η ηρα μου ειναι 14ετων...nina***


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
γιατι ? 8 μηνες λιγο ειναι?
πιστευω ειναι και αναλογα τον οργανισμο
Για ερλιχίωση είναι λίγο.... πολλές φορές παίρνει και χρόνια να εξελιχθεί...... δε μπορεί να ήταν τζαμι τα αιματολογικά του τον οκτώβρη και ξαφνικά να είναι του θανατά ο σκύλος απο τη μια μερα στην άλλη..... φυσικά ο κτηνίατρος μόνο θα πει, αλλά το βρίσκω απίθανο, ακόμα και για γέρικο σκύλο.

Είσαι σίγουρος ότι τσεκαραν και τα αιματολογικά στις γενικές εξετάσεις?? Μηπως κοιταξαν μόνο ηλεκτρολύτες, σαχαρα κτλ??
Πάντως ειπες οτι ηταν μια χαρά μεχρι την κυριακή, δηλαδή έτρωγε, επινε κανονικά, δεν είχε χάσει βάρος κτλ.... απο φυσιολογικής απόψεως τι συμπτωματα ερλιχιωσης είχε?? Ξαναλέω ότι δεν είναι απότομη αρρώστια η ερλιχίωση.... σου δινει χρόνο να αντιδράσεις.
 
Last edited:




dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
δηλαδή αποκλείται να είναι γεράματα?

14 χρόνια δεν είναι και λίγα και μακάρι να τα έφταναν πολλά σκυλιά-


εύχομαι φυσικά να κάνω λάθος και να είναι κάτι περαστικό!


υγ Ήρα έλεγαν και το δικό μου το σκυλάκι το πρώτο και στα 14 μας

αποχαιρέτησε...
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
δηλαδή αποκλείται να είναι γεράματα?

14 χρόνια δεν είναι και λίγα και μακάρι να τα έφταναν πολλά σκυλιά-


εύχομαι φυσικά να κάνω λάθος και να είναι κάτι περαστικό!


υγ Ήρα έλεγαν και το δικό μου το σκυλάκι το πρώτο και στα 14 μας

αποχαιρέτησε...
Δεν έρχονται έτσι ξαφνικά τα γεράματα, και επίσης δε βελτιώνονται με αντιβίωση!:D
 


nina***

Member
11 Ιουνίου 2009
16
0
43
δεν ειμαι σιγουρη οτι τσεκαραν τισ αιματολογικες οπως λες η αν κοιταξαν μονο ηλεκτρολυτεσ σακχαρα κτλ.η Ηρα μεχρι τη κυριακη επινε ετρωγε και επαιζε κανονικοτατα.....απο κυριακη απογευμα κατεπεσε...και μεσα σε ουτε 12 ωρες το σκυλι δε μπορουσε να αλλαξει θεση στο καλαθακι του και οταν σηκωθηκε δευτερα απογευμα ηταν αποπροσαναοτλισμενο και περπατησε με το ζορι , επεσε κατω και σηκωθηκε ξανα μονο του..δεν ηξερα μεχρι τωρα τα συμπτωματα της ερλιχιας αυτες τισ μερες τα εμαθα απο το ιντερ που τα διαβασα...εχει 41 πυρετο το σκυλι{τςρα με την αντιβιωση εχει πεσει}τα ματια του ιδιαιτερα το δεξι ειναι γεματο βλενες ειδεικα τριτη ξημερωμτα ηταν κατασπρο...η μυτουλα τησ τρεχει συνεχεια..και δε τρωει τιποτα νερο που ηπιε εχθες το εβγαλε..και για αυτο της βαλαμε ορο..κανει ενεσιμη αντιβιωση 2φορεσ τη μερα και σημερα ειναι λιγο καλυτερα περπαταει οταν σηκωθει ποιο σταθερα..δε πεφτει....οσον αφορα τους ογκους ο γιατρος μου ειχε πει οτι ηταν καλοηθεις...ετσι ειπε..τουλαχιστον γιατι δε τους εστειλε για βιοψια..μου ειπε οτι δε χριεαζοταν...
 


nina***

Member
11 Ιουνίου 2009
16
0
43
και ξεχασα να προσθεσω οτι παρα το γεγονος οτι δεν ετρωγε απο δευτερα εκανε συνεχεια διαρροιες...
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν είναι συμπτώματα ερλιχίωσης αυτά.... κάτι άλλο έχει το σκυλί! Ελπίζω οτι εμπιστεύεσαι απόλυτα τον κτηνίατρό σου. Αν όχι, βρες αλλον αμεσα!!!!!

