διάρροιες

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.789
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
O sir elric εννοει αν εχει αποτελεσματα για HD, ED η σκυλιτσα.

Αν διαβασεις καλυτερα το πρωτο ποστ μου σου εγραψα και τι δινω στο σκυλο μου και τι θα εκανα στη θεση σου.

Paminho

Active Member
17 Αυγούστου 2009
33
0
Καλή αποπαρασίτωση του έχεις κάνει; μήπως μυρίζει τιποτα βρώμικο απο κάτω; εμένα η δικιά μου που είναι 5 μηνών είχε προβλημα με την αποπαρασίτωση και μου έκανε διαρροιες

ΠΙΠΟ

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2009
59
0
Αθηνα-Ιταλια
συγνωμη το σκυλι ειναι καλο μονο αν εχουν παει οι γονεις τουσ σε εκθεσεις η αν ειναι απο γνωστο εκτροφειο.δν συμφωνω με τα πετ σοπ αλλα ποιοι ειναι σιγουροι οτι ενα σκυλι απο εκτροφεα η αν εχει παει σε εκθεσεις ειναι αριστο μορφολογικα.ποτε δεν ξερεις τι θα σου βγει το σκυλι.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Πάρτα τώρα :p :p :p
βιαστικες να γραψεις.
ειδες τι ακολουθει?
συγνωμη το σκυλι ειναι καλο μονο αν εχουν παει οι γονεις τουσ σε εκθεσεις η αν ειναι απο γνωστο εκτροφειο.δν συμφωνω με τα πετ σοπ αλλα ποιοι ειναι σιγουροι οτι ενα σκυλι απο εκτροφεα η αν εχει παει σε εκθεσεις ειναι αριστο μορφολογικα.ποτε δεν ξερεις τι θα σου βγει το σκυλι.
ολα τα σκυλακια καλα ειναι! απλα αυτα που πανε σε καμια εκθεση και παρουν καμια κριση της προκοπης ειναι παρα πολυ πιθανο να δωσουν παιδακια που να ειναι και αυτα πολυ καλα στο προτυπο. τωρα εαν στην εικονα προσθεσεις οτι οι (σοβαροι ) εκτροφεις κανουν τις απαραιτητες εξετασεις υγειας στα σκυλια τους. αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες να παρεις και ενα υγιειη σκυλι. 100% εγγυηση δινει μονο ο κοτσοβολος.

υ.γ. καποιο να στειλει την καθαριστρια γιατι σωροπιασα εδω περα απο την πολλυ καλοσυνη

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Axaxaxa!
Διάβαζα το post και τελειώνοντάς το ξανανέβηκα πάνω να δω ποιός το έχει γράψει γιατί κάτι δεν μου κολλούσε!!!:p:p:D:D

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
Καλημέρα
του αγόρασα hills i/d τοθ δινω oukmentin των 500 πρωι βράδυ και diarsanyl 12 ml πρωι και 12 βράδυ για 3 μέρες. είναι πολύ καλήτερα του έχει φτιάξει η διάθεση και οι διάρροιεσ έχουν μειώθει αισθητά. ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΛΞΩ ΤΡΟΦΗ αυτό είναι το τελικό μου συμπέρασμα αρκεί αν μην τον ταλαιπωρήσω μέχρι να του βρω την ιδανική
ΕΥΑΡΙΣΤΩ

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
Το νερό μου έχουν πεί ότι επιβαρήνει τισ διάρροιεσ για αθτό δεν του δίνω πολύ ετσί και αλλιώσ όποτε έχει ανάγκη από νερό γλύφει το μπώλ τοθ και κατευθείαν του βάζω

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
To σκυλι εχει και εμετο..
Το θεμα ειναι πως αν δεν φτιαξει το προβλημα το σκυλι θα αφυδατωθει εντελως..

Δεν χρειαζεται παγακια και με κουταλι της σουπας ειναι μια χαρα..το θεμα ειναι να μην πιει πολυ και αποτομα..
Το νερο δεν εντεινει την διαρροια..αλλα τον εμετο..

Στο φαρακειο εχει κατι σκευασματα γις τους ηλεκτρολυτες..

Το κρυο νερο σε αυτην την περιπτωση μπορει να εντεινει την διαρροια..

Last edited:

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
σε ευχαριστω πολυ δεν ηξερα οτι δεν κανει να πιει κρυο νερο.το λιγο νερό του το έδινα λογω του οτι ειχε κανει εμετους βεβαια απο χτες το βραδυ εχει ηρεμησει πολυ εμετο δεν εχει ξανακανει και διαρροιες λιγες και μόνο οταν βγαινει βολτα δεν ζηταει να βγει οπως εκανε τις προηγουμενεσ μερες.ελπίζω να βγουν οι εξετασεισ να είναι ολα καλά και από δευτέρα να ξαναμπούμε στο καθημερινό μασ πρόγραμμα

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
εχει που εχει διαρροιες δεν του δινεις και νερο θα πεθανει απο αφυδαρωση.
δεν κανεις καμια ουρια να δεις που παει?

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
To σκυλι εχει και εμετο..
Το θεμα ειναι πως αν δεν φτιαξει το προβλημα το σκυλι θα αφυδατωθει εντελως..

Δεν χρειαζεται παγακια και με κουταλι της σουπας ειναι μια χαρα..το θεμα ειναι να μην πιει πολυ και αποτομα..
Το νερο δεν εντεινει την διαρροια..αλλα τον εμετο..

Στο φαρακειο εχει κατι σκευασματα γις τους ηλεκτρολυτες..

Το κρυο νερο σε αυτην την περιπτωση μπορει να εντεινει την διαρροια..
To θέμα είναι πόσες φορές έκανε έμετο και τι έβγαλε ίσως να το πείραξαν τα φάρμακα.

Η Έλλη που είχε διάρροια ο κτηνίατρος μας είπε κοτόπουλο με ρύζι βρασμένο για 3-4 μέρες και μετά ξηρά τροφή άλλα σταδιακά λίγο λίγο.
Δεν μας είπε τίποτα για νερό. Τώρα από τα παιδιά μου αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να πίνουν πολύ νερό αλλά μικρές ποσότητες για να μην πάθουν αφυδάτωση και όταν έχουν πολύ διάρροια να παίρνουν και ηλεκτρολύτες. Φαντάζομαι δεν διαφέρουν τα σκυλιά.

fotis-fabio

Well-Known Member
4 Νοεμβρίου 2009
61
0
για αυτο τον λογο του δινω και εγω παγακια να πινει μικρες ποσοστιτες νερου καθε μια ώρα για παραδειγμα και ναι του βάζω κάθε 1 ώρα νερό θέλει δεν θέλει.

ΟΥΡΙΑ?????γι αποιον λόγο και αν χρειαστει παίρνω ούρα όπωσ ακριβωσ στουσ ανθρώπους?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Η Έλλη που είχε διάρροια ο κτηνίατρος μας είπε κοτόπουλο με ρύζι βρασμένο για 3-4 μέρες και μετά ξηρά τροφή άλλα σταδιακά λίγο λίγο.
Δεν μας είπε τίποτα για νερό.
Kαταλαβα οτι βασιστηκες εκει.:)

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
ουρια ειναι ειδικη εξεταση που κανουν και θα απευθυνθεις στον κτηνιατρο.