Γεια σας διάβασα λεπτομερως το ποστ για την δεμοδήκωση και θέλω να σας παραθέσω και το δικό μου περιστατικό.Πριν από 1 μήνα πήρα ένα γερμανικό ποιμενικό από "εκτροφέα"(3 μηνών).Το κουτάβι την ίδια μέρα κιόλας πήγε στον κτηνίατρο ο οποίος διαπίστωσε εντοπισμένη δεμοδήκωση kai είπε ότι θα ύπαρξη αυτοηαση και δεν χρειάζεται επιπλέον βοήθεια πέρα από κάτι βιταμίνες και σωστή διατροφή,μετά από 15 μέρες το σκυλί άρχισε να βελτιώνεται όσον αφορά το τρίχωμα του την ενέργεια του κτλ.Οι Εξετάσεις αίματος ήτανε καλές από ότι είπε.Αλλά τα σημαδάκια που είχε στα ποδαράκια και στην ουρά παρέμειναν δεν εξαπλώθηκαν ευτυχώς.Και προληπτικά του έκανε ενέσιμη αντιβίωση και μια ένεση ιβερμεκτιν.Έχει περάσει ακριβώς 1 μήνας από τότε που πήρα το σκυλάκι το οποίο έχει βελτιωθεί αρκετά στο θέμα της υγείας του αλλά τα σημεία που είχαν προσβληθεί ακόμα παραμένουν το ίδιο.Εκείνο που απορώ εγώ είναι ότι τα προσβεβλημένα σημεία δεν είναι κοντά στο κεφάλι η το σώμα αλλά μόνο τα πόδια και η ουρά που όπως διάβασα εδώ είναι σύμπτωμα μιας γενικευμένης δημοδικωσης μετά την ίαση της.Το κουτάβι μάλλον είχε κακές συνθήκες υγειηνής και διατροφής.Ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω αν τα σημεία αυτά θα ξαναγίνουν κάποτε κανονικά η αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το βοηθήσω γτ ο Κτηνίατρος δεν μου έδωσε κάτι για να περιθαλψω της προσβεβλημένες περιοχές ώστε να βγει πάλι τρίχωμα.Ορίστε η φωτογραγίες και συγνώμη για το μεγάλο ποστ