γερμανικο ποιμενικο

Status
Κλειδωμένο θέμα

glock32

Member
8 Νοεμβρίου 2009
7
0
καλησπερα σε ολους τους φιλους εδω
θα ηθελα αν μπορει καποιος φιλος να με ενημερωση ποσο ειναι η τιμη ενος γερμανικου γενους θυληκου 6 μηνων.εχω μια σκυλιτσα την οποια πηρα ειναι καθαροαιμο αλλα λογο φορτου εργασιας δεν μπορω να την κρατησω αλλο και θελω να την πουλησω.μπορει καποιος να με βοηθυσει σε αυτο?δεν θελω να την παρατησω πουθενα γιαυτο λεω να την πουλησω

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Με τον εκτροφέα από τον οποίο την πήρες μίλησες;
Γιατί πολλοί δέχονται πίσω το σκύλο που έδωσαν αν ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να το κρατήσει!

glock32

Member
8 Νοεμβρίου 2009
7
0
...

δεν μιλησα οχι,το σκυλι το πητα απο εναν πολυ φιλο οποιος εχει και τομ μπαμπα και την μαμα της,ειναι 100% καθαροαιμο και θελω να το δωσω σε καποιον που μπορει να το εκμεταλευτη σωστα

glock32

Member
8 Νοεμβρίου 2009
7
0
επισης μπορει να μου κανεις την τιμη που θα μπορουσα νατο δωσω μαζι με ενα με ενα πολυ μεγαλο σπιτακι?

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
Πουλαω = παραταω (για μενα)
Χαριζω για τους χ,ψ λογους οκ να το δεχτω, ανθρωποι ειμαστε καμια φορα δεν ερχονται τα πραγματα οπως τα υπολογιζουμε!! Καλυτερα θα ηταν να ψαχνεις να βρεις ενα σωστο ανθρωπο που να αγαπαει το σκυλι..η τιμη δεν λεει κατι, μην το πας πλειοδοτικα και οποιος δωσει τα περισσοτερα περνει και το σκυλο! το θεμα ειναι αυτος που θα το παρει να μπορει να του προσφερει τη ζωη που του αξιζει!
Αν ειναι να μιλησουμε παρολαυτα για τιμες, αυτες μπορει να διαφερουν αναλογα με την εκπαιδευση του σκυλου, τις διακρισεις του κ.α Τωρα η δικια σου που ειναι ακομα μικρουλα δεν ξερω! Επικοινωνησε και με τον εκτροφεα της..ισως να την παρει πισω! :(

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
δηλαδη εχει απλα δυο σκυλια και τα ζευγαρωσε..
αν ειναι ετσι τοτε ο φιλος σου δεν ειναι εκτροφεας ειναι αυτο που λεμε 'εκτροφεας της πισω αυλης'.
τωρα απο κει και περα εδω μεσα στο φορουμ απαγορευονται η αγγελιες για αγοροπωλησιες ζωων(νομιζω).αν απλα θελεις μια τιμη γιατι δεν το πουλας οσο το πηρες??
δεν νομιζω οτι τα σκυλια ειναι σαν τα αυτοκινητα που εστω και μια μερα να το εχεις χανει μεγαλο ποσοστο της αρχικης του αξιας.
εκτος και αν ο κοντινος σου φιλος στο εδωσε σε φιλικη τιμη και εσυ κοιτας να βγαλεις και κατι παραπανω.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Πουλαω = παραταω (για μενα)
Χαριζω για τους χ,ψ λογους οκ να το δεχτω, ανθρωποι ειμαστε καμια φορα δεν ερχονται τα πραγματα οπως τα υπολογιζουμε!!
πριτς! απο ποτε το πουλαω, ισον με παραταω?
δεν το καταλαβα αυτο.

εξαλλου πολλες φορες , οταν αγορασουμε κατι, το εκτιμουμε περισσοτερο.

glock32

Member
8 Νοεμβρίου 2009
7
0
οχι δεν ασχολειται 100% σαν εκτροφεας αλλα εχει γερμανικα και καυκασια και κανει αναπαραγωγη,εγω το πηρα 500€+ το σπιτακι της που νομιζω οτι ειναι πολυ χρησιμο.

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
Το λεω αναφορικα με το αρχικο ποστ που εγραφε "δεν θελω να την παρατησω πουθενα γιαυτο λεω να την πουλησω"

Ετσι οπως το γραφει για μενα ειναι το ιδιο πραγμα! αυτο εννοουσα

glock32

Member
8 Νοεμβρίου 2009
7
0
εχεις δικιο δεν το εγραψα σωστα,απλα ηθελα να πω οτι δεν θελω να την παρατησω και να ειναι ενα ακομα αδεσπωτο απο το εκατονταδες που υπαρχουν (τουλαχιστον στην πολη μου)θελω να το παρει καποιος που μπορει να το εκμεταλευτει σωστα γιατι απο οσο ξερω ειναι πολυ καλη ρατσα

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
γνωμη δικια μου ειναι οτι θα επρεπε να το εχεις σκεφτει πολυ καλυτερα και να μην φτασεις στο σημειο μετα απο 4 μηνες να ψαχνεσαι να πουλησεις το σκυλι σου.
τωρα θα μου πεις οτι εγινε εγινε τωρα τι κανουμε?
και παλι γνωμη μου ειναι να ψαξεις να βρεις εναν εμπιστο ανθρωπο καποιον που θα ξερεις οτι το σκυλι θα ειναι σε καλα χερια και να μην καταληξει παρατημενο σε καμια ταρατσα/μπαλκονι η δεμενο σε καμια αλυσιδα..
τωρα το χρηματικο ειναι δικο σου θεμα εσυ θα κρινεις αν βοηθαει η στερει απο το σκυλι μια ευκαιρια να υιοθετηθει γιατι 'καθαροαιμο' μπορει να το θεωρεις εσυ αλλα καθαροαιμα γενικα θεωρουντε τα σκυλια που εχουν pedigree.

glock32

Member
8 Νοεμβρίου 2009
7
0
εχω τα παντα απο χαρτια αν εννοεις αυτο.δεν ξερω τελικα θελει πολυ σκεψη,ευχαριστω παντως

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Επιτρέπεται η...

- Αναφορά σε ελληνικά εκτροφεία.

- Αναφοράς σε εκτροφεία εξωτερικού.

- Δημοσίευσης απόψεων για την ποιότητα ή μή των σκύλων - υπηρεσιών - συμπεριφοράς - ηθικής επαγγελματιών του χώρου, εκτροφέων, εκπαιδευτών, groomer, κλπ.

- Δημόσιας σύστασης επαγγελματία σε κάποιον που ενδιαφέρεται για οτιδήποτε.

- Απευθείας διαφήμισης γέννας εκτροφείου.

- Απευθείας καταχώρησης αγγελίας πώλησης ενήλικου σκύλου από εκτροφείο.

Εξακολουθούν να μην επιτρέπονται οι αγγελίες πώλησεις σκύλων ιδιωτών και οι αγγελίες εύρεσεις αρσενικού ή θηλυκού σκύλου προς ζευγάρωμα και τέτοιου είδους δημοσιεύσης.
Το θέμα κλειδώνεται και θα σβηστεί.

Ευχαριστούμε πολύ!

Status
Κλειδωμένο θέμα