εντονη φαγουρα μετα απο κουρεμα σε μαλτεζ

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Καμια φορα η πιο απλη εξηγηση ειναι και η πιο σωστη. Σκεψου, ενα σημειο που το ξυριζεις και αρχιζουν να μεγαλωνουν οι τριχες σε τρωει. Ειδικα αν αυτο τριβεται τοτε γ@μισετα... Λογικο νομιζω ειναι να τρωγεται η καημενη. Οταν μακρυνει η γουνα και περασει το κρισιμο σημειο πιστευω πως θα στρωσει.
Οταν ξυριζομουν, τωρα μονο τριμερ, ο λαιμος ειδικα το χειμωνα με κλειστες μαλλινες μπλουζες, ηταν μαρτυριο. Κοκκινιλες, φαγουρα και ερεθισμοι ηταν καθημερινοι. Την νιωθω την Ηρα σου.
Δοκίμασε wet shaving με de razor . Σώθηκα.
Τέλος οφ τοπικ

• Like
Reactions: d3ac0n and vasgial

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δοκίμασε wet shaving με de razor . Σώθηκα.
Τέλος οφ τοπικ
Το ξερω, τα εχω ολα, πινελα, ξυραφια, σαπουνια, λοσιον, αιμοστατικο στικ κτλ. και οντως καμια σχεση με ολα τα αλλα, ιεροτεστια και δερμα μωρου στο τελος.
Ομως εκτος που προτιμω το ελαφρως αξυριστο λουκ, το τριμερ ειναι και πιο γρηγορο. Μονο σπανια και αν ειναι απολυτως απαραιτητο βαζω ξυραφι πλεον.
Κλεινω το Off-topic μη βαρατε.:D

• Like
Reactions: Mariosgs

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Γιατι να μην κατσει? :X3:

Ξερει απο μικρη οτι οτι κάνει η μανουλα ( aka I ) ειναι για το καλο της (το αν συμφωνεί ή οχι ειναι αλλη ιστορία,το αποδέχεται αδιαμαρτύρητα οπως κ να έχει...)

Αμα λεω εγω οτι εχω χρυσαφι :love:

(Χθες της φοραγα κ σκουφακι για ταυτια :ROFLMAO: )

• Like
Reactions: vasgial and medusa

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.511
ο δικος μου μαλλον θα το εκανε παιχνιδι tug αλλα δεν ειμαι και σιγουρη, εμφανιζει και νεες ιδιοτροπιες καθε μερα που μετα χανονται...Γενικα δε θελει να τον αγγιζουν, χαιδευουν ιδιαιτερα.... ως και καθολου. Σημερα ομως εγινε ο τριτος παγκοσμιος για μια αμπουλα...

γενικα ειναι υπερ του γυμνισμου :LOL:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.511
Δημοκρατικη δε με λες....αν με βλεπατε την ωρα που εβαζα την αμπουλα θα καλουσατε φιλοζωικη. Προσπαθησα με το καλο, με σαρδελα, αλλα δε.
Μετα στη βολτα του πατησα καταλαθος το ποδι στα σκοταδια . Και παραπατησα και πατησα και δευτερο.
Νομιζω θα με μισει για κανα μηνα.
Για φουτερ/ντυσιματα δε το βλεπω να καθεται.
Και ηθελα να του βαλω καπα του μπατμαν τις αποκριες :D

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ετσι θα μεινει μεχρι να τις τα βγαλεις;
Ε τι θα κανει?
Θαρχισει να χορευει υπο το ? :

Εκτος κ αν εννοεις ακινητη...
Κινείται...κανονικά :D

Μα. Καθήσε να της συκώσεις και τα μανίκια;;;
Τα μανικια τα σηκώνω απο πριν,μετα πιανω την πατουσα κ την περναω (πως ντυνουμε τα μωρα?)
Αλλα κ αμα χρειαστει καμια αναπροσαρμογή δεν έχει θεμα!

Μιλάς εκ του ασφαλούς γιατί έχεις αρνάκι, όχι τον διάβολο της Τασμανίας.
Κοιτα...αρνακι με μενα...
Στο ετερον ήμισυ ας πουμε της στελνει φιλακια στον αερα κ αυτη του αγριευει!
Κ μη πω καν πως τα παιρνει αμα παει κανεις να της ακουμπησει τα πατουσια!

Αλλα απο οταν την πηρα,την εμαθα πως απο μενα οφειλει να δεχετε τα παντα (οχι οτι εχω καμια καουρα να το παιζω φραου,αλλα για λογους ασφαλείας δικης της...)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Εννοουσα ακινητη κι ανασκελα. Ο δικος μου αν του εκανα τετοιο κακο, θα εμενε ετσι σε ενδειξη διαμαρτυριας. 'Δεν το κουναω αν δε μου δωσεις πισω την αξιοπρεπεια μου' :ROFLMAO::ROFLMAO: