γεια χαρα!!!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Καλως ηρθατε! Ομορφη η μικρη!

Πες μας λιγα λόγια παραπανω, πως την απέκτησες, απο που κλπ..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
<< το DoF>> τι ειναι ? throw me a bone που λενε :)
DoF:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82_%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%AF%CE%BF%CF%8500

(θαύμα ο 50 1.4f!!!)

να είσαστε καλά όλοι!!ευχαριστούμε!!!
(αν και μας έχουν κόψει την ουρίτσα και τα αυτάκια και στραβά κιόλας....:()[/QUOTE]
καλησπερα, καλώς ήρθες!!!!

Για πες μας λιγα πράγματα, μόνο 1 φωτογραφία και ξεμπερδεψες νομιζεις??? :p
Πόσο ειναι το μπισκοτάκι?

Ποιος της εκοψε καλε αυτάκια και ουριτσα????

cookie dog

New Member
13 Μαρτίου 2014
3
0
Καλως ηρθατε! Ομορφη η μικρη!

Πες μας λιγα λόγια παραπανω, πως την απέκτησες, απο που κλπ..
καλως σας βρηκαμε!εγώ είχα ένα ημιαιμο μέχρι το καλοκαίρι που έπαθε καρδιά :(:(:(DSC_0045.jpg

και ξεψύχησε στην αγκαλίτσα μου...:(:(:(
και έτσι λοιπόν πριν 4-5 μέρες μου έκανε δώρο το κορίτσι την κουκι!την πήρε απο κάποιον ιδιώτη στη θηβα ο οποίος έχει άλλα 4 θηλυκά δεν ήθελα με κομμένα αυτάκια
και ουρίτσα άλλα τι να κάνουμε...τα εχει κόψει και στραβά γιατί ήταν μικρά πολύ και δεν είχε σχηματιστεί το αυτάκι του...βλακείες...τι το πηραζεις το ζωντανό καημένε!!!!!
3 μηνών το μπισκότο!!!μες την ενέργεια!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
καλως σας βρηκαμε!εγώ είχα ένα ημιαιμο μέχρι το καλοκαίρι που έπαθε καρδιά :(:(:(View attachment 48338

και ξεψύχησε στην αγκαλίτσα μου...:(:(:(
και έτσι λοιπόν πριν 4-5 μέρες μου έκανε δώρο το κορίτσι την κουκι!την πήρε απο κάποιον ιδιώτη στη θηβα ο οποίος έχει άλλα 4 θηλυκά δεν ήθελα με κομμένα αυτάκια
και ουρίτσα άλλα τι να κάνουμε...τα εχει κόψει και στραβά γιατί ήταν μικρά πολύ και δεν είχε σχηματιστεί το αυτάκι του...βλακείες...τι το πηραζεις το ζωντανό καημένε!!!!!
3 μηνών το μπισκότο!!!μες την ενέργεια!!!

Δεν τα πειράζεις τα αυτάκια πλέον και τις ουρες γιατι ειναι τουλάχιστον ΠΑΡΑΝΟΜΟ πες του του ορνιου που υπέβαλε τα κουτάβια στον πόνο αυτό.