ερέθισμα στο μάτι

makrixeris

Member
6 Αυγούστου 2011
18
0
γεια σας ένας φίλος έχει ένα pitbull δεν ασχολείται με internet και γράφω εκ μέρους του την προηγούμενη εβδομάδα παρατήρησε ότι το ένα του μάτι είναι λίγο πιο κλειστό από το άλλο και λίγο κόκκινο στην πάνω μεριά δεν έδειχνε να τον ενοχλεί κάτι... πήγε στον κτηνίατρο του είπε ότι όντως είναι λίγο ερεθισμένο του είπε να του καθαρίζει τα μάτια με φυσικό ορό και να τ ρίχνει πρωί μεσημέρι βράδυ tobrex μια σταγόνα για 7 μέρες και να το ξανά πάει σε 7 μέρες να το δει το πήγε δεν έχει φτιάξει ακόμα το μάτι(το κοκκίνισμα έχει υποχωρήσει αρκετά) ο κτηνίατρος του είχε πει ότι αν δεν υποχωρήσει θα δώσουμε tobradex αλλά δεν του έδωσε τελικά είδε επίσης ότι αν θυμάμαι καλά από αυτά που μου είπε το τρίτο βλέφαρο δεν είναι ακριβώς στην θέση του δεν του έδωσε κάτι άλλο... του είπε να συνεχίσει το tobrex για ακόμα μια εβδομάδα και τον φυσιολογικό ορό και να το ξανά παει

makrixeris

Member
6 Αυγούστου 2011
18
0
τι είναι αυτό που του έχει προκαλέσει όμως κλείσιμο του ματιού ? δεν είναι τραγικό το κλείσιμο βεβαία ίσα που φαίνεται λίγο διαφορά από το άλλο μάτι αλλά παλιά δεν ήταν έτσι μήπως θέλει και κάτι άλλο εκτός από tobrex ?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμενα η μικρη στις διακοπες μου ηρθε με ενα ματι κατακοκινο και κλειστο και την ενοχλουσε συνεχως και το εξυνε με αποτελεσμα να τις φασκιωσω τα χερια να μην το ξυνει εβρασα χαμομηλι με απεσταγμενο νερο το σουρωσα παρα πολυ καλα της το επλενα ερκετες φορες την ημερα πρωτα με χαμομηλι και μετα απο λιγο με απεσταγμενο νερο και σε μια εβδομαδα ηταν περδικι,,,,

kavasilo

Well-Known Member
12 Απριλίου 2012
143
23
giokobullmastiffs.com
Πολλα μπορει να ειναι...Απο σκονι, αμμο μεχρι και απο το παιχνιδι μπορει να το παθει....Μπορει βεβαια να ειναι και εντροπιο αλλα αυτο θα στο ελεγε ο γιατρος, οποτε το βγαζουμε εκτος λιστας....Το θεμα ειναι να μην το ξυνει γιατι μπορει να προκαλεσει ζημια...

makrixeris

Member
6 Αυγούστου 2011
18
0
θα τα πω στον φίλο μου... μου είπε ότι ούτε τον ενοχλεί ούτε το ξύνει πότε όταν έχουμε νεότερα θα σας πω

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
το μάτι το ψάξατε καλά αν έχει "τρυπίτσα" η καμιά γρατζουνιά?
στο λέω γιατί την έχω πατήσει

makrixeris

Member
6 Αυγούστου 2011
18
0
γράφω εκ μέρους φίλου μου είπε ότι δεν έχει ούτε γρατζουνιά ούτε τίποτα άπλα το τρίτο βλέφαρο δεν είναι ακριβός στην θέση του δεν είναι εσωτερικά το μάτι πρησμένο ούτε εξωτερικά άπλα είναι λίγο πιο κλειστό από το άλλο