ερωτηση????????????

barouni13

Member
18 Μαϊου 2010
10
0
γεια σας παιδια αν καποιος θελει να παρει ρατσες οπως βιζλα η μπασε χαουντ κ εκτροφεια οπως ξερω δεν υπαρχουν στην ελλαδα τι πρεπει να κανει?? για εξωτερικο δεν υπαρχει η δυνατοτητα η οικονομικη!

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Αν κάποιος θέλει να πάρει ένα Supercar τύπου Ferrari και στην Ελλάδα δεν κατασκευάζουν τέτοια Supercars και δεν έχει την οικονομική ευχέρια να αγοράσει από το εργoστάσιο στο Maranello ή στο Zuffenhausen ή στο Bloxham... τι κάνει?

;)

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοιτάζει τα καταφύγια να δει τι υπάρχει εκεί. Αλλιώς δεν παίρνει σκύλο μέχρι να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του. Κι εγώ το ίδιο έκανα: ήθελα Αυστραλέζο, για διάφορους λόγους δεν μπορούσα να έχω σκύλο και μόλις μπόρεσα κοίταξα στα καταφύγια και βρήκα Αυστραλέζο. Αν δεν έβρισκα δεν θα έπαιρνα.

Το παρακάτω δεν είναι ειρωνικό σχόλιο: μου αρέσουν επίσης και τα διαμαντικά αλλά δυστυχώς δεν έχω τα λεφτά να πάρω το Hope Diamond ή κάποιο ανάλογο. Επομένως δεν παίρνω διότι οι εναλλακτικές λύσεις δεν είναι και πολύ καλές...

barouni13

Member
18 Μαϊου 2010
10
0
δλδ συμβιβασμο μ λετε? τωρα καταλαβαινω γτ πολλοι πανε στ πετ σοπ! αν κ ειναι μεγαλη............

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και ούτω καταλήγουν να ξοδεύουν περισσότερα σε κτηνιάτρους ή να παρατάνε τα ζώα. Συν το ότι συντείνουν στο πρόβλημα.

Σχετικά με το παράδειγμα των διαμαντικών θα μπορούσαμε να πούμε ότι επειδή δεν έχουνε τα λεφτά, πάνε και ληστεύουνε τράπεζα. Ή προσπαθούνε να παντρευτούνε λεφτάδες, έργο που έχω δει και ΠΟΤΕ δε δουλεύει...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.958
20.386
δλδ συμβιβασμο μ λετε? τωρα καταλαβαινω γτ πολλοι πανε στ πετ σοπ! αν κ ειναι μεγαλη............
Τα pet shops δεν είναι συμβιβασμός. Είναι τεράστιο λάθος:

Εμπειρίες-από-pet-shops-bybs

Συμβιβασμός είναι να κάνει υπομονή μέχρι να μαζέψει τα χρήματα που χρειάζονται για την αγορά από το εξωτερικό ή να προσανατολιστεί σε άλλη ράτσα που μπορεί να βρει και σε ελληνικό εκτροφείο, ή να κάνει μια αναζήτηση σε κάποιο καταφύγιο μήπως βρει κάτι που να μοιάζει με αυτό που θέλει. Γεγονός πολύ πιθανό.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Να ρωτησω κι εγω ο κακος? Αντε και με το ζορι μαζεψε καποιος τα χρηματα και πηρε τον σκυλο. Μετα χρειαζονται και καποια αξεσουαρ. Και φυσικα τα τακτικα ιατρικα. και φυσικα τροφες. Και αν ξαφνικα παρουσιαστει καποιο ιατρικο προβλημα, τι θα γινει? Δανειο? Εγω το τελευταιο διαστημα χρειαστηκε να ξοδεψω οσα κοστιζει ενας σκυλος.
Και αν προκυψει και μια αναγκη στο σπιτι ασχετη με τον σκυλο?
Πιστευω οτι αν καποιος οικονομικα ειναι οριακα, πρεπει να το σκεφτει πολυ για αγορα σκυλου. Αν ειναι ακομα πιο κατω, τοτε και δωρεαν απο καταφυγιο μπορει να τον ζορισει. Κι εκεινος τρωει, αρρωσταινει και εχει ολα τα εξοδα, εκτος απο το αρχικο της αγορας.

