε!!! Click to expand... Λες να πιάσω κι εγώ τα 500 με αυτόν τον τρόπο? Υ.Γ.: Η πλάκα είναι πως μετά το δικό σου καλωσόρισμα δεν ποστάρει κανείς!
duaz Well-Known Member 8 Ιανουαρίου 2009 241 0 athens 30 Μαρτίου 2009 #43 ξερεις γιατι φοβαμαι πως στα 32 κ μετα καιγομαι !!! οποτε κραταω ποστ για μετα να ειδες τωρα τι επαθα εγραψα κ αλλο ενα ... ποσα μου μεινανε ??? ποτε ειναι τελικα η ημερομηνια της συναντησης ...στο αλλο δεν μπορω να γραψω δεν ξερω γιατι ...!!!
ξερεις γιατι φοβαμαι πως στα 32 κ μετα καιγομαι !!! οποτε κραταω ποστ για μετα να ειδες τωρα τι επαθα εγραψα κ αλλο ενα ... ποσα μου μεινανε ??? ποτε ειναι τελικα η ημερομηνια της συναντησης ...στο αλλο δεν μπορω να γραψω δεν ξερω γιατι ...!!!
Promitheas Well-Known Member 9 Ιουνίου 2008 2.554 2 Γέρακας 30 Μαρτίου 2009 #44 duaz said: ποτε ειναι τελικα η ημερομηνια της συναντησης ...στο αλλο δεν μπορω να γραψω δεν ξερω γιατι ...!!! Click to expand... Στέλνεις Π.Μ. στον admin με όνοματεπώνυμο και τηλέφωνο και ζητάς ενεργοποίηση για το Subforum του Ντόγκο Αρτζεντίνο.
duaz said: ποτε ειναι τελικα η ημερομηνια της συναντησης ...στο αλλο δεν μπορω να γραψω δεν ξερω γιατι ...!!! Click to expand... Στέλνεις Π.Μ. στον admin με όνοματεπώνυμο και τηλέφωνο και ζητάς ενεργοποίηση για το Subforum του Ντόγκο Αρτζεντίνο.