η μικρη φιλοξενουμενη...πιο ερωτας πεθαινεις!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
μια σταλια... 1,5 μηνων... κλαμα σαν παπια και που και που νιαουρισμα...
για καμια εβδομαδα θα την φιλοξενω και ηδη την εχω πατισει με την μικρη...εγω ενα τσομπανο θελω αυτο το μιξιαρικο πως με εριξε ετσι δεν ξερω....

εδω θα βλεπε κατα πως φενετε πολλες φωτογραφιες της μεχρι να τη δωσω...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλά μην παιρνεις και ορκο οτι θα την δώσεις.... ηδη την δαγκωσες τη λαμαρινα!
Και οχι αδικα, ειναι απιστευτο φατσάκι.... Οταν μεγαλώσει λιγο ακομα να δεις που θα αλλάξει τονο και το κλαμα. Θα κάνει σαν νυφιτσα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Α πα πα καρδούλα μου γλυκειά. Μια σταλίτσα είναι βρε Αγγελε. Σκουπιδοκούταβο είναι;
Aγγελία, δεν σκοπεύεις να της φτιάξεις; Οχι ε; :p

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
παρατημενα 5 αδελφακια σε ενα παρκο...εχουν αγγελια ομαδικη... αυτη ομως ηταν η πιο αδυναμη και ετσι λογο διαροιας και υπογλυκεμιας εκανε 2 μερες σε κτηνιατρειο και τωρα σπιτι μου...

οχι ,οχι...θα τη δωσω... και το ταϊμινγκ δεν ειναι καθοοολου καλο για 2ο σκυλο...και εχω κανει ορκο το επομενο να ειναι "ελατωματικο" ενηλικο...και η μικρη ειναι κουκλα και θα τη παρουν σιγουρα,βεβαια ακριβως γιατι ειναι κουκλα και ερωτευσιμη θελει 2πλη προσοχη στους εμφανιζομενους υποψιφιους για κηδεμωνες...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
παρατημενα 5 αδελφακια σε ενα παρκο...εχουν αγγελια ομαδικη... αυτη ομως ηταν η πιο αδυναμη και ετσι λογο διαροιας και υπογλυκεμιας εκανε 2 μερες σε κτηνιατρειο και τωρα σπιτι μου...

οχι ,οχι...θα τη δωσω... και το ταϊμινγκ δεν ειναι καθοοολου καλο για 2ο σκυλο...και εχω κανει ορκο το επομενο να ειναι "ελατωματικο" ενηλικο...και η μικρη ειναι κουκλα και θα τη παρουν σιγουρα,βεβαια ακριβως γιατι ειναι κουκλα και ερωτευσιμη θελει 2πλη προσοχη στους εμφανιζομενους υποψιφιους για κηδεμωνες...
η μικρή δεν πιανεται για δευτερος σκυλος... ειναι σαν την δικιά μου... ποντικι!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
ρε εγω σας λεω τα επιχειριματα που λεω πρωι,μεσημερι και βραδι(να τα ακουω) και εσεις με χαντακονετε...χαχα

εχει φαση γιατι ειναι μια σταλια,στο κλουβι χαλαει το κοσμο απο κλαμα(προβλεπετε μεγαλο βραδι) και οταν την βγαζεις εξω ερχετε κοντα,αν εισαι σε καναπε σηκωνετε ορθια και κλαιει και στο τελος κοιματε στα ποδια σου,,, τη βλεπω εγω για ανθρωποκεντρικη και κακομαθημενο απο κουνια...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ρε εγω σας λεω τα επιχειριματα που λεω πρωι,μεσημερι και βραδι(να τα ακουω) και εσεις με χαντακονετε...χαχα

εχει φαση γιατι ειναι μια σταλια,στο κλουβι χαλαει το κοσμο απο κλαμα(προβλεπετε μεγαλο βραδι) και οταν την βγαζεις εξω ερχετε κοντα,αν εισαι σε καναπε σηκωνετε ορθια και κλαιει και στο τελος κοιματε στα ποδια σου,,, τη βλεπω εγω για ανθρωποκεντρικη και κακομαθημενο απο κουνια...

Καλά, λεγε τα εσύ μπας και πεισεις τον εαυτο σου, γιατι εμας δε μας πειθεις...
Μα φαινεται και από τις φωτογραφίες πόσο "απο πανω" εισαι, αν ήταν απλά ενα μικρο κουταβάκι θα εβγαζες μια δυο οταν ειναι ξυπνιο. Οχι να το χαζεύεις και να το φωτογραφιζεις οσο κοιμαται...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μην τον δουλεύετε καλέ τον έρημο από τώρα... Έχουμε καιρό μέχρι η πιτσιρίκα να τον βάλει να ξυρίσει ακόμη και μουστάκι!! :p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κοίτα πως σε κοιτάει μόνο αυτό σου λέω :p. Καλότυχη να είναι η μικρούλα !!!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.151
1.426
υπάρχει αγγελία στο fb? θέλω να την στείλω κάπου που ψάχνουν για μικρόσωμο ποσο σου είπε ο doc ότι θα γίνει περίπου?

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
τη μικρη υπαρχει πιθανοτητα να τη παρει μια πολυ καλη μου φιλη! γατικη μεχρι στιγμης,την ειδε,καναμε μια πρωτη κουβεντουλα ... την αφισα να το συζητισει και με τον συζηγο της(ακομα πιο φιλοζωος) και βλεπουμε...

*στη πρωτη φωτο κοιματε στη πλατη της Joyce...η οποια δεν τη πολυγουσταρει...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
και πτοηθηκε η μικρη αν την πολυγουστάρει η Joyce

χμ από κοντα θα την εχεις δλδ τη μικρη

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
χαχα,ακριβως και στα 2...

η αληθεια ειναι(ξεροντας οτι η φιλη εχει μουρλα) την πασαρα για να την βλεπω και να μαθενω νεα της τακτικα... μακαρι να την παρει γιατι ξερω οτι θα περασει καλα!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
δεν εχω ιδεα... η ζυγαρια ειναι πακεταρισμενη(μετακωμιση την αλλη εβδομαδα)
η κτηνιατρος θα τη ζυγισε αλλα ξεχασα να τη ρωτισω...

γυρο στα 300γρ την κοβω...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
ενδεικτικά εντελώς, η σελ 45ημερων ηταν 820. Οποτε -φυσικά εχοντας υποψη οτι μιλάμε για σκυλι που δεν ξερουμε γονεις- ειναι περιπου 15-20 ημερων?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Καλά...κι εγώ πόσα μικρογραμμάρια είναι, θα ρώταγα...
Τι μικροσκοπικό πλάσμα είναι αυτό βρε παιδί μου;