http://ktiniatros.wordpress.com/2011/05/28/τι-δεν-πρέπει-να-τρώει-ο-σκύλος-σας/ διαβαστε το 2 και το 8.εσεις του ταιζετε τα σκυλια σας barf ειχατε κανενα περιστατικο?
δηλαδη εσυ εισαι κατα?Ο "κτηνίατρος" που υπογράφει το άρθρο δεν έχει όνομα; Γιατί εγώ δεν το βρίσκω πουθενά στο blog.
Edit: Το βρήκα. Να ξέρω να την προτιμήσω.
ο δικος μου δεν διαφυμιζει καποια ουτε πουλαει.θα τον ρωτησω για την barf οταν παω για το 2ο εμβολιοΚτηνίατροι... θα σου πουν πως η καλύτερη τροφή για τον σκύλο είναι η ξηρά (κατά προτίμηση, αυτή που πουλάνε οι ίδιοι).
ΑΝ αρχισω θα ειναι οταν γινει 1-2 χρονων να εχω μαθει καποια πραγματαWizardsm η barf δεν είναι πανάκεια. Και θέλει να ασχοληθείς να μάθεις 5 πράγματα πριν την ξεκινήσεις στον σκύλο σου. Δεν διαβάζουμε ένα θρεντ και γινόμαστε ειδικοί, κανείς από εμάς. Αυτοί που δίνουν συνειδητοποιημένα barf έχουν μελετήσει πολύ περισσότερο από ένα φόρουμ και εχουν αρκετές γνώσεις περί διατροφής.
Μην ξεκινήσεις barf ακόμα δεν είσαι έτοιμος. Κάτσε μελέτησε το.
Δεν είναι όμως και πυρινική φυσική!Wizardsm η barf δεν είναι πανάκεια. Και θέλει να ασχοληθείς να μάθεις 5 πράγματα πριν την ξεκινήσεις στον σκύλο σου. Δεν διαβάζουμε ένα θρεντ και γινόμαστε ειδικοί, κανείς από εμάς. Αυτοί που δίνουν συνειδητοποιημένα barf έχουν μελετήσει πολύ περισσότερο από ένα φόρουμ και εχουν αρκετές γνώσεις περί διατροφής.
Μην ξεκινήσεις barf ακόμα δεν είσαι έτοιμος. Κάτσε μελέτησε το.
Το φυσικό είναι να κοιμάται με την αγέλη του, η αγέλη του είσαι εσύ, εσύ κοιμάσαι μες στο σπίτι, το φυσικό είναι ο σκύλος να κοιμάται μες στο σπίτι. Ταπεινή μου άποψη, αλλά την πάμε αλλού την κουβέντα τώρα και δεν υπάρχει λόγος...το να κοιμαται μεσα στο σπιτι δεν ειναι φυσικο!