θελω εναν ησυχο φυλακα

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
ψαχνω τωρα για αναζητηση νεου φιλου,πειτε μου αν θελετε τη γνωμη σας για τα :?: μου,ετσι λοιπον θα ηθελα εναν σκυλο που
-να μην χρειαζετε την καθημερινη και πολυωρη βολτα του (κατι σαν αγγλικο μπουλντοκ)
-να ειναι απο τη φυση του φυλακας οπως τα ντοπερμαν,ροτβαιλερ κτλ
και ενα τελευεταιο συμφερει απο οικονομικης πλευρας ρε μαγκες να παω ρουμανια η βουλγαρια και να αγορασω ο ιδιος τον μελλοντικο μου φιλο?
δηλαδη πχ. ενα αγγλικο μπουλντογκ ποσο να πουλιεται στο εξωτερικο?γιατι εδω αγγιζουν τα 750ε κατοτερη τιμη. :(
-τα μαστινο ναπολιτανο ειναι κατι σε αυτο που ψαχνω αλλα με χαλαει οτι καταβροχθιζουν πολλα ευροπουλα σε φαγητα
-τα αγγλικα μπουλντοκ ειναι μια καλη λυση αλλα ποσο φυλακας ειναι? :-k
-τα μπουλ μαστιφ?χρειαζονται την καθημερινη πολυωρη βολτα τους?
*********φιλικα γιαννης*********

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Χωρίς πολλά λεφτά
Χωρίς βόλτα
Χωρίς εκπαίδευση φύλακα
Χωρίς καλό φαγητό

Αλλά ειδικά χωρίς διάθεση από σένα

ΔΕΝ φυλάει τίποτα και καμία ράτσα

Αλλο σκύλος , άλλο ΜΑΛΑΚΑΣ ... :lol: :lol: :lol:

Σκέψου το ... και πάρε ένα συναγερμό και ένα χρυσόψαρο για παρέα

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Θα συμφωνήσω με τον Ντένης κατ αρχάς, ο συνδιασμός συναγερμού και χρυσόψαρου, είναι μια καλή λύση ήσυχου φύλακα.

Εαν παρόλα αυτά επιμένεις να πάρεις σκύλο, θα έλεγα να προτιμήσεις έναν βαλσαμωμένο. Οι βαλσαμωμένοι σκύλοι δεν χρειάζονται βόλτα, δεν κάνουν φασαρία, δεν χάνουν τρίχες, δεν θα ξοδεύεις χρήματα για το φαγητό τους.

Ο Ελληνικός λαός, έχει παροιμίες, με τις οποίες εκφράζει την σοφία του.
Εσύ ζητάς και την πίτα ολόκληρη, και τον σκύλο χορτάτο.
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
καταρχην δεν κανω πλακα ρε παιδια,ηλικρινα μιλαω.
ο προιγουμενος που ειχα ηταν βελγικος λυκος ημιαιμος ομως.τον αγαπουσα πολυ αλλα με ταλαιπωρουσε οχι ο ιδιος αλλα η γειτονια.δηλαδη γαυγιζε καμια φορα οταν εβλεπε πχ μια γατα και πεταγονταν η κυρα κατινα απο διπλα και ελεγε να μην γαυγιζει γιατι τρομαζει το εγγονακι της,(ακου μ@@@@ια) κτλ τωρα που ειμαι σε αλλη γειτονια ειναι διαφορετικα.
δεν με νοιαζουν ολα τα αλλα,ουτε οι τριχες του βελγικου,ουτε τα σαλια του μαστιφ,απλα δυο πραγματα ουτε τρια ουτε σαραντα τρια,δυο πραγματα:
1.λογο δουλειας (ξυλουργος) δεν μπορω να τον βγαζω καθε μερα βολτα αλλα μερα παρα μερα,αυτο δεν σημαινει πως δεν θα τον περιποιουμαι σε καθημερινη βαση
2.να εχει ενστικτο το αισθημα του φυλακα που αυτο αργοτερα θα εξιοποιηθει με εναν καλο εκπαιδευτη
(ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ,και χρημα εχω,και χρονο,εχω και υπομονη εχω και ορεξει εχω και δεν δουλευω κανεναν ειληκρινα,αν νομιζεται πως αυτα τα δυο κρητιρια ειναι αρκετα να μην παρω φιλο τοτε μετραει και αυτη η γνωμη ..........γιαννης.......

