γιατι ?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
αλλά αν γράφαμε για να δεχθούμε τα ευχαριστώ ή να ενημερωθούμε τελικά τι έγινε....ζήτω που καήκαμε.....Ούτε στα μισά από όσα γράφαμε, θα έπρεπε να τα γράφουμε....
εγω δεν μιλησα για ευχαριστω,μην τρελαθουμε κιολας και μαλιστα ειπα για αυτους που γραφουνε και για αυτους που δεν γραφουνε και παρακολουθουν την εξελιξη του θεματος αλλωστε τι ειναι το forum ? ενημερωση

το θεμα του Παρη-Νικου ηταν ενα παραδειγμα μεσα στα τοσα αλλα ,δεν εχω προσωπικα με τον ανθρωπο ,απλα χαλιεμαι οταν γινεται κατι και μας το λενε ,ψαχνομαστε ,αναρωτιομαστε και μετα τιποτα στην απ εξω αγνοια

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Γενικά νιώθω πως η Κρίνα προσφέρει πάρα πολλά με τις δημοσιευσεις της και πως πραγματικά ενδιαφέρεται!
Τα σέβη μου
έχετε απολυτο δίκιο και εδώ!!!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εγω σεβομαι τις προσπαθειες ολων μας ,ειναι μια ομαδικη δουλεια που τροφοδοτειται απο την κοινη αγαπη που εχουμε
ειμαι χαρουμενη οταν γραφω αυτα τα λιγα που γνωριζω και ισως βοηθησουν καποιον
και ειμαι ευγνωμων για ολα αυτα που μαθαινω καθημερινα απο εσας

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
α και φαντασου δεν πηγα καν στο δευτερο ποστ να δω οτι ημουν η αιτια οταν απαντησα στο θεμα μου:D:p

μου επεσε πολυ δουλεια ομως οταν επαιζε το περιστατικο 11,5 ωρες την ημερα δουλευα και δεν κανω ευκολη δουλεια

μετα να πω και την αληθεια ειχα ξεχασει και το περιστατικο , ετσι ειμαι εγω οταν ξεπερναω κατι το ξεπερναω κανονικα :rolleyes:

συγνωμη που δεν απαντησα
μην νομιζετε και εγω τα ιδια ελεγα για τους αλλους που δεν απαντουσαν :-| :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini