δε με αφηνει να κολυμπησω


skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημερα.Έχω προβλημα,ο εκτωρας δε με αφηνει να κολυμπησω.Μπαινουμε μαζι και κολυμπαει γυρω μου σαν τον καρχαρια.Αρχιζω να κανω απλωτες και συνεχιζει να καρχαριαζει.Τι να κανω;Μου βγαζει το μπανιο ξυνο.
 








Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αφού δε σε γδέρνει με τα νύχια του, πάλι καλά! Νομίζω ότι θέλει να είναι κοντά σου απλά, είτε είσα μέσα στο νερό είτε έξω. Δεν απολαμβάνει τόσο το μπάνιο του... του λείπει η αυτοπεποίθηση. Απλά προσπαθεί να μη σε χάσει. Δοκίμασε να παίξετε με μπαλάκι. Να του το πετάς απ' την παραλία (μην είσαι μέσα στο νερό) και να τρέχει μόνος του να το πιάσει. Από κει και πέρα μην πας και στο άλλο άκρο (να τον αφήνεις να απομακρύνεται πολύ).
Δούλεψε το "έλα" και μέσα στο νερό.
Ο δικός μου ξέρει και την εντολή (λέμε τώρα) "παίξε", που σημαίνει ότι όπου, μα όπου κι αν είμαστε έχει το δικαίωμα να απομακρυνθεί από κοντά μου και να κάνει ό,τι γουστάρει.
 


pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
51
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
δεν το ειχα σκεφτει το θεμα ανασφαλεια που λεει η cloe. αν καταλαβα καλα εσυ κολυμπας ευθεια και αυτος κανει ζιγκ ζαγκ μπροστα απο το κεφαλι σου. και γω τα ιδια ειχα και απλα δεν την αφηνα να περνα απο μπροστα μου με ελαφρη σπρωξιμο στο λαιμο, οπου δεν μπορει να σε γρατζουνισει κιολας.δεν το εχουμε τελιοποιησει αλλα η διαφορα ειναι μεγαλη.

παντως cloe μετα απο τοσα μπανια παντα βρησκει το τροπο να μου κανει το τατουαζ! (και δεν ειναι και ωραια, ολο κατι ευθειες:D)
 


Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Εμένα πάλι δε με αφήνει να κολυμπήσω καν γιατί με το που τον αφήνω δεμένο κ πάω να βουτήξω,ξεσηκώνει τον κόσμο που μένει μόνος του.:(
 


mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Εμένα πάλι δε με αφήνει να κολυμπήσω καν γιατί με το που τον αφήνω δεμένο κ πάω να βουτήξω,ξεσηκώνει τον κόσμο που μένει μόνος του.:(
Ω ναι! Εγω μια φορα δεν τον ειχα αφησει δεμενο αλλα ελευθερο και προσπαθωντας να με συναντησει (μαλλον πιστευε οτι σε καποιο σημειο η στερια θα ενωθει παλι με τη θαλασσα:p) εκανε το γυρο της παραλιας και ετοιμαζοταν να πεσει πανω σε κατι καλαμια ψαραδων! Ολα αυτα σκουζοντας σαν να τον σφαζουν. Ξαναβγηκα εξω με τυψεις γιατι ειχε τρομοκρατηθει και καπου εκει τελειωσε το μπανιο μου:( Παντως νομιζω οτι η λυση ειναι να πηγανεις για μπανιο με καποιον που προτιμαει την ηλιοθεραπεια απο το νερο για να του κανει παρεα:D
 




despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
εγω βαζω ενα στηθολουρο στον Αδη κ οταν το κανει αυτο πιανομαι απο πανω του κ με παει βολτα.
 


Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Afroditi παρε τον μαζι..:)
Το προσπάθησα κ αυτό αλλά έτσι δε κάναμε εμείς μπάνιο γιατί δε φάνηκε να τον ενθουσιάζει κ πολύ η θάλασσα,άσε που δε πατάει ούτε στα πιο ρηχά οπότε κάνει αυτό που είπε η Alexia,πάει μέχρι εκεί που σκάει το κύμα κ μετά κάνει βόλτες εκεί μπροστά κ προσπαθεί να βρει τρόπο να μας φτάσει :p
 




skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Λοιπον,να απαντησω σε ενα ενα.Στην ομπρελα δε παιζει να δεθει γιατι τον βλεπω να κανει ιστιο.Με το μπαλακι παιζουμε συνεχεια,μπορει να βρεθει με τη γλωσσα εξω κρεμασμενη και μολις τολμησω να μπω στη θαλασσα,νατος κι αυτος διπλα.Δε ξερω αν φοβαται να μεινει μονος του,γιατι οσες φορες εχουμε παει με παρεα,κι εξω να καθομαι βουταει οποτε μπει καποιος απο την παρεα.Οσον αφορα τα νυχια του,τα εχω νιωσει σε όλο τους το μεγαλειο.Οταν τον σπρωξω λιγο να παει πιο περα,γερνει σαν βαρκα,αρχιζει να πανικοβαλλεται και ειναι ακομα χειροτερα.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981