Να θυμηθούμε την ατάκα του Κλιντ Ίστγουντ περί γνώμης.
Καλο!!!!Καλο!!!!!!!
Μπραβο βρε Loukia !Που το θυμηθηκες!
Να θυμηθούμε την ατάκα του Κλιντ Ίστγουντ περί γνώμης.
τους ανιδιοτελείς εκτροφείς οι οποιοι εχουν και ταίζουν πολλά σκυλια και συζητάνε μεταξύ τους πολλά θεματα , διατροφής συμπεριλαμβανόμενης
Αυτό να το δεχτώ. Ένας τέτοιος συνέβαλε στο να γίνει ο σκελετός που είχε ο πατέρας μου για σκύλο πραγματικό μπόξερ!καλες οι ετικετες στα σακια αλλά σαν το ματι το εκτροφέα ......................
απο τοτε που βγηκε αυτο το dogfoodanalisν ολοι σαν τα προβατα πανε..ολοι τι θα πει το dogfoodanalis κοιτάνε
Πραγματικά με αυτό το dogfoodanalysis δεν ξέρω τί να κάνω: να κλάψω ή να γελάσω;ολοι τι θα πει το dogfoodanalis κοιτάνε![]()
Ναι!Βαθμολογοοι και τις φαρμακευτικες?
Δεν το εχω δει..![]()
Ο μολοσσός αυτός είναι το δεύτερο κουτάβι γιγαντόσωμης φυλής που μαθαίνω ότι μένει πίσω στην ανάπτυξη του με το γυρνάει στην Eagle Pack. Και στις δυο περιπτώσεις οι¨"ιδιοκτήτες" δεν άλλαξαν τροφή γιατί έκαναν του κεφαλιού τους, δεν αυτοσχεδίασαν αλλά γιατί τους συμβούλεψε έμπειρος εκτροφέας.Παιδιά δεν είναι και πυρινική φυσική η διατροφή ενός σκύλου. Για όνομα.
Απλά η κάθε φυλή διαφέρει και γι' αυτό οι έμπειροι εκτροφείς είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για το θέμα.
Αυτό δε μου λέει απαραίτητα κάτι. Εμένα το καχύποπτο μυαλό μου κάνει διάφορες σκέψεις...Υπάρχουν κανονισμοί για τις ετικέτες και τα περιεχόμενα των τροφών και δεν είναι κρατικό μυστικό. Η Eagle Pack Holistic είναι ΤΟP στις προτιμήσεις κτηνιάτρων στην Αμερική (κάθε χρόνο βραβεύεται στις πρώτες δέκα στο εθνικό κτηνιατρικό περιοδικό, εδώ και 15 χρόνια).
Συμφωνούμε!Νομικά, οι κτηνίατροι της Eagle Pack ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να σου απαντήσουν όμως.
Και ξαναλέω... αν βαριόμαστε να γράψουμε ένα ε-μαιλ, θα μείνουμε πάντα με την απορία.
Το μόνο σίγουρο είναι πως γράφοντας στην εταιρία δεν έχει τίποτα να χάσει (ίσα, ίσα, θα βγάλει και το άχτι της!).![]()
Α γεια σου!τους ακουμε ΟΛΟΥΣ (ακόμη και τον παππου που εχει μεγαλώσει ΠΟΛΛΑ σκυλια με μια φρατζολα ψωμι βουτηγμένη στην κατσαρολα του καθημερίνου φαγητου της οικογενειας) και βγαζουμε τα δικα μας συμπεράσματα.......
ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