διαρροια

1 Σεπτεμβρίου 2017
14
1
38
Καλημέρα,λοιπόν το Σάββατο πήγαμε σε κάτι φίλους που έχουν και αυτοί σκύλο και το δικό μου έφαγε απο το φαι του άλλου,ο σκύλος μου τρώει κροκετες
και έφαγε απο την κονσέρβα του άλλου σκύλου, δεν έφαγε πολύ για τι τον είδα. Το βράδυ όμως έκανε εμετό και Κυριακή πρωί διαρροια δεν τον τάισμα τίποτα αλλα μετα έκανε έναν κίτρινο εμετό δεν είχε όρεξη για τίποτα,μετα σταμάτησε ο εμετός και η διαρροια και είπα να του δώσω λίγο βρασμένο κοτόπουλο αλλα δεν ήθελε,κατά το απόγευμα ήταν πιο ζωηρός είχε όρεξη για παιχνίδι νερό και έφαγε και κοτόπουλο και μετα ήθελε τουαλέτα έκανε αλλα ήταν μαλακά. Σημερα το πρωί ξανάκανε διαρροια , εγώ μένω Αγγλία και σχολάω 6 απο την δουλειά και ο κτηνίατρος κλείνει στης 5 αυριο κλείνει 8 και θα τον πάω αλλα μέχρι τότε τι να κάνω έκανα καλά με το κοτόπουλο η τα έκανα χειρότερα?
Ευχαριστω

Last edited:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Βράσε ρύζι(λαπά) με κοτόπουλο χωρίς πέτσες,λίπη κλπ και δώσε του.Όχι πολύ νερό,ούτε μεγάλη ποσότητα απο το φαγητό,σιγά σιγά θα επανέλθει...φυσικά να ρωτήσεις και τον γιατρό σου.

1 Σεπτεμβρίου 2017
14
1
38
Βράσε ρύζι(λαπά) με κοτόπουλο χωρίς πέτσες,λίπη κλπ και δώσε του.Όχι πολύ νερό,ούτε μεγάλη ποσότητα απο το φαγητό,σιγά σιγά θα επανέλθει...φυσικά να ρωτήσεις και τον γιατρό σου.
θα του δώσω και ρύζι, λέτε να φταίει που έφαγε απο την κονσέρβα του άλλου σκύλου? δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ειναι

1 Σεπτεμβρίου 2017
14
1
38
Το πιθανότερο αυτό είναι αλλά μόνο ο γιατρός θα μπορούσε να σας απαντήσει υπεύθυνα.
επισης πρεπει να κανει δεύτερη φορα flea and worm treatment δεν ξέρω πώς είναι στα ελληνικά, μηπως φταίει που δεν έχει κανεί ακόμα??

Last edited:

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Θα μπορούσε να είναι και διάρροια απο σκουλήκια...γι'αυτό σας είπα να μιλήσετε με τον κτηνίατρο σας.Δε γίνεται διάγνωση μέσω πληκτρολογίου...

1 Σεπτεμβρίου 2017
14
1
38
Θα μπορούσε να είναι και διάρροια απο σκουλήκια...γι'αυτό σας είπα να μιλήσετε με τον κτηνίατρο σας.Δε γίνεται διάγνωση μέσω πληκτρολογίου...
Ναι το ξέρω απλώς σκέφτομαι τις αιτίες ωστε να γινει πιο σωστά η διάγνωση απο τον κτηνίατρο να αναφέρω οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει