ζηλευει!!τι να κανω?

rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
το προβλημα μου ειναι το εξης
ο σκυλος μου kurzhaar 1ετous ζηλευει πολι οταν αλλα αρσενικα,στο παρκο, πλισιαζουν την κοπελα μου,τα παιχνιδια του (ακομα και τιν τσαντα τις κοπελας μου που πολεσ φορεσ τιν αφινι κατο στο εδαφοσ)και γινετε επιθετικος.οταν ιμαστε ι 2 μασ ειναι πολι πιο χαλαροσ οταν ιμαστε και ι 3 μασ ειναι και παλι ζηλιαρισ!τι μου προτινετε?

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Αυτό που περιγράφεις δεν είναι ζήλια είναι κτητικότητα και αν το ενισχύσετε -κατά λάθος- στον σκύλο σου θα έχετε μεγάλα προβλήματα αργότερα. Φροντίστε να του δώσετε να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες... αν δεν ξέρετε πως πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα ειδικό...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Για να μας γνωστοποιείς το πρόβλημα σημαίνει πως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε την προβληματική συμπεριφορά του σκύλου σας δεν εχει φέρει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα. ;)

Εγώ προσωπικά θα χαρακτήριζα το πρόβλημα σύνθετο και θα σας πρότεινα να απευθυνθείτε σε επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων για να σας καθοδηγήσει σωστά. Το λάθος είναι δικό σας και όχι του σκύλου.

rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
ειναι κτητικος με την κοπελα μου και με τα σκυλακια που ξερει απο κουταβι. Δηλαδη οταν ερχονται στη παρεα μας αλλα σκυλακια κυριως αρσενικα στην αρχη μπαινει μπροστα για να μην τα μυρισουν μετα τα σπρωχνει με τα 2 ποδια και αν δεν κανουν πισω τους ορμαει. Μεχρι τωρα δεν εχει δαγκωσει κανενα ευτυχως:). Εγω του φωναζω, τον δενω και τον βαζω τιμωρια

rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
οχι μαζι μου ειναι μια χαρα,πεζοθμε τρεχουμε κ.τ.λ εγω ειμαι το αφεντικο του και το ξερη,απλα με εμενα δεν ειναι τοσο κτιτικος!

liajoe

Well-Known Member
οκ rinos, παίζει ρόλο και η ηλικία του τώρα, δοκιμάζει
εσας και αφού με εσένα έχει καταλάβει ότι είσαι το
αφεντικό (αν είναι έτσι), σειρά έχει η κοπέλα σου.

Σωστά τον απομονώνεις αλλά είναι ένα μόνο βήμα.
Να έρθεις σε επαφή με ένα ειδικό/εκαπιδευτή, να έρθει
σπίτι σου και να δείξει σε εσένα αλλά κυριότερα στην κοπέλα
σου πώς να ελένχει τον σκύλο σου μέσα και έξω από το σπίτι.

:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini