δερματικο ????

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
συμφουριτες το σαββατο τον εκανε ενα μπανακι και τον κουρεψα με τον ψαλιδι στο προσωπο. το θεμα ειναι οτι σημερα κατω απο το στομα στο πηγουνι ειδα ενα στρογγυλο ροζ χωρισ τριχες.. αναστατωθηκα γιατι εχω διαβασει εδω μεσα οτι ειναι κατι δερματικο... το πιο ευχαριστο σεναριο ειναι οτι του τα πηρα πολυ εκει... πφφφφ
τι λετε οι πιο εμπειροι??αυριο κτηνιατρο το πρωι γτ θα φυγω 3 βδομαδες και θα μεινει με τους γονεις μ δεν μπορω να το εχω στο μυαλο μου...βεβαια το χειροτερο σεναριο που περναει απο το μυαλο μ ειναι λεισμανιωση.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Θα μπορούσες να βάλεις μια φωτογραφία ?
Γιατί έχει και ο δικός μου κάτι τέτοιο πού περιγράφεις ,ο κτηνίατρος μου έδωσε μια αντιφλεγμονώδης αλοιφή για 5 μέρες αλλά δεν υποχώρησε!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ψυχραιμία!

Μπορεί να ειναι και το πιο απλό! Να ερεθίστηκε το σημειο απο το μπάνιο και να ξύθηκε ο μικρός! Μπορεί όντως να ειναι και δερματικό (μύκητας ή κάτι άλλο) αλλά δε νομίζω οτι θα πρεπει να ανησυχείς!

Εξετάσεις για λεισμανιωση ποτε κανατε? Απλά σε ρωτάω! Δε πήγε καν το δικό μου μυαλό εκει!

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
συμφουριτες το σαββατο τον εκανε ενα μπανακι και τον κουρεψα με τον ψαλιδι στο προσωπο. το θεμα ειναι οτι σημερα κατω απο το στομα στο πηγουνι ειδα ενα στρογγυλο ροζ χωρισ τριχες.. αναστατωθηκα γιατι εχω διαβασει εδω μεσα οτι ειναι κατι δερματικο... το πιο ευχαριστο σεναριο ειναι οτι του τα πηρα πολυ εκει... πφφφφ
τι λετε οι πιο εμπειροι??αυριο κτηνιατρο το πρωι γτ θα φυγω 3 βδομαδες και θα μεινει με τους γονεις μ δεν μπορω να το εχω στο μυαλο μου...βεβαια το χειροτερο σεναριο που περναει απο το μυαλο μ ειναι λεισμανιωση.
βγαλτο φωτο το σημαδι...

αλλιως ρισκαρω ελαχιστα να πω οτι δεν ειναι τιποτα...

επισης...αμα ειναι καθε φορα που το κουρευεις να πηγαινεις την επομενη κτηνιατρο για υποψια λεισμανιαωσης/ερλιχειας/καρδιακης ανεπαρκειας/νευρικης δυσλειτουργιας/κτλ...καλυτερα πηγαινε το σε γκρουμερ... :D :D :D :p :p :p

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
δεν καναμε τρ μου ειπε να κανουμε...αυριο μαζι με αυτο.. ναι θα βγαλω μια φωτο να σας ανεβασω..κατι αλλο που περασε απο το μυαλο μ ειναι ΓΑΤΕΣ!! . εχει ο παππους μου 8-10 ανεμβολιαστες και καποιες μπαινουν στο σπιτι... την πρωτοχρονια μειναμε εκει 4 μερες. δεν ηρθε σε επαφη μαζι τους αλλα στο σπιτι που μπαιναν αυτες η στον καναπε που καθοταν καθοταν και ο σκυλος....τι να πω δεν ξερω.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
βγαλτο φωτο το σημαδι...

αλλιως ρισκαρω ελαχιστα να πω οτι δεν ειναι τιποτα...

επισης...αμα ειναι καθε φορα που το κουρευεις να πηγαινεις την επομενη κτηνιατρο για υποψια λεισμανιαωσης/ερλιχειας/καρδιακης ανεπαρκειας/νευρικης δυσλειτουργιας/κτλ...καλυτερα πηγαινε το σε γκρουμερ... :D :D :D :p :p :p
δεν ειναι η πρωτη φορα που τον κουρευω αλλα μ εκανε εντυπωση το σημαδι...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Είχε και μωρά γατιά? Αλλά και μωρά να μην ήταν.. Θα πήγαινα να κάνω μια καλλιέργεια για μυκητίαση στη θέση σου.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ξερω και εγω μωρε τι μαζευει??? πραγματικα τις σιχαινομαι αυτες τις γατες.. το μονο που θελω ειναι να το προλαβω μην μ μεινει χωρις τριχες...

