γεννα-βοηθεια

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ναι τους το εκανα και πνιγοντουσαν...προφανως ειχαν μεγαλη ροη τα αλλα στηθη που δεν θηλαζαν,αλλα δεν ειδα και σπουδαια πραγματα σε γαλα...τα αδειασα λιγο με το χερι και ψιλοεπιασαν ...αγκρρρρρρρ.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
λοιπον,εγω ξερω πως μετα απο απολυτως φυσικο τοκετο,χωρις επισκληριδιο και εαν δεν εχεις παρει φαρμακα,και τα παιδια δεν εχουν πανω απο 12 ικτερο,υπογραφεις και φευγεις σε μια μερα :lol: :lol: :lol:
αυριο θα υπογραψει η κυρια και θα παει σπιτι της,δεν αντεχω αλλο λεμεεεε :twisted: :lol: :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
LUNA07 said:
να σου ζησουν αχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: λογαριασμο εβγαλες? :lol: :lol: :lol:
μου εκοψε μια πενταμηνη επιταγη και μετακομισε με ολα τα συμπραγκαλα εξω απο το σπιτι,στην εισοδο χθες :lol: ευτυχως εδω ειναι πολυ ησυχα,δεν περναει κανεις,λογω του οτι ειμαστε τελευταιο σπιτι σε αδιεξοδο,εχει ωραιο καιρο,εχουν τα σπιτια τους,τα πανια τους τα γαλατα και τα μελια τους,ολα καλα,ολα ανθηρα...αυτη φευγει κι αλανιαζει,αλλα ξαναγυρναει να τα θηλασει και κοιμαται εδω το βραδυ...αν δω οτι εξαφανιζεται,που δεν το πιστευω,θα αρχισουμε τα μπιμπερο...δεν λετε που ειναι μονο δυο? :D

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
πενταμηνη?σε δουλεψε :lol:
ευτυχως που ειναι μονο 2 παντως καποτε ταιζα 7 με συριγγα και να κλαινε συνεχεια :D
αυτο σου ελειπε μονο :lol:

τωρα με την δικη σου περιπτωση αναρωτιεμαι,τι να σκεφτεται για σενα η αλανιαρα σκυλιτσα? :-k

koutsounaki

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
29
3
Αθήνα
Αχ να σας πω και εγώ το πρόβλημά μου!
Τις τελευταίες μέρες έρχεται στη γειτονιά μου μια σκυλίτσα που είναι έγκυος...Πρέπει να είναι και στις μέρες τις γιατί η κοιλίτσα της είναι αρκετά μεγάλη και παρ'όλο που της δινω νεράκι και φαγητό (κρέας συνήθως) δεν το αγγίζει καθόλου, μόνο νεράκι πίνει. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω για να τη βοηθήσω και εδώ στη γειτονιά δε βλέπω να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος..Το καλό είναι ότι μπορώ να της φτιάξω μια μικρή φωλίτσα γιατί έχουμε μια είσοδο στο σπίτι αλλά δεν είναι προφυλαγμένη οπότε μπορεί να φύγει...Εκεί πάει και ξαπλώνει έτσι κι αλλιώς για να δροσίζεται. Τι άλλο θα χρειαστεί να κάνω; Να της βάλω και μια κουβερτούλα ή ένα σεντονάκι εκεί που ξαπλώνει ή θα σκάσει με τη ζέστη; Σόρι για τις ερωτήσεις αλλά δεν μου έχει ξανατύχει γέννα :rolleyes:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
To καλύτερο θα ήταν να την πιάσεις και να την πας σε έναν γιατρό.

koutsounaki

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
29
3
Αθήνα
Ναι το ξέρω και συμφωνώ απόλυτα αλλά όπως είπα δυστυχώς είμαστε δύσκολα οικονομικά και δεν έχω δική μου δουλειά οπότε δεν μπορώ να ζητήσω από τους γονείς μου για τη σκυλίτσα:( Γιαυτό ρωτάω αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μην πάθει κάτι στη γέννα και να είναι και ασφαλής μετά και αυτή και τα κουταβάκια...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ψάξε κάποια φιλοζωική στην περιοχή σου . Μπορεί να προλαβαίνει να γίνει στείρωση και αφαίρεση των εμβρύων αν δεν είναι πολύ προχωρημένη η εγκυμοσύνη. Είναι κρίμα να γεννηθούν κάποια κουτάβια στο δρόμο που δεν θα τα φροντίσει κανείς.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.414
Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με καμμιά φιλοζωική της περιοχής σου αν υπάρχει, μήπως μπορούν να βοηθήσουν.

koutsounaki

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
29
3
Αθήνα
Άσε έχουμε πέσει και σε περίπτωση γιατί η φιλοζωική που είχαμε στην περιοχή "διαλύθηκε" λόγω οικονομικών και έχουν αφήσει αρκετά σκυλάκια αδέσποτα οπότε και η μικρή ίσως έιναι ένα από αυτά της φιλοζωικής...Τέλος πάντων θα δω αν μπορούν να με βοηθήσουν...Πάντως για έκτρωση και στείρωση δε νομίζω να προλαβαίνουμε γιατί φαίνεται αρκετά προχωρημένη η εγκυμοσύνη...