δεκα κουταβια

anthivrou

New Member
14 Ιουλίου 2015
2
2
32
Γεια σας!Βρηκα πριν τρεις μερες 10 κουταβακια παρατημενα στα ανω βριλησσια!Προσπαθω με καθε τροπο να τους βρω σπιτι μεσω κοινοποιησεων facebook και φιλοζωικων αλλα εξασφαλισα σπιτι μονο για ενα μεχρι τωρα! καμια φιλοζωικη δεν αναλαμβανει να με βοηθησει!
αν καποιος θελει η γνωριζει καποιον που να θελε ενα γλυκο κοθταβακι παρακαλω ας μου πει
οποιος ξερει επισης ας μου πει τι κινησεις πρεπει να κανω για να τους βρω ιδιοκτητη!
εχουν πρισμενη κοιλιτσα μαλλον εχουν σκουλικια και τους πηρα χαπακια για τα εντερα

μου ειναι πολυ δυσκολο να τα φροντιζω τοσο γιατι χρειαζονται χρονο και συχνα ταισμα οσο και οικονομικα γιατι ειναι και πολλα!!

https://www.facebook.com/115117095212729/videos/930498017007962/?pnref=story

οποιος ενδιαφερεται το τηλεφωνο ειναι 6984425032

Attachments

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κοινοποιώ και εγώ, αλλά προσέξτε με τα χαπια για τα σκουλήκια. Ρωτηστε κτηνιατρο γιατι ξέρω ότι στα τόσο μικρά κουτάβια δίνουν πάστα ειδικη, όχι χάπι.

• Like
Reactions: GRDANE

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.926
5.314
patra
grdane.blogspot.com
με τις φιλοζωικες ειναι το εξης παραδοξο...
αν αφησεις τα κουταβια εκει που βρισκονται στη μοιρα τους και τους παρεις τηλεφωνο
ΘΑ στειλουν καποιον να τα περιθαλψει...
αν τ αμαζεψειθς εσυ επειδη κινδυνευουν...
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ μετα δεν σε βοηθανε καθολου.....

παραδοξο... γιατι....
χρειαζονται εθελοντες...
ανθρωπους να τους βοηθησουν στο εργο τους ... και πολλες φορες επειδη δεν εχουν χωρο τα δινουν δεξια κι αριστερ ασε σπιτια μεχρι να βρεθει μονιμη στεγη...