εμετος...

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Και η δικια μου εκανε εμετο μετα απο 1 ωρα περιπου που της ειχα δωσει το χαπι ενω παλιοτερα δεν ειχε κανενα προβλημα... ειχε κανει και μια μερα πριν ομως και εβγαλε και ενα σκουλικακι ενω δεν εκλεισε τους 3 μηνες απτην τελευταια φορα, και ο γιατρος με σημβουλεψε να της δινω το χαπακι καθε 2 μηνες καλυτερα!
Τωρα για το αν προλαβε να το πεψει το χαπακι και πρεπει να παρω τηλ να ενημερωθω αν ειναι ετσι τα πραγματα... Ποση ωρα κανει να πεψει το χαπακι?

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Όταν δώσαμε για πρώτη φορά στον Σπούκυ, και μετά από λίγο μου έκανε εμετό, ο γιατρός μου είχε πει ότι σε 10-15 λεπτά περίπου έχει προλάβει να δράσει.
Την δεύτερη φορά μου έκανε διάρροια, μετά από δυο ώρες περίπου, που σημαίνει ότι είχε ήδη προλάβει να περάσει από το στομάχι και να κατέβει στο έντερο.

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Πηρα τηλ σημερα τον γιατρο για το περιστατηκο που ειχε συμβει αφου της εδωσα το χαπακι και μου ειπε οτι δε αντιδρανε τα ζωα στα χαπια, και του διευκρινησα πως ειχε κανει εμετο και πριν παρει το χαπακι και μαλιστα εβγαλε και ενα σκουλικακι, και μου ειπε πως εκανε εμετο απο πολλα σκουλικακια που ειχε. Και μου ειπε αφου εκανε εμετο να της δωσω αλλο ενα χαπακι σε μια βδομαδα...
Να μην εχει φαει ουτε 2 ωρες πριν ουτε μετα.

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Σε ευχαριστω!
Πραγματι ταλαιπωρειται και η μικρη και εγω που βασανιζω το μυαλο με της σκεψεις για το αν μεινει κανα ακουλικακι τι κανουμε...:(
Δεν μπορω τις μισοδουλειες... Και να της το ξαναδωσω ποιος ξερει αν θα τα παει νορμαλ η θα μου ξαναξερασει και εχουμε μετα τραβαλα...:cool:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Πόσο είναι η μικρή? στα μικρά σκυλιά αντί για χάπι δίνουν και μια κρέμα (πάστα) από σωληνάριο.
Ο Σπούκυ έχει πάρει δύο φορές από αυτήν, μια με γεύση μπανάνα και μια γεύση φράουλα. Αφ' ενός ξετρελλάθηκε, κόντεψε να φάει και το δάχτυλο του γιατρού, αφ' ετέρου δεν τον πείραξε ποτέ.
Βέβαια συνήθως αυτή την πάστα την δίνουν σε πολύ μωρά, αλλά για ρώτα και τον γιατρό, σαν εναλλακτική λύση, μήπως δεν την πειράξει και δεν κάνει εμετό.
Και μην ανησυχείς για τα σκουλικάκια, θα φύγουν, αρκεί να γίνει σωστή θεραπεία.

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com
Ειναι 5.5 μηνων και δεν πιστευω να χρειαζεται κατι τετοιο γιατι απο τοτε που την πηρα ειχαμε δοκημασει πρωτα ενα αλλο χαπακι και δεν μας εκανε δουλεια (το χαπακι ηταν κοκκινο απεξω, δεν θυμαμαι πως λεγεται) και μετα για ποιο σηγουρη δουλεια πηγαμε στο "νρονταλ πλας" που αποτι καναμε μικροσκοπικη εξεταση καθαρησε απολυτα!
Μilbemax δεν εχω δοκιμασει, δεν το εχω ψαξει με τα φαρμακα γενικοτερα.. Τι διαφορα εχει?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Drontal: Praziquantel + Pyrantelembonaat + Febantel 150 mg
Milbemax: Praziquantel + Milbemycine oxime καλύπτει τα σκουλήκια της καρδιάς

Με το Milbemax δεν ειχα (ούτε η εκτροφέας της Toya) ποτέ πρόβλημα, τα κουτάβια το παίρνουν από την ηλικία 2 εβδομάδων

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αλεξία, τι είναι τα σκουλήκια της καρδιάς???
Πρώτη φορά το ακούω... Ήξερα μόνο για αυτά του εντέρου.
Πόσα έχω να μάθω ακόμα Χριστέ μου?