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Να ρωτησω κι εγω ο κακος? Αντε και με το ζορι μαζεψε καποιος τα χρηματα και πηρε τον σκυλο. Μετα χρειαζονται και καποια αξεσουαρ. Και φυσικα τα τακτικα ιατρικα. και φυσικα τροφες. Και αν ξαφνικα παρουσιαστει καποιο ιατρικο προβλημα, τι θα γινει? Δανειο? Εγω το τελευταιο διαστημα χρειαστηκε να ξοδεψω οσα κοστιζει ενας σκυλος.
Και αν προκυψει και μια αναγκη στο σπιτι ασχετη με τον σκυλο?
Πιστευω οτι αν καποιος οικονομικα ειναι οριακα, πρεπει να το σκεφτει πολυ για αγορα σκυλου. Αν ειναι ακομα πιο κατω, τοτε και δωρεαν απο καταφυγιο μπορει να τον ζορισει. Κι εκεινος τρωει, αρρωσταινει και εχει ολα τα εξοδα, εκτος απο το αρχικο της αγορας.
Συμφωνω και επαυξανω!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μια και ο Σωτηρης ανέφερε το παραδειγμα του αυτοκινητου…

Σε γειτονικη πολη καποιος φιλος φιλου κερδιζε μια Lotus από κληρωση γνωστου περιοδικου για αυτοκινητα. Την κινησε για ένα διαστημα, επαθε βλαβη και τωρα την εχει κοτέτσι.

Όταν ημουν ποοοολυ νεοτερος ειχα τρέλα με τις μηχανες εντουρο. Καταφερα τελικα με χιλια ζορια και φυσικα με δανειο να παρω μια. Συχνα την ειχα ακινητη γιατι «επινε» πολύ για τις δυνατοτητες μου και φυσικα καθε φορα που χρειαζόταν σερβις γονάτιζα στην κυριολεξία.

Ο σκυλος είναι κατι ζωντανο και δεν μπορει να περιμενει παρκαρισμενος. Ενας από του λογους που εχουμε αδεσποτα, εκτος από τους αγαπητούς bybs που φροντιζουν σταθερα γι αυτο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έχεις απόλυτο δίκιο Άρη. Γι΄αυτό άλλωστε και έχουμε γεμίσει αδέσποτα στην Ελλάδα (και όχι μόνον). Διότι ο κόσμος συνήθως δε σκέφτεται τα έξοδα του σκύλου και φυσικά δεν ενημερώνεται συνήθως για τη φυλή που θέλει αλλά βασίζεται στην εμφάνισή της. Κι εγώ έχω ξηλωθεί πολλά για το Μουφ που ναι μεν το πήρα από καταφύγιο για 200 δολλάρια και αποπαρασιτωμένο, στειρωμένο, με αντιπαρασιτικά για τρεις μήνες και φαγητό για δυο βδομάδες. Από την άλλη μεριά όμως μόνο τα κατά καιρούς γαστρεντερικά του μόνον μου έχουν στοιχίσει όσο η αγορά ενός εργασιακού Αυστραλέζου από το Hartnagle και μάλιστα και ελαφρώς εκπαιδευμένου. Άσε τη δυσπλασία και τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό του Μουφ για πιθανή εγχείριση το μέλλον. Χώρια οι πανσιόν, οι επισκέψεις ρουτίνας στον κτηνίατρο, τα εμβόλια, τα φάρμακά του, τα αντιπαρασιτικά του, το φαΐ του και η προίκα του. Και φυσικά χώρια η εκπαίδευση και οι groomers. Τα αξίζει φυσικά όλα ο μπαγάσας, αλλά είναι πολλά λεφτά άμα τα υπολογίσεις όλα μαζί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr