θα μας τρελανουν?(barf)

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
Ο "κτηνίατρος" που υπογράφει το άρθρο δεν έχει όνομα; Γιατί εγώ δεν το βρίσκω πουθενά στο blog.

Edit: Το βρήκα. Να ξέρω να την προτιμήσω.

Last edited:

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Ο "κτηνίατρος" που υπογράφει το άρθρο δεν έχει όνομα; Γιατί εγώ δεν το βρίσκω πουθενά στο blog.

Edit: Το βρήκα. Να ξέρω να την προτιμήσω.
δηλαδη εσυ εισαι κατα?

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Κτηνίατροι... θα σου πουν πως η καλύτερη τροφή για τον σκύλο είναι η ξηρά (κατά προτίμηση, αυτή που πουλάνε οι ίδιοι).
ο δικος μου δεν διαφυμιζει καποια ουτε πουλαει.θα τον ρωτησω για την barf οταν παω για το 2ο εμβολιο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Wizardsm η barf δεν είναι πανάκεια. Και θέλει να ασχοληθείς να μάθεις 5 πράγματα πριν την ξεκινήσεις στον σκύλο σου. Δεν διαβάζουμε ένα θρεντ και γινόμαστε ειδικοί, κανείς από εμάς. Αυτοί που δίνουν συνειδητοποιημένα barf έχουν μελετήσει πολύ περισσότερο από ένα φόρουμ και εχουν αρκετές γνώσεις περί διατροφής.
Μην ξεκινήσεις barf ακόμα δεν είσαι έτοιμος. Κάτσε μελέτησε το.

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Wizardsm η barf δεν είναι πανάκεια. Και θέλει να ασχοληθείς να μάθεις 5 πράγματα πριν την ξεκινήσεις στον σκύλο σου. Δεν διαβάζουμε ένα θρεντ και γινόμαστε ειδικοί, κανείς από εμάς. Αυτοί που δίνουν συνειδητοποιημένα barf έχουν μελετήσει πολύ περισσότερο από ένα φόρουμ και εχουν αρκετές γνώσεις περί διατροφής.
ΑΝ αρχισω θα ειναι οταν γινει 1-2 χρονων να εχω μαθει καποια πραγματα

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.803
4.109
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν είναι όμως και πυρινική φυσική! :D

Επίσης, εγώ δεν θα ζητούσα την έγκριση του κτηνιάτρου μου (ούτε καν τον ρώτησα), για να ξεκινήσω κάτι που πιστεύω πως είναι πολύ πιο καλό για τον σκύλο μου, βάσει μελετών, εμπειριών και απλής λογικής. ;)

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
δεν ειμαι κατα της μπαρφ (δεν εχω αποψη ακομα για την ακριβεια) αλλα αν ντε και καλα πρεπει ο σκυλος να τρωει ετσι οπως θα ετρωγε στην φυση γιατι αυτο ειναι φυσικο..το να κοιμαται μεσα στο σπιτι δεν ειναι φυσικο!

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
..το να κοιμαται μεσα στο σπιτι δεν ειναι φυσικο!
Το φυσικό είναι να κοιμάται με την αγέλη του, η αγέλη του είσαι εσύ, εσύ κοιμάσαι μες στο σπίτι, το φυσικό είναι ο σκύλος να κοιμάται μες στο σπίτι. Ταπεινή μου άποψη, αλλά την πάμε αλλού την κουβέντα τώρα και δεν υπάρχει λόγος.