είναι γήρας που.. ουκ έρχεται μόνον;(παράλυση)

divaki

Member
5 Οκτωβρίου 2010
11
0
ΜΟΣΧΑΤΟ
:(13 χρόνια το εχουμε κοκεράκι θυληκό. Τό είχαμε πάντοτε σαν το μωρό μας ,και τώρα που είναι γριούλα για μας είναι μωρό.Μόνο που τώρα η χαρά και ο θαυμασμός έχουν μετατραπεί σε στεναχώρια πίκρα και αγωνία.Παρέλυσε σιγα-σιγα μες σ΄ένα μήνα (κουτσαίνοντας στην αρχή.....)Τώρα την ταίζουμε στο στόμα ,την παίρνουμε στα χέρια να την βγάλουμε στον κήπο για τις ανάγκες της, καμμιά φορά κατουριέται και πάνω της..ο γιατρός λέει (50 ευρω επίσκεψη) οτι για να είναι σίγουρος τι έχει ,100 ευρώ εξετάσεις.Πιθανον καλααζαρ,η αρθρίτιδα, η τα νεφρά της.. έδωσε κάποια αντιβίωση και για την καρδιά της φάρμακα.Αλλά το δικόμας το φαρμάκι είναι οτι είμαστε άνεργοι και οι δύο, δενέχουμε για εξετάσεις ,εισόδημα μόνο του συσύγου απο το ταμείο ΟΑΕΔ και έχουμε και νοίκι. τα παιδια μας βοηθάνε να ζήσουμε και μείς και το σκυλάκι.Ολοι γύρω μας οι ευαίσθητοι συγγενείς έχουν τεράστιες οικονομικές δυσκολίες .Όλα αυτά τα χρόνια χρειάστηκε να τις κάνω 3 μεγάλες εγχειρήσεις και δεν υπόλογίσαμε κόστος παρ΄όλου που δεν είχαμε ποτέ αρκετα χρήματα και αφήναμε άλλα... πίσω.Όπως ήταν αυτή πιστή σε μας και εμείς πιστοί σ΄αυτήν. Τί να κάνουμε όμως τώρα ;Μπορούμε να ελπιζουμε μόνο με την αντιβίωση και το χάπι της καρδιάς ;

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
divaki εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό το σκυλάκι..
Δεν μπορείτε να βρείτε ένα πιο φτηνό κτηνίατρο ή μια άλλη λύση;;

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
42
Kinetta
Συγνώμη αλλά 50 ευρώ επίσκεψη σε κτηνίατρο χωρίς να γίνει θεραπεία ή κάτι άλλο?

Πολλά δεν είναι? Εμένα ο κτηνίατρος 20 ευρώ μου παίρνει για εξέταση και πολλές φορές όταν πχ τον ξαναπάω μετά από ωτίτιδα για να τον δεί δεν μου παίρνει χρήματα.
Αξίζει να σημειώσω πως όταν είχα πρωτοβρεί τον Δία, ο ένας κτηνίατρος που είχαμε πάει μου ζήταγε 100 ευρώ (ταρίφα ?? δεν ξέρω) για εξετάσεις. Ενώ σε αυτόν που πάω πλήρωσα εφόσον βγήκαν 33 ευρώ την μία και 28 την άλλη, και δεν μου χρέωσε καν την επίσκεψη γιατί ήταν αδέσποτο.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Βρες άμεσα ένα καλό κτηνίατρο! Βρες τον ...χτες!!!
Η επίσκεψη σε μας είναι 25€ και, πολλές φορές, όταν πηγαίνουμε τη σκύλα να την ξαναδεί, δεν παίρνει χρήματα.
Εξετάσεις υπάρχουν φθηνές και ακριβές, ο καλός και ευσυνείδητος κτηνίατρος θα σας καθοδηγήσει.
Καταλαβαίνω καλά ότι είναι λιγάκι αμήχανη η θέση σας (λόγω των οικονομικών) αλλά με ένα τέτοιο γιατρό συζητήστε το, ζητήστε πίστωση αν είναι δυνατόν.
Προς Θεού, όμως, μη κάνετε κάτι μόνοι σας. Για παράδειγμα, εάν είναι νεφρά (όπου, δυστυχώς, έχω κάνει διδακτορικό), ίσως η αντιβίωση θα την σκοτώσει. Τα νεφρά θέλουν ειδική δίαιτα και όχι μόνο.

