εμβολιο σπυρι

tassos7

Active Member
30 Μαϊου 2012
28
0
καλησπερα πριν λιγες μερες τελειωσαμε το εμβολιο κατα του καλαζαρ. απο το 1ο εβολιο εχει βγαλει ενα σπυρι στο μεγεθος κουκουτσιου, το οποιο δεν τον ενοχλει καθολου αλλα δε φευγει κιολας εδω και 3 μηνες σχεδον.ο γιατρος που το ειδε ειπε οτι μπορει να παρει και 6-7 μηνες να φυγει μου δωσε μια αλοιφη η οποια δεν εκανε τπτ. ειχατε ποτε παρομοια περιπτωση?

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Και στο δικό μου σκύλο παρουσιάστηκε αυτό το σπυρί φέτος. Εχει περάσει πάνω από μήνας και είναι έτσι όπως το περιγράφεις. Πέρυσι που ξανά έκανε αυτό το εμβόλιο δεν εβγαλε σπυρί. Δεν έχω ρωτήσει γιατρό.

tassos7

Active Member
30 Μαϊου 2012
28
0
ειναι στο μεγε8ος σαν κουκουτσι ελιας αν το πειραξεις πολυ ισως μεγαλωσει ελαχιστα.
ο γιατρος το εξετασε και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και ειναι εξαιτιας του εμβολιου.τι να πω...
εδειξε οτι ηταν και σιγουρος γι αυτο που ελεγε...θα δειξει.εσυ του βαζεις τιποτα πανω?6-7 μηνες
μου ειπε οτι θα παρει να περασει...

tassos7

Active Member
30 Μαϊου 2012
28
0
ναι...οσο βεβαια μπορεις να εισαι σιγουρος αν ειναι ακριβως εκει που το εκανε.
ειναι στην δεξια μερια του και καπου στη μεση. ε εκει πριν 10 μερες περιπου
ειχε κανει το εμβολιο. ο γιατρος το ειδε κ ειπε ειναι απο το εμβολιο αφου πρωτα
αφαιρεσε καποιες τριχες απο πανω για να ειναι ευδιακριτο
επισης δεν τον ποναει και δεν βγαζει καποιο υγρο...

Lumpie

Well-Known Member
25 Απριλίου 2009
404
3
Χαλάνδρι
Είναι εκεί ακριβώς που περιγράφεις, αλλά είναι πιο μικρό, καθόλου ερεθισμένο. Δεν της εχει ξαναπαρουσιαστεί ποτέ ξανά τέτοιο σπυρί. Σε άλλα εμβόλια μπορεί να έκανε λίγο σαν κύστη αλλά αυτό είναι πολύ σκληρό. Δεν της βαζω τίποτα. Κανω ακόμα υπομονή. Τις επόμενες βδομάδες θα πάμε για εξετάσεις στον κτηνίατρο οπότε θα το δείξω και αυτό. Από εδώ και μπρος θα πηγαίνουμε συνέχεια στον κτηνίατρο και είναι μεγάλη ταλαιπωρία για τον σκύλο, για αυτό το καθυστέρησα.

tassos7

Active Member
30 Μαϊου 2012
28
0
μιλησα τηλεφωνικως με το γιατρο του ειπα οτι η butavate δεν εκανε τπτ και μου ειπε
amoxil 500 2 φορες την ημερα

Rotondo

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
64
3
ειχε βγαλει η δικια μου μεταξυ των 2 αυτιων ενα σκληρο πραγμα σαν οστο και ειχα φριξει και εγω 5-6 εκατοστα σπυρι...φοβηθηκα μηπως ηταν κατι περιεργο-δυσπλασια-λιπωμα κατι...
τελικα με ενα χαπι απο τον γιατρο σε 5 μερες εξαφανιστηκε.ειχε μαζευτει αιμα εκει απο καποιο χτυπημα.
τοτε που το εψαχνα που εμφανιζοντουσαν στο google ολο περιπτωσεις για σπυρι τετοιας μορφης λογω του εμβολειου

tassos7

Active Member
30 Μαϊου 2012
28
0
ειχε βγαλει η δικια μου μεταξυ των 2 αυτιων ενα σκληρο πραγμα σαν οστο και ειχα φριξει και εγω 5-6 εκατοστα σπυρι...φοβηθηκα μηπως ηταν κατι περιεργο-δυσπλασια-λιπωμα κατι...
τελικα με ενα χαπι απο τον γιατρο σε 5 μερες εξαφανιστηκε.ειχε μαζευτει αιμα εκει απο καποιο χτυπημα.
τοτε που το εψαχνα που εμφανιζοντουσαν στο google ολο περιπτωσεις για σπυρι τετοιας μορφης λογω του εμβολειου
ποιο χαπι θυμασαι?

Rotondo

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
64
3
της εδινα ενα το πρωι ενα το απογευμα ,πρεπει να ρωτησω τον κτηνιατρο μου,.

tassos7

Active Member
30 Μαϊου 2012
28
0
τον πηγα στον κτηνιατρο σημερα αφου η αντιβιωση δεν εκανε τιποτα, τον εξετασε, εκανε παρακεντιση
στο σπυρι . δεν εχει ουτε υγρο ουτε πιον μεσα. μου γραψε το brasan μισο το πρωι και μισο το βραδυ μου ειπε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3