ειμαι καινουργια και θελω βοηθεια

maroylaki

New Member
1 Αυγούστου 2008
2
0
εχω ενα σκυλακι 7 μηνων μαλτεζικο με πεκινουα.Το θεμα ειναι οτι χανει τριχα στο ποδι στο ματο απο πανω και αραιωνει σε καποια αλλα σημεια.Ο κτηνιατρος μετα απο μια καλλειεργια η οποια ηταν αρνητικη και κατι ενεσεις για ακαρεα το σκυλι δεν σταματησε να ξυνετε και εβγαλε οτι ηταν ατοπια.Εγω θελω να μαθω που ειναι αλλεργικο και θελω να μαθω για το αιμα που στελνετε στην Ελβετια οπως εγραψε ενα παιδι παρακατω.Και σας παρακαλω πειτε μου τι εξετασεις πρεπει να κανει ενα σκυλι οταν εχει δερματοπαθεια.Η αιματολογικη μπορει να δειξει κατι?θελω να παω σε αλλον να μου κανει αλλες εξετασεις.Οπως επισης αν γνωριζει κανεις περισσοτερα για την ελβετια

GeorgeK

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2008
172
0
εχω ενα σκυλακι 7 μηνων μαλτεζικο με πεκινουα.Το θεμα ειναι οτι χανει τριχα στο ποδι στο ματο απο πανω και αραιωνει σε καποια αλλα σημεια.Ο κτηνιατρος μετα απο μια καλλειεργια η οποια ηταν αρνητικη και κατι ενεσεις για ακαρεα το σκυλι δεν σταματησε να ξυνετε και εβγαλε οτι ηταν ατοπια.Εγω θελω να μαθω που ειναι αλλεργικο και θελω να μαθω για το αιμα που στελνετε στην Ελβετια οπως εγραψε ενα παιδι παρακατω.Και σας παρακαλω πειτε μου τι εξετασεις πρεπει να κανει ενα σκυλι οταν εχει δερματοπαθεια.Η αιματολογικη μπορει να δειξει κατι?θελω να παω σε αλλον να μου κανει αλλες εξετασεις.Οπως επισης αν γνωριζει κανεις περισσοτερα για την ελβετια
εεεεεεεε..........τι μας λες τώρα :) αν και θεωρούμε τυχερός μιας και μόνο μια βλεφαρίτιδα έχουμε περάσει, έχω ακούσει τα πιο κουφά. σκυλιά με αλλεργία σε φάρμακα, σε φυτά, στο μαλλί, στον.....κτηνίατρο, στα ψάρια κλπ κλπ. αν ο σκύλος σου χάνει από παντού τρίχες είναι πολύ πιθανόν να έχει κάποια δερματοπάθεια.αν το σκυλί έχει 1-2 "τρύπες" σε συγκεκριμμένα σημεία ίσως έχει τριχοφάγο.το πρώτο απαιτεί ενέσεις (1 την εβδομάδα αν θυμάμαι καλά) το δεύτερο θεραπεία με γαλάκτωμα και καθαριστικά.

YOTA

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2008
130
0
Thessaloniki
Δεν ξέρω πού μένεις αλλά τεστ αλλεργίας γίνονται στην πανεπιστημιακή κλινική στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα από εξειδικευμένους αλλεργιολόγους. Εμείς είχαμε πάει το παγκ που είχαμε πριν χρόνια, τις έκαναν τα τεστ και είχε βρεθεί αλλεργική σε διάφορα, μεταξύ αυτών και στα ακάρεα της σκόνης. Έπρεπε να σφουγγαρίζουμε τρεις φορές τη μέρα το σπίτι. Φρίκη:D.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Για την πανεπιστημιακή κλινική τις Θεσσαλονίκης έχω ακούσει τα χειρότερα ..
Μύκητες αποκλείεται να είναι ..?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εχω ακουσει για απαραδεκτες γνωματευσεις...
Νομιζω εχει υπωθει και κατι εδω..αλλα δεν ειμαι σιγουρη..

maroylaki

New Member
1 Αυγούστου 2008
2
0
Πως γινετε να βρεις την αλλεργια?Τι εξεταση γινετε?Αν ειναι αιματος μπορω να στειλω?Θα βρουν τι εχει?Και οποιος ξερει ποσο κοστιζει?Υπαρχει καποιο τηλ. να ρωτησω?Σας ευχαριστω ολους παντος

δεν ειναι μυκητες παντος και ο τριχοφαγος τι ειναι?εχει αραιωση σε καποια σε αλλα απλα ξυνετε και στα 2 που εγραψα ματι και ποδαρακι ειχε βγει τελειως.Στο ματι απο οτι συζητησα εκανε σταφυλοκοκκο και στο ποδι βγηκαν αλλα οχι ολες με αλοιφη που εχει κορτιζονι.Αλλα δεν παυει να ξυνετε οχι εντονα ομως.

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr