γεια σας παιδιά


ninaki

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2008
63
0
Θεσσαλονίκη
ο κτηνιατρος μου ειπε να της κανει εκτρωση αλλα φοβηθηκα μην παθει κατι και δεν δεχτηκα! Ξερω οτι αυτο που θα πω ειναι πολυ ασχημο αλλα οπως και εσεις δεν μου αρεσει να βλεπω ζωα πεταμενα γι' αυτο πηρα μαζι μου και τα 3 αδερφακιαπριν ενα χρονο, ειπα λοιπον στον κτηνιατρο να θανατωσω 5 κουταβακια και μου ειπε οχι. Θα αναλαβει και εκεινος καποια για να τα δωσει γιατι φερει μεγαλο μερος ευθυνης για την ολη κατασταση! Αν ηξερα τα παντα για τα σκυλια θα ημουν κτηνιατρος και οχι απλα μια κοπελα που αγαπαει τα σκυλια. Δεν ειμαι καθολου περηφανη για αυτην μου την αποφαση. Δεν ζευγαρωσα το σκυλι μου απλα απο καπριτσιο αλλα απο λαθος ενημερωση και δεν δεχομαι καμια κριτικη γιατι πολυ απλα εκανα κριτικη μονη μου στον εαυτο μου και οπως ειπα δεν ειμαι καθολου υπερηφανη!!!!! Δεν εγραψα σε αυτο το forum για να με βοηθησετε να βρω σπιτι σ' αυτα τα αγγελουδια, και πολλες φορες οταν κανουμε κατι που θεωρουμε σωστο να γινει αυτο μπορει να φερει αποτελεσματα που ουτε μπορουσαμε να σκεφτουμε!!! Ευχαριστω πολυ μου ακουσατε και με κανατε να νιωσω πολυ χειροτερα απο πριν!
 


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Για κάτσε βρε ninaki τι σου είπαμε?
Δεν είδα να σου επιτέθηκε κανείς!
Παρ' όλα αυτά θα αμφισβητήσω την αγάπη σου για τα ζώα μόνο και μόνο γι' αυτό:
Ξερω οτι αυτο που θα πω ειναι πολυ ασχημο αλλα οπως και εσεις δεν μου αρεσει να βλεπω ζωα πεταμενα γι' αυτο πηρα μαζι μου και τα 3 αδερφακιαπριν ενα χρονο, ειπα λοιπον στον κτηνιατρο να θανατωσω 5 κουταβακια
 


ninaki

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2008
63
0
Θεσσαλονίκη
τα σκυλια ειναι καθαρα δικη μου ευθυνη και του συζυγου μου! ειναι η πρωτη φορα που εχω σκυλο εξω απο το πατρικο μου σπιτι! ολα τα αλλα τα ειχα με την επιβλεψη και τον γονιων μου
 


LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
μαλλον κοπελα μου ο κτηνιατρος ηταν ο μονος σωστος στην ολη υποθεση
εσυ εχεις κανει ολα τα λαθη ενω επανειλλημενα απο τα γραφομενα σου
φαινεται οτι προσπαθουσε να σου δωσει λυσεις.......

οσο για τα 5 κουταβακια που θα σκοτωνες???σκοτωνε??
τι εννοεις ακριβως?
 


ninaki

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2008
63
0
Θεσσαλονίκη
αυτο που ειπα ξερω πολυ καλα οτι δεν θα το εκανα ποτε στην ζωη μου. Δεν μπορω να αφαιρεσω την ζωη σε μια μυγα ποσο μαλλον σε ενα κουταβι που δεν φταιει σε τιποτα! μπορει να το ειπα εκεινη την στιγμη αλλα δεν θα αφηνα ποτε να συμβει. Οποιος απο το περιβαλλον μου με ξερει καλα, ξερει οτι αυτο δεν θα το εκανα ποτε!
 


FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
νινακι αν δεν κανω λαθος μπηκες εχοντας κριτικη διαθεση για οσους ασχολουνται με τις ρατσες και αποκαλουν τα ημιαιμα μπασταρδα καθως και για τους κυνηγους που σκοτωνουν τα "αχρηστα"...συμφωνησα και συμφωνω μαζι σου αλλα οταν δεν δεχεται καποιος κριτικη αλλα μονο κανει κριτικη σε αλλους σημαινει οτι δεν θελει να μαθει και να βελτιωθει στη σχεση του με τα ζωα...εσυ ζυγισες το ρισκο της σκυλας απο την εκτρωση και τη ζωη 5 κουταβιων και αποφασισες να κοιμισεις τα δευτερα...και θα το ειχες κανει αν το ειχε δεχτει ο κτηνιατρος! Καλη η αυτοκριτικη αλλα οταν καποιος δυσανασχετει σημαινει οτι δεν εχει διαθεση να συζητησει...πως θα εξασφαλισεις οτι η σκυλα δεν θα ξαναζευγαρωσει? πως θα εξασφαλισεις οτι τα κουταβια θα βρουν καλα σπιτια και δεν θα ζευγαρωσουν? παραδεχεσαι οτι ειναι η πρωτη φορα που εχεις σκυλο εκτος του σπιτιου των γονιων σου...δεν ειναι ολοι στο φορουμ κτηνιατροι ουτε οι κτηνιατροι ξερουν τα παντα για τα σκυλια, αλλιως δε θα ησουνα σ' αυτη τη θεση τωρα...το θεμα σου πιο ειναι τωρα, να κανεις κριτικη σε αλλους, σε μας που σου ειπαμε οτι δεν αγαπας εμπρακτα τα ζωα κατ' αυτο τον τροπο ή να γιορτασεις μαζι μας τη γεννηση των κουταβιων...που ηθελες να κοιμισεις? :confused:
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν εγραψα σε αυτο το forum για να με βοηθησετε να βρω σπιτι σ' αυτα τα αγγελουδια, και πολλες φορες οταν κανουμε κατι που θεωρουμε σωστο να γινει αυτο μπορει να φερει αποτελεσματα που ουτε μπορουσαμε να σκεφτουμε!!!
Καλώς ήρθες.
Υπάρχουν και αλλά «αγγελούδια» που ζουν στο δρόμο και ψάχνουν οικογένειες. Η ενότητα της προσφοράς έχει δημιουργηθεί για να βρίσκουν σπίτια τα αδέσποτα σκυλια και όχι τα κουτάβια του κάθε ιδιώτη που ζευγάρωσε την -ότι να 'ναι- σκύλα του με -ότι να 'ναι- σκύλο και δεν ξέρει τι να κάνει τα ζώα!