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Άντε βρε κι εσύ τι έχουν τα καημένα τα γατιά :rolleyes:? Φύσει πεντακάθαρα όσο είναι δυνατόν από τις συνθήκες που ζουν.
Απλά ανεμβολίαστα, ε κουβαλάνε αρρώστιες, αναγκαστικά.. Προσπάθησε να τον πείσεις για κανά εμβόλιο και καμιά στείρωση. Τι λέω ε?
Τέσπα δεν είναι επειδή είναι ανεμβολίαστα που είναι ευαίσθητα στις μυκητιάσεις αλλά 2 φορές έχω τύχει σε μυκητίαση, και τις 2 φορές πριν μου πουν τι είναι με ρώτησαν "επαφή με γάτα και δη μωρό"?

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και το σκεφτομουν για τις γατες του παππου... μου εχει ανοιξει τα ματια το φορουμ.δεν ειναι οτι τις κραταει και τις βαζει να ζευγαρωνουν. απλα πηγαινει καμια εκει την ταιζει και μετα μενει και μαζευονται και αλλες. καποιες ζευγαρωνουν και οταν εχει γεννητουρια χαιρεται.. πολλα εξαφανιζονται αλλα ξαναερχονται μετα. τεσπα δεν μπορει να ξερει ουτε ποσο χρονων ειναι ουτε τπτ και αν του πω στειρωση ουτε που θα καταλαβει. αν εχει μυκητα παντως σιγουρα θα πρεπει και αυτοι να παρουν τα μετρα τους μπορει να ειναι και κολλητικος στους ανθρωπους. πωωω πως θα τον αφησω 3 βδομαδες στους δικους μου..???και κυριως αν εχει μυκητα.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
τόση ώρα παλεύουμε για αυτές τις φωτογραφίες 2013-01-14 23.17.30.jpg2013-01-14 23.17.35.jpg
παρεμπίπτοντος δεν τον ενοχλεί ούτε έχει φαγούρα.
για πείτε μου!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
το δικο σου φαινεται σαν εξογκωμα χωρις τριχεσ . το δικο μου απλα ατριχο.. καποιος να μας βοηθησει. τουλαχιστον πειτε μ κατι να ξερω τι θα αντιμετωπισω στον κτηνιατρο.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
στο στέρνο του! στήθος ....πως να σας εξηγήσω?
στην Κρήτη θα λέγαμε στον ΜΠΈΤΙ του

στην φώτο τον έχω σηκώσει στα δύο πόδια όρθιο

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Κολλάει αλλά όχι και τόσο εύκολα, μην αγχώνεσαι. Καλή απολύμανση, το έχουμε συζητήσει και πρόσφατα, κάνε μια αναζήτηση. Πάντως για να μην ενοχοποιούμε τα γατιά, η κτηνίατρος μας είπε ότι μπορεί να τον αρπάξουν από οπουδήποτε. Από το χώμα κάτω στο πάρκο ας πούμε. Και από ότι διάβασα κολλάει απλά ευκολότερα σε παιδιά (και εννοώ μικρά παιδιά, μικρά σκυλιά, μικρά γατιά) και άτομα με πεσμένο ανοσοποιητικό. Ευκολότερα ε, όχι ότι δεν κολλάει σε όλους.

Τεν τεν δεν είναι το ίδιο σκυλί που συζητούσαμε τόσην ώρα ε? Βρε Τεν τεν γιατί δεν τον πας στον κτηνίατρο αφού έχει ολόκληρο σημάδι? Τι να σου πούμε εμείς και να έχει βάση?

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
οχι δεν ειναι ιδιεσ φωτο απο το ιδιο σκυλι... ειναι 2 διαφορετικα σκυλια με δυο διαφορετικα σημαδια.. για δωστε τα φωτα σας.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Tι να αντιμετωπίσεις βρε στην κτηνίατρο? Θα τον δει και θα σου πει. Άντε βλακεία έκανα κι εγώ που γράφω τόσην ώρα, διάγνωση από άσχετους στο νετ δε γίνεται.

Τεν τεν κτηνίατρο κι εσύ go go go :p

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Τεν Τεν περισσότερο μου κάνει σαν λίπωμα!

Μπορεί τώρα να μην είναι ενοχλητικό αλλά ίσως σύντομα να γινει! Πήγαινε τον να τον δει ο κτηνίατρος του!
Περαστικά σας :)

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Στον κτηνίατρο πήγαμε και μας έδωσε betafusin τοπικά 2 φορές την μέρα για 5 μέρες έχει περάσει εβδομάδα αλλά δεν έχει υποχωρήσει.

Μου είπε πως είναι ένας απλός ερεθισμός και να μην ανησυχώ....
αλλά με την λεϊσμανίαση που πέταξε το μέλος hook βραδιάτικα .... αγχώθηκα !:flip: