δεν με αφηνει να καθαρισω τα ματια του

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και ενω ειναι γεματος καφε τσιμπλες δεν με αφηνει με τιποτα να του τις πειραξω! τον φυσιολογικο ορο τον δεχεται με λιγη δυσκολια απο μερους μου. το θεμα ειναι οτι δεν με αφηνει να τα καθαρισω με ενα ψαλλιδι! η αδερφη μου σημερα τον πηγε στον κτηνιατρο και κλαψουριζε, δεν ηθελε να του καθαρισει τις τσιμπλες. τον επιασε και αυτος αρχισε να βγαζει σαλια απο το ζορι του! τι μπορω να κανω για να τα δεχεται ολα αυτα???εχει τρομερο πεισμα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Θα κάτσεις μαζι με την αδελφή σου, να τον αποσυντονίζει με λιχουδια. Μόνη σου δύσκολο μιας και δεν εισαι θεά του βουδισμού να εχεις πολλά χέρια. Όσο το μικρό μασουλάει, εσύ καθαρίζεις.
Μην του τις κοψεις γιατι αν μακρύνουν μπορεί να του μπαίνουν στο μάτι.
Εγώ της βρεχω με πον πον το σημείο και το χτενίζω με πυκνη χτένα που τραβά τις ήδη μαλακωμένες από το νερό τσίμπλες. Οι ξερες πονάνε!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
Θα κάτσεις μαζι με την αδελφή σου, να τον αποσυντονίζει με λιχουδια. Μόνη σου δύσκολο μιας και δεν εισαι θεά του βουδισμού να εχεις πολλά χέρια. Όσο το μικρό μασουλάει, εσύ καθαρίζεις.
Μην του τις κοψεις γιατι αν μακρύνουν μπορεί να του μπαίνουν στο μάτι.
Εγώ της βρεχω με πον πον το σημείο και το χτενίζω με πυκνη χτένα που τραβά τις ήδη μαλακωμένες από το νερό τσίμπλες. Οι ξερες πονάνε!
εγω το κανω καθε μέρα με φυσιολογικο ορο και ενα βαμβακι.συνηθως μαλακωνουν και πεφτουν μονες του οι σκληρες δεν θελω να του τα κοβω μονο επεμβαινω σε αυτες που δεν φευγουν.αλλα τον πηγαινω στον κτηνιατρο και τα παιρνει με την μηχανη! ξερω οτι θα επιμενουν και θα τις εχουμε παντα αυτες αλλα θελω να μην ειναι σκληρες γτ ξυνει το ματι του και να δειχνει καθαρος!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
πολυ χρησιμο βιντεο για τον κτηνιατρο γενικοτερα θα το θεσω σε εφαρμογη!