Μόνο οι αιματολογικές εξετάσεις τον Οκτώβριο θα εδειναν πιθανη ενδειξη οτι ο σκύλος είχε ή δεν είχε ερλιχίωση (αποδειξη είναι μονο τα αντισώματα).
 


nina***

Member
11 Ιουνίου 2009
16
0
43
δυνατο και το δικο σου σκυλακι φαινεται το εχει το ονομα...δεν εχω παραπονο μακαρι ολα τα σκυλια να εφταναν σε αυτη την ηλικια και χωρις κανενα προβλημα υγειας...οπως η δικια μου.....μετα απο 14 χρονια χρειαστικε ιατρικη περιθαλψη τωρα και τον οκτωβριο που ειδαμε οτι ειχε κατι ογκακια και ειπαμε να της τα αφαιρεσουμε....
 


nina***

Member
11 Ιουνίου 2009
16
0
43
δε ξερω αν διαβασες ποιο πριν αλλα ο κτηνιατρος που τη παρακολουθουσε αρνηθηκε την επισκεψη στο σπιτι λογο ελειψης χρονου και επειδη του αγ.πνευματος δεν εκανε ιατρειο..ετσι μετα απο πολλα παρακαλια βρηκα μια κοπελα που δεχτικε να ερθει να τη δει....σημερα που θα παρω στα χερια μου τις αιμοτολογικες θα παω και σε αλλους να τις δειξω..ειμαι αρκετα μπερδεμενη και αγχωμενη.....
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Να τους φέρεις να δουν και το σκύλο από κοντά! απ'οτι λες είναι (ακόμα) σε κακή κατάσταση.... πιθανόν και οι αιματολογικές δε θα είναι καλές, αλλά για να σου πουν τι πραγματικά συμβαίνει, πρεπει να δουν και να εξετάσουν το σκύλο από κοντά! Του Αγ. Πνεύματος ήταν τη Δευτέρα. Σήμερα είναι Πέμπτη! Αν δεν έχει καιρό να δει το σκυλί από τη Δευτέρα, χρειάζεσαι καινούριο και καλό κτηνίατρο! Δε θέλω να σε αγχώσω, αλλα φαίνεται ότι το σκυλί είναι αρρωστο, όχι απλώς υπερήλικο..... οσο πιο σύντομα βρειτε τι έχει, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να το βοηθήσετε.:)
 


nina***

Member
11 Ιουνίου 2009
16
0
43
Η κτηνιατρος που ηρθε και το εξετασε ,που δε τη ξερω,απλα η γυναικα ηρθε ετσι γιατι ηθελε αυτη του εκανε και τις αιματολογικες...ηρθε και σημερα το πρωι στο σπιτι για να της κανει την ενεση και θα ερθει και το βραδι...μου ειπε οτι επειδη οι αιματολογικες του ειναι χαλια.....πρεπει να προχωρησουμε σε αλλες εξετασεις αφου πρωτα γινει λιγο καλυτερα..οπως ειπα ηδη εχει δειξει καποια βελτιωση μικρη μεν αλλα βελτιωση παρ`ολα αυτα θελω να παρω και καποια αλλη γνωμη απο αλλου..σιγουρα καποιον πρεπει να εμπιστευτω και την ευχαριστω παρα πολυ που ηρθε αλλα δε τη ξερω σα γιατρο...μου ειπε μολις συνελθει λιγο ακομα να παμε για υπερηχο να δουμε νεφρα και συκωτι....απλα ειμαι στο κενο αυτη τη στιγμη....γιατι ειχα εναν κτηνιατρο που του ειχα πολυ εμπιστοσυνη και με απογοητευσε....υπερβολικα.....αν θες το πιστευεις ξερεις ποσους κτηνιατρους παρακαλαγα να ερθουν και δεν ερχοντουσαν....γιατι δεν ειχαν χρονο...μονο αυτη η γιατρος με το που εκλεισε το ιατρειο της ηρθε...και ερχεται για να τις κανει ενεσεις...ειναι τελικα πολυ δυσκολο να βρεις καλο κτηνιατρο..τωρα το καταλαβα.....εγω δεν ειχα σκεφτει την ερλιχιωση αυτη μου ειπε οτι ηταν σχεδον σιγουρη..αλλα βγηκε αρνητικη στις εξετασεις....
 


kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
εγω δεν ειχα σκεφτει την ερλιχιωση αυτη μου ειπε οτι ηταν σχεδον σιγουρη..
Υποπτο το βρίσκω εγώ αυτό. Σκύλος που είναι μια χαρά τη μια μέρα και την επόμενη του θανατά, δε μπορεί να έχει ερλιχίωση! Πως της ήρθε αυτό? Οι αιματολογικές εξετάσεις μπορει να είναι κακές από χίλιους δυο λόγους.... από μόνες τους και χωρίς άλλα συμπτωματα ή αντισώματα δε λένε τίποτα.
 


nina***

Member
11 Ιουνίου 2009
16
0
43
για αυτο σου λεω οτι θελω να παρω και αλλη γνωμη...μπορει να ειναι κατι που αυτη να μη μπορει να το διακρινει να μην εχει αντιμετωπισει αναλογες καταστασεις και χιλα δυο απλα δε ξερω...αλλα της ειμαι ευγνομων βεβαια που με βοηθαει..αλλα τη βλεπω και χρησιμοποιει την επαγωγικη μεθοδο δηλαδη..αφου δεν ειναι αυτο π.χ. ερλιχια..μπορει να ειναι η συκωτι η νεφρα μπορει και πυομητρα...εμενα δε με καλυπτει αυτο..περιμενα πωσ και πως τα αποτελεσματα και μια απαντηση οποια και αν ηταν αυτη..καλη κακη απλα να ξερω..και τελικα παλι δε ξερω..δε ξερω αν πρεπει να ελπιζω η να λυπαμαι....μπορει βεβαια να ειμαι εγω λαθος αυτη τη στιγμη,μπορει να συμβαινει σε πολλα σκυλακια αυτο,να μη μπορουν να ξερουν οι γιατροι τι ακριβως εχει, και να τα βλεπω ολα μαυρα δεν εχω αντιμετωπισει ξανα τετοια κατασταση..
 


roi

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2009
56
0
Αθήνα - Παλλήνη
αλλα τη βλεπω και χρησιμοποιει την επαγωγικη μεθοδο δηλαδη..αφου δεν ειναι αυτο π.χ. ερλιχια..μπορει να ειναι η συκωτι η νεφρα μπορει και πυομητρα...εμενα δε με καλυπτει αυτο..περιμενα πωσ και πως τα αποτελεσματα και μια απαντηση οποια και αν ηταν αυτη..καλη κακη απλα να ξερω..και τελικα παλι δε ξερω..δε ξερω αν πρεπει να ελπιζω η να λυπαμαι....μπορει βεβαια να ειμαι εγω λαθος αυτη τη στιγμη,μπορει να συμβαινει σε πολλα σκυλακια αυτο,να μη μπορουν να ξερουν οι γιατροι τι ακριβως εχει, και να τα βλεπω ολα μαυρα δεν εχω αντιμετωπισει ξανα τετοια κατασταση..
δεν μου έχουν τύχει πολλά με τα σκυλιά μου, άλλα σίγουρα έχω ακούσει πολλά τέτοια για ανθρώπους, "να δουμέ αν είναι αυτό ή αυτό ή το άλλο" και αφού απορρίψουν 2-3-4... αν έχουν περάσει και τα συμπώματα σου λένε δεν ήταν τίποτα άλλιως σου δίνει μια γενική αγωγή και σπίτι.