διάρροιες

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
Καλημέρα σε όλους θα ηθελα την βόηθεια σας και την εμπειρία σας.
Έχω ενα labrador 16 μηνών το οποίο από τότε που το πήρα αντιμετόπιζε θεματάκια με διάρροιες του έκανα όλες τις εξετάσεις αίματος και κοπράνων αλλά δεν βρήκαμε τίποτα ο κτηνίατρος με καθησύχασε και μου συνέστησε να πάρω ξηρά τροφή total meat όπως και έκανα και του δείνουμε pro-pac total meat τις τελευταίες 4 μέρεσ έχει έντονες διάρροιες και του δίνω λαπά ρίζι με λίγο ελαιόλαδο αλλά δεν το τρώει και πάλι έχει διάρροιες του δίνω και immodium χτές βράδυ έκανε και εμετό έχω προβεί σε καινούργιεσ καλιέργιες κοπράνων αλλά τα αποτελέσματα βγαίνουν παρασκευή.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????????ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ.Πείτε μου εαν είχατε καμοία σχετική εμπειρία ευχαριστώ περιμένω νέα σας​

milgr

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
163
9
Θεσσαλονίκη
ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ μου σύστησε
BACTRIMEL SIROPI 400+80, 1,5 ml (αναλογα τα κιλα) πρωι βραδυ για 3 μερες ρωτα τον γιατρο να σου πει
περαστικά

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Χωρις να ειμαι ειδικος με αυτα που γραφεις νομιζω οτι το σκυλο τον εχετε ταραξει το στομαχι!Θα πρεπει να ηρεμησει το στομαχι του σκυλου πρωτα και μετα να κανετε οτι ειναι να κανετε!

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
Ακολουθώ πιστά και κατά γράμμα τισ οδηγίεσ του γιατρού μου δεν του δίνω τίποτα παραπάνω ο γιατροσ μου έχει πει σε περίπτωση διάρροιας να του δίνω imodium 2 πρωι και 2 βράδυ για 3 μέρες.
Μπορεί μιαε ξέταση κοπράνων η οποία έγινε πριν 1 μήνα να δείξει διαφορετικά αποτελέσματα από την τορινή εξέταση?
και κάτι τελευταίο υπάρχει καμοία τροφή για την διάρροια γιατι λαπά δεν τρώει και δεν μπορώ με τίποτα να ταλαιπωρείται?φαινέται στεναχωρημένος πολυ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
Όταν λες λαπά εννοείς ρίζι πολύ βρασμένο μου καταλήγει σε μία σιμπαγή μάζα?γιατι εγώ αυτό εννοώ μπορέι να κάνω και λάθος.
Αν του βάλω κοτόπουλο σίγουρα θα το φάει αλλά δεν ξέρω αν κάνει λογώ των διαρροιών.

milgr

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
163
9
Θεσσαλονίκη
Εμεις το βραζουμε και αφηνουμε λιγο νερο μεσα να τραβηξει αλλα οπως και να το κανω(επηδη μερικες φορες ξεχνιέμαι με το να παιζω μαζι του)και με τις διαροιες ΝΑΙ βαζω στηθος κοτοπουλο (ρωτα τον γιατρο πρωτα)εμενα ετσι μου ειπαι ετσι κανω

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Έχω ενα labrador 16 μηνών το οποίο από τότε που το πήρα αντιμετόπιζε θεματάκια με διάρροιες
Από που το πήρατε το σκυλί?

τις τελευταίες 4 μέρεσ έχει έντονες διάρροιες και του δίνω λαπά ρίζι με λίγο ελαιόλαδο αλλά δεν το τρώει και πάλι έχει διάρροιες του δίνω και immodium
Πως θα σταματήσει να κάνει διάρροια εφόσον βάζετε και λάδι?..

Απομάκρυνση τροφής για ένα 24 ωρο ..και
ερσεφουριλ το immodium είναι πολύ βάρη για το σκυλί..και βρασμένο κοτόπουλο με ρυζάκι..ή κάποια φαρμακευτική..

Τι έφαγε πριν ξεκινήσουν οι διάρροιες?

Τι χρωμα έχουν οι διάρροιες και ο εμετός?

Οποσδηποτε απομακρυνε την τροφή και νερό ανα μία ώρα με ένα κουταλάκι....αν εξακολουθησει θα χρειαστει να μπει σε ορό για να μην αφυδατωθει..

Απευθυνσου και σε άλλον γιατρο..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
AAA!!!! Βάζω και λίγο νερό (ζεστό όταν ειναι κρυο το ρύζι από ψυγείο)ώστε να μπορεί να το φάει πιο εύκολα
Ποτε το φαγητο παγωμενο!!

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙ ΑΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ.
ΛΑΔΙ ΤΟΥ ΒΑΖΩ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑ ΓΕΥΣΗ ΜΟΝΟ
ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΘ ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΑ PROPAC TOTAL MEAT ΜΕ ΛΑΔΙ ΣΟΛΩΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΧΗ
ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΠΑΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ
ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣ ΛΑΔΙ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.789
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ειχα το ιδιο προβλημα με το δικο μου λαμπ.
Μην του δινεις ποτε κονσερβες για σκυλια. Δινε του μονο ξηρα, και αποφασισε πια ξηρα θα του δινεις (μην αλλαζεις). Εγω δινω του δικου μου royal canine labrador, αλλα ο κτηνιατρος μου ειχε πει πως και η hills ειναι καλη.
Ισως να μην του δωσεις μια μερα τιποτα για να ησυχασει το στομαχι του.

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ????
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ LABRADOR ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΤΡΟΦΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ? ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
FOTIS- FABIO

Aρχικά μην φωναζεις..

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ LABRADOR ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΤΡΟΦΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ?
Συνειδητοποίησε πως το σκυλί σου έχει πρόβλημα και δεν δίνουμε την ίδια τροφή όταν έχουμε πρόβλημα..και το προβλημα δεν ειναι οτι ειναι λυπημενος..

Το λάδι μεγαλωνει το πρόβλημα της διάρροιας..

Το να σου πει τι τροφή δίνει ο berna στο labrador του δεν θα σε βοηθήσει..

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
δεν φωναζω έχω μεγάλο πρόβλημα είμαι εξαρτημένοσ από το σκυλί μου και θέλω να γινει καλά 3 μέρεσ δενε χω κοιμηθεί καθόλου κάθε 1 ώρα τον βγάζω βόλτα και δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙ ΑΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ.
Το σκυλι εχει κριθει σε καποιες εκθεσεις? εχει κανει τις απαραιτητες εξετασεις υγειας?

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
Τι εννοείς λέγοντασ εκθέσεις?
Από εξετάσεις έχει κάνει γενικές αίματοσ και κοπρανων και ακτινογραφια

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
O φιλος σου ειναι εκτροφεας?

Τι σου ειπε για την κατασταση του σκυλιου εφοσον ειχε απο την αρχη προβλημα?