εμετος και καθολου διαθεση για φαγητο!!

vagelisektor

Member
20 Οκτωβρίου 2017
5
2
41
καλησπερα στο φορουμ! μολις γραφτηκα γτ θελω την βοηθεια σας! εδω και 2 μερες ο εκτορας λαμπραντορ 1 ετους κανει συνεχως εμετους. αρχικα εβγαζε την ξηρα τροφη μετα το νερο που πινει με υπολειμματα απο κλωστες κ υποπτευομαι οτι ισως να προκειται απο το χαλακι που ειχε ξεσκισει και του εκατσε στον εντερο. χθες τον πηγα στον κτηνιατρο πολυ καταβεβλημενο ,αδυνατισμενο και αδυναμο. τον ειδε του εβαλε θερμομετρο ειχε 38.5. κ μου ειπε οτι θα πρεπει να του κανουμε υπερηχο απο δευτερα να δουμε τι εχει ακριβως. μεχρι τοτε μου εδωσε να πινει καθε 8ωρες το primperan για τον εμετο και ενα ελαιο. τον βλεπω και στεναχωριεμαι που δεν μπορω να τον βοηθησω! το φαγητο ουτε καν που το μυριζει ,ενω νερο εχει ορεξη να πιει! τι να κανω? πρεπει να περιμενω μεχρι την δευτερα? :(

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
37
Κορυδαλλός
Καλησπέρα ...
Χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλω γιατί δεν μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο . Μήπως να πήγαινες σε ένα εφημερεύον να του έκανε υπέρηχο;;; Γιατί είναι ήδη 2 μέρες έτσι .

Το 38,5 είναι φυσιολογική θερμοκρασία για τα σκυλια .

Ο γιατρός είπε να μην ανησυχείς ;

vagelisektor

Member
20 Οκτωβρίου 2017
5
2
41
Καλησπέρα ...
Χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλω γιατί δεν μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο . Μήπως να πήγαινες σε ένα εφημερεύον να του έκανε υπέρηχο;;; Γιατί είναι ήδη 2 μέρες έτσι .

Το 38,5 είναι φυσιολογική θερμοκρασία για τα σκυλια .

Ο γιατρός είπε να μην ανησυχείς ;
o γιατρος μου ειπε οτι μπορω να κανω υπερηχο απο δευτερα. επειδη κ μενα μου φανηκε περιεργο ,πηρα τηλ αλλον κτηνιατρο φιλο φιλου κ θα τον παω αυριο πρωι να τον δουν ξεκινωντας με ακτινογραφια. να ρωτησω εγω τωρα. μηπως με καποιο κλισμα ή καθαρτικο να ξεβουλώνε? ερωτηση ασχετου

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
o γιατρος μου ειπε οτι μπορω να κανω υπερηχο απο δευτερα. επειδη κ μενα μου φανηκε περιεργο ,πηρα τηλ αλλον κτηνιατρο φιλο φιλου κ θα τον παω αυριο πρωι να τον δουν ξεκινωντας με ακτινογραφια. να ρωτησω εγω τωρα. μηπως με καποιο κλισμα ή καθαρτικο να ξεβουλώνε? ερωτηση ασχετου
Τώρα σοβαρά θέλεις να σου δώσουμε συνταγή εμείς για κλύσμα που ξεβουλώνει; Μια χαρά κινείσαι με τους γιατρούς και τους υπερήχους, μη ρωτάς συμβουλές τέτοιου είδους όμως είναι ανεύθυνο. Ενημέρωσε μας για την έκβαση.

vagelisektor

Member
20 Οκτωβρίου 2017
5
2
41
Τώρα σοβαρά θέλεις να σου δώσουμε συνταγή εμείς για κλύσμα που ξεβουλώνει; Μια χαρά κινείσαι με τους γιατρούς και τους υπερήχους, μη ρωτάς συμβουλές τέτοιου είδους όμως είναι ανεύθυνο. Ενημέρωσε μας για την έκβαση.

οπως ειπα κ προηγουμενως ηταν ερωτηση "ασχετου" , τωρα δεν καταλαβαινω τον λογο που παρεξηγηθηκες...
ο σκυλος ειναι μια χαρα τωρα. καναμε επεμβαση στο εντερο κ αφαιρεσαμε τις κλωστες απο το χαλακι που ειχε φαει κ το εφραξαν. κ ολα αυτα βγαζοντας μια απλη ακτινογραφια σε εναν πολυ καλο κτηνιατρο στην γλυφαδα που πλεον μονο εκει θα τον πηγαινω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
οπως ειπα κ προηγουμενως ηταν ερωτηση "ασχετου" , τωρα δεν καταλαβαινω τον λογο που παρεξηγηθηκες...
ο σκυλος ειναι μια χαρα τωρα. καναμε επεμβαση στο εντερο κ αφαιρεσαμε τις κλωστες απο το χαλακι που ειχε φαει κ το εφραξαν. κ ολα αυτα βγαζοντας μια απλη ακτινογραφια σε εναν πολυ καλο κτηνιατρο στην γλυφαδα που πλεον μονο εκει θα τον πηγαινω.
Δεν παρεξηγήθηκα, ήθελα να σου πω με αυτό τον τρόπο ότι δεν πρέπει να ρωτάς τέτοια σε ένα φόρουμ. Πολύ περισσότερο δε να μην τα εφαρμόζεις ότι ακούς.
Όσο για την επέμβαση προσεχε πολύ από δω και πέρα, έχω σκύλο που τρώει τα πάντα και ξέρω τι σημαίνει να τρώει από λαστιχάκια για τα μαλλιά μέχρι σακούλες φαγητού, από καθαρή τύχη δεν έχουμε (ακόμη) κάνουμε επέμβαση.