Μέχρι να δει ο @canis ότι τον φωνάζεις, να πω μόνο δύο πράγματα...
Αρχικά τονίζω πως, όταν μιλάω για φυλές σκύλων... εννοώ ΠΑΝΤΑ τον ΤΥΠΙΚΟ σκύλο της φυλής... που δεν είναι πάντα εύκολο να τον πετύχεις... εξαρτάται πάρα πολύ από την εκτροφή!

Βέβαια, θα μου πεις ότι σίγουρα τα σταφάκια έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τα μαλτεζάκια, στο συγκεκριμένο...
2) Εγώ "τόπιασα"... εσύ "τόπιασες"???
Στο "μαύρο" και "μεγάλο"... στο "καρα μεγάλο", δηλαδή... έχουν συμφωνήσει ήδη πολλοί ειδικοί επί του θέματος (ο λεγόμενος: "deterrent factor", όπως άριστα σου έθεσε και το μέλος @vrmode - και που λέει και η γιαγιά ενός μέλους μας!)...
Αν, όμως, επιμένεις για κάτι "σε καφέ"... εγώ θα το εννούσα περισσότερο ως εξής: Ένα ήρεμο - ταπεινό Tosa Inu, ας πούμε...
Και πάντα μιλάμε για τον τύπο που θα διανοηθεί να σου την "πέσει" κυρίως ΤΗ ΝΥΧΤΑ...
Αρχικά τονίζω πως, όταν μιλάω για φυλές σκύλων... εννοώ ΠΑΝΤΑ τον ΤΥΠΙΚΟ σκύλο της φυλής... που δεν είναι πάντα εύκολο να τον πετύχεις... εξαρτάται πάρα πολύ από την εκτροφή!
1) Αυτό είναι που φοβόμουνααααα... γιατί δεν προλαβαίνω σήμερα να αρχίσω κάν το "βιβλίο"...1)Αυτο ειναι το θεμα..να ΜΠΟΡΕΙ να σε προφυλαξει.Τη καλη τη θεληση ολα τα σκυλακια την εχουν και θα προσπαθησουν οκ!..Τα ιδια αποτελεσματα θα εχει ομως ενα σταφφακι με ενα maltezaki??
2)Το'πιασες..ακριβως αυτο εννοω,να μην ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ.Ωστοσο δεν συμφωνω στο μαυρο και μεγαλο απαραιτητα.Ενα amstaf καφε ας πουμε δεν θα εκανε την ιδια ''δουλεια''? Το staffaki επισης γιατι οχι? Δε νομιζω πως ειναι απο τα σκυλια που βλεπεις στο δρομο και λες ''αχου το ας του κανω μια αγκαλιτσα''..ισα ισα το αντιθετο!Αρα το ''κατι αλλο'' που λες,πως το εννοεις??
3)Που εισαι @canis να μου πεις και εμενααα?![]()
Βέβαια, θα μου πεις ότι σίγουρα τα σταφάκια έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τα μαλτεζάκια, στο συγκεκριμένο...
2) Εγώ "τόπιασα"... εσύ "τόπιασες"???
Στο "μαύρο" και "μεγάλο"... στο "καρα μεγάλο", δηλαδή... έχουν συμφωνήσει ήδη πολλοί ειδικοί επί του θέματος (ο λεγόμενος: "deterrent factor", όπως άριστα σου έθεσε και το μέλος @vrmode - και που λέει και η γιαγιά ενός μέλους μας!)...
Αν, όμως, επιμένεις για κάτι "σε καφέ"... εγώ θα το εννούσα περισσότερο ως εξής: Ένα ήρεμο - ταπεινό Tosa Inu, ας πούμε...
Και πάντα μιλάμε για τον τύπο που θα διανοηθεί να σου την "πέσει" κυρίως ΤΗ ΝΥΧΤΑ...