Μείνετε πιστοί στο "μωράκι" σας και ο Θεός (ή οτιδήποτε άλλο πιστεύετε) θα βρει τον τρόπο να σας το ανταποδώσει.
Ισως και τα έμπειρα μέλη του forum να μπορέσουν να σας βοηθήσουν με τις γνώσεις τους.
Κουράγιο.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
θα σου δωσω το τηλ. ενος Κτηνιατρου που πηγε ενας φιλος μου 2 φορες, του εκανε διαγνωση στη γατα του, του ειπε τι εξετασεις να κανει και δεν του πηρε χρηματα...περιμενω sms...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Βασικά πες μας σε περιοχή μένεις, μήπως ξέρουμε κάποιον γιατρό.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Βασικά πες μας σε περιοχή μένεις, μήπως ξέρουμε κάποιον γιατρό.
Πολύ σωστή!
Από διακριτικότητα, δεν το πρότεινα κι εγώ, αλλά εφόσον υπάρχει άλλος ένας που το προτείνει, ας το κάνουμε

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εξεταση καλαζαρ μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις με 16 ευρώ στο Ινστιτούτο Παστέρ.
Όσο για τα υπολοιπα, δεν μπορείς να συννενοηθείς με τον γιατρό (είτε αυτον που επεισκέυθεστε είτε κάποιον άλλον) να του τα δώσεις σιγά- σιγά;

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εξεταση καλαζαρ μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις με 16 ευρώ στο Ινστιτούτο Παστέρ.
Όσο για τα υπολοιπα, δεν μπορείς να συννενοηθείς με τον γιατρό (είτε αυτον που επεισκέυθεστε είτε κάποιον άλλον) να του τα δώσεις σιγά- σιγά;
σωστα...αν ειναι σωστος, θα καταλαβει...

shrekn

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2010
45
1
να ζητήσεις τη γνώμη κάποιου άλλου γιατρού.εμένα ο δικός μου δεν παίρνει χρήματα για επίσκεψη από κανέναν.μόνο για φάρμακα ή για εξετάσεις.δε ξέρω αν μένεις αθήνα ή επαρχία.εύχομαι περαστικά στο σκυλάκι σου

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Λέγεται Μητσεας και είναι στον Περισσο. Η διεύθυνση είναι Νιγδης 29.τηλ
210 2759906 δεν τον ξερω προσωπικα, αλλα ο φιλος μου 2 φορες που πηγε δεν του πηρε χρηματα κ του εκανε καλη εντυπωση.

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Εδω στην δικια μας περιοχη πολοι γιατροι ανεχονται να τα κανουν με δοσεις...Αν μιλησεις και πεις οτι εχεις προβλημα (θα τα δωσεις σιγα σιγα) δεν πιστευω να μην το δεχτει ο γιατρος...
Αλλα οχι και 50 ευρο επισκεψη!
Και εγω η τρελη τον πρωτο καιρο πηγαινα σε ενα γιατρειο (μεγαλο) που ειχε 2 γιατρους και μια νοσοκομα και πληρωνα 20 ευρο το ραντεβου και δουλεια δεν με εκαναν και τωρα που αλλαξα γιατρο και αποτι εμαθα ειναι ο καλυτερος στην πολη χρηματα για ραντεβου δεν μου πηρε καμια φορα!!! Μονο για φαρμακα και τις εξετασεις!
Ψαξτο ΚΑΛΑ!!!!!!!
κουραγιο :(

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Και εγω η τρελη τον πρωτο καιρο πηγαινα σε ενα γιατρειο (μεγαλο) που ειχε 2 γιατρους και μια νοσοκομα και πληρωνα 20 ευρο το ραντεβου και δουλεια δεν με εκαναν και τωρα που αλλαξα γιατρο και αποτι εμαθα ειναι ο καλυτερος στην πολη χρηματα για ραντεβου δεν μου πηρε καμια φορα!!! Μονο για φαρμακα και τις εξετασεις!
(
Εχω παει σε γιατρο για κοψιμο νυχιών, όταν είχα πρωτοπαρει τη Λορα και μου ζήτησε 20 ευρώ για 4 νυχια που της έκοψε!!!