Επειδή δεν γνώριζες δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεσαι των ευθυνών σου. Τα κουτάβια κράτησε τα εσύ όπως οφείλεις. Έχει 3 ήδη και 5 τα κουτάβια της Ήρας = 8! Να σου ζήσουν!

Φρόντισε απλά να τα στειρώσεις διότι σε λίγο καιρό το σπίτι σου θα καταντήσει κυνοκομειο.
 


Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
συγνωμη, ελληνιδα ειμαι και ξερω οτι αυτα που κανουμε εμεις δεν γινονται πουθενα αλλου στην Ευρωπη στο βαθμο που γινονται εδω ! οι φιλοζωικες οργανωσεις που ασχολουνται με τα αχρηστα γκρευχαουντ στην Ιρλανδια και στην Ισπανια και στην Ιταλια και στις ΗΠΑ κ.α. κανουν πολυ θορυβο και καλα κανουν αλλα δεν αντιμετωπιζουν οσα αισχη γινονται στην Ελλαδα απο κυνηγους και μη...και τον αριθμο που γινονται :(:mad:
http://www.sosgalgos.com/UK/uk-stop.htm
 


xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ουκει. Στειρωσε τα τωρα μην εχεις οντως κυνοκομειο σε λιγο. Ο κτηνιατρος σου ισως να ναι καλος ανθρωπος (παραδεχτηκε λαθος του και θελει να σε βοηθησει), αλλα δεν ειναι καλος κτηνιατρος δυστυχως αρα καλο να τον αλλαξεις, κατα τα αλλα να σου ζησουν και να ειναι ολα υγιη σου ευχομαι:)
 


denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Δεν είναι ότι να ναι τα σκυλιά ρε παιδιά ... είναι ΚΑΙ αδέρφια ΚΑΙ νεαρά και υγιέστατα ...

Kαινούρια φίλη του forum .. είσαι εκτός ελέγχου αν μου επιτρέπεις την κριτική ...

Αν όχι πάλι, είσαι σε λάθος forum. Συνέχιζε να μας διαβάζεις σιωπηλά για να ενημερώνεσαι.

Ο κτηνίατρος ή είναι άσχετος ή δεν καταλαβαίνεις καλά τί σου λέει.
 














ninaki

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2008
63
0
Θεσσαλονίκη
σημερα το μεσημερι εξω απο το σπιτι μου βρηκα 2 κουταβια που μοιαζουν με κυνηγοσκυλα. Τα εδωσα να φανε αλλα αυτα ειχαν διαρροια και ετσι τα πηγα στον κτηνιατρο. Μου εδωσε απο ενα χαπακι το ελιωσα σε νερο και τα εδωσα. Τα παρακολουθω απο εκεινη την ωρα και υστερα, αρχισαν να παιζουν και να γαβγιζουν, σταματησαν να τρεμουν.Τωρα τα εβαλα να κοιμηθουν! Ειναι ενα αγορι και ενα κοριτσι.
 




ninaki

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2008
63
0
Θεσσαλονίκη
αγαπητε denis δεν νομιζω πως ειμαι εκτος ελεγχου οσο για τον κτηνιατρο μπορει οπως λες και εσυ να μην κατανοησα κατι απο αυτα που μου ειπε. Ενα πραγμα ξερω εχω γυρισει ολους τους κτηνιατρους της περιοχης και αυτος ειναι ο καλυτερος και παρακολουθει τα σκυλια μου απο την πρωτη μερα που τα πηρα. παντως ειμαι σε καλο δρομο γιατι ηδη εχω υποσχεθει 3 σκυλακια απο τα 7 σε οικογενειες αγαπανε τα σκυλια, δεν προκειται να τα δωσω απλα για να φυγουν απο μενα. Σημερα η Ηρα με αφησε να τα χαιδεψω και ειδα οτι ειναι 4 αγορια και 3 κοριτσια. Περιμενω προτασεις για ονοματα!

προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει το φορουμ μολις βρω πως ανεβαζεις φωτο θα το κανω. τωρα εχω 12 σκυλια!

σας ευχομαι καλη νυχτα
 
Last edited by a moderator:


kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τις φωτό τις ανεβάζεις σε ένα σάιτ το photobucket και μετά βάζεις το λίνκ της εικόνας που θές στην δημοσιευσή σου:);):D

τα σκυλιά τώρα τι κάνουν?