Εννοείται πως δεν ξαναπερασα ούτε απ'εξω!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Εχω παει σε γιατρο για κοψιμο νυχιών, όταν είχα πρωτοπαρει τη Λορα και μου ζήτησε 20 ευρώ για 4 νυχια που της έκοψε!!!

Εννοείται πως δεν ξαναπερασα ούτε απ'εξω!
5 ευρώ το νύχι? ούτε μανικιουρίστα δεν παίρνει τόσα.... :)

divaki

Member
5 Οκτωβρίου 2010
11
0
ΜΟΣΧΑΤΟ
σας ευχαριστώ όλους (sofouli, scarlet,mareco, aggeliki, silk, Napalina lacrimal,shrekn lostris... για το ενδιαφέρον την επικοινωνία και ενημέρωση για τις ευχές. Αν σας ήξερα νωρίτερα θά ήταν καλύτερα για μένα και το σύζυγο ψυχολογικά και οικονομικα τουλάχιστον, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.. Σας ενημέρώνω λοιπόν οτι κάναμε τις εξετάσεις στο γιατρό εδώ στο...... και δεν έχει καλαζάρ τελικά αλλά φλεγμονή στο συκώτι-πάγκρεας και αναιμία. Μας άλλαξε την αντιβίωση (οχι ανθρώπινη ) και χ'απια για την αναιμία. Πέντε ημέρες θα κάνει θεραπεία και ανδεν σηκωθεί θα της κάνει κορτιζόνη λέει. Και με όλα αυτά την " τσακίσαμε" την ΔΕΗ αλλά ξέρουμε πια τι έχει. Σε άλλη επαφή μαζί σας θα σας πω πιό πολλά στοιχεία για την περιοχή που μένω και τη εκμετάλευση που γίνεται(αφου δεν υπάρχουν πολλοί κτηνίατροι )προς τουσ ιδιοκτήτες που αγαπουν το ζωάκι τους

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Να σαι καλά εσύ και το σκυλάκι σου :)
Ελπίζω να γίνει σύντομα καλά!!
Και την ΔΕΗ καλά της κάνατε γιατί έχω μια εμπάθεια μαζί της!!! :)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εμεις ευχαριστούμε που, δεδομένης της καταστασης στην οποία βρίσκεστε, μας ενημερώνετε ανελλιπως.
Ειναι πολύ σημαντικη η συνυσφορά σας για οποιον διαβάζει.

Εύχομαι να σηκωθεί πιο γρήγορα απ' ότι περιμένετε
:)

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Πολυ χαιρομαι που τελεικα βρεθηκε μια λυση και ξεκεινησατε την θεραπεια!!!
Μακαρι να μην ειναι τοσο βαρυ που να μην μπορειτε να το παλεψετε... Παντως και εγω το εχω ζησει..με μια σκυλα στο χωριο στους πεθερους μου...που μετα απο μεγαλο χτιπημα που δεχτηκε στο ποδι τρεχαμε με τον ανδρα μου σε γιατρους και δεν ειχαμε φραγκο (ενω το ποδι ηταν διαλυμενο και ηθελε 500 ευρο για να γιατρευτει απολυτα),και με μια αδεσποτη γατουλα που ηρθε στο παραθυρο μας και ανακαλυψα την δευτερη μερα πως ειχε προβλημα με το αναπνευστηκο συστημα (και αυτη χρειαζοταν θεραπεια αξιας 300 το λιγοτερο) και παλι δεν τα ειχαμε... ασε ασε.... τωρα σκεφτομαι πως πρεπει να κανω "μια απ'ολα" και στην μικρουλα μου μια που φτανει και ο νοεμβριος...δυσκολα ειναι τα πραγματα παντου!
Χερομαι που παλευεις δυνατα για το καλο της μικρης σου!!!!
Υγεια να εχετε ολοι σας!:)