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ΧΑΧΑΧΧΑΧ.... μαστινο λεει:lol: :lol: :lol: :lol: μπα σε καλο σου πρωινιατικο...φιουχ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Γιάννη, ένα σκυλί (των φυλών που ανέφερες και όχι μόνο) χρειάζεται αστείρευτα αποθέματα χρόνου και χρήματος και τον κατάλληλο χώρο.
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι γνωρίζεις εξ’ αρχής πως λόγω του τρόπου ζωής σου θα αναγκαστείς να κάνεις εκπτώσεις στους τομείς που προανέφερα. Εάν κανείς εκπτώσεις σε ποιοτικό χρόνο που οφείλεις να αφιερώσεις στον σκύλο, στην εκπαίδευση του, στην τροφή του κτλ. θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.

Εάν δεν συνειδητοποιήσεις το γεγονός ότι η καθημερινότητα σου θα πρέπει να αλλάξει άρδην και ότι θα πρέπει να προσαρμοστείς εσύ στις ανάγκες του σκύλου και όχι ο σκύλος στο δικό σου πρόγραμμα, προβλέπω προβληματική συμβίωση και πολύ φοβάμαι πως το σκυλί αργά ή γρήγορα θα καταλήξει στη «Χρυσή Ευκαιρία» στην στήλη «χαρίζονται»….

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
δεν ειμαι ο ανθρωπος που θα παραταγε το σκυλο του στη τυχη της χρυσης ευκαιριας,δεν ειμαι ο ανθρωπος που δεχετε την πλακα απο ατομα που δεν γνωριζω του στιλ παρε ενα χρυσοψαρο μπουχαχα παρε ενα με μπαταριες μπουχαχα
απλα ξερω ποιος ειμαι εγω και τη ζηταω και τη μπορω και τη δε μπορω να προσφερω σε ενα σκυλο που πολλοι αλλοι δεν ξερουν τι τους γινετε.το ζητημα το ψαχνω και ρωταω.πολυ πιθανον να καταληξω στο συμπερασμα οτι δεν κανει να εχω σκυλο,οτι δεν μου αρμοζει,απλα το ψαχνω το θεμα για ναμην εχω ενα φιλαρακι που σε καμια περιπτωση δεν θελω να ταλαιπορειται πρωτα αυτος και μετα εγω
παντα φιλικα γιαννης

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
υπάρχουν σκυλιά τα οποία μπορείς να ταιριάξεις ΑΛΛΑ

δεν ξέρω κατά πόσο είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις για να φέρεις από εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα δεν θα βρείς

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
ποια ειναι αυτα?

(και οφειλω να ομολογησω οτι τωρα τελευταια με εντυπωσιαζεις..μακη 8) 8) )

mallinois

Active Member
13 Φεβρουαρίου 2008
29
0
Καλησπέρα Γίαννη.

Ίσως πραγματικά να μην είναι ο σωστός χρόνος να αποκτήσεις σκύλο με βάση αυτά που λες.Εκτός από τις βόλτες που λες πρέπει να σκεφτείς ότι μέχρι να φτάσεις σε εκείνο το σημείο έχεις πολύ δουλεία με το κουτάβι και έξοδα που σημαίνει ότι πρέπει να βρεις τον τρόπο να τα διαθέσεις.Μπορείς?
Όταν θα θες να πας π.χ διακοπές ο σκύλος σου τι θα απογίνει?
Θα τον πάρεις μαζί σου?(που για μένα είναι και το πιο σώστο) ή θα διαθέσεις χρήματα να τον αφήσεις σε μια καλή πανσιόν?
Πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά γιατί αν το αποφασίσεις τον "παντρέυεσαι" για αρκετά χρόνια!!
Εσύ ξέρεις την ζωή σου και τις ανάγκες σου καλύτερα από εμάς και ίσως η επιθυμία σου σε οδηγήσει σε λάθος απόφαση.
Σκέψου το πολύ σοβαρά γιάτι θα ήταν άδικο και για σένα και για τον σκύλο σου να μην περνάτε καλά.
Μην ξεκινήσεις σε λάθος βάση θα πάει όλο στραβά!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ρε παιδί μου με όλο το σεβασμό, αφού δεν μπορείς να βγάζεις βόλτα (15 λεπτά) πώς θα αφιερώσεις τον κατάλληλο χρόνο για παρέα ? ( ώρες ) ??

Αφού είναι πολλά τα 750 για αγορά πώς θα δώσεις για εκπαίδευση ενός καλού φύλακα 1500+ ??

Κοίτα τί λές, και μετά στράβωνε άμα θές ...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καταρχάς κάπου σε έχασα

λες

και ενα τελευεταιο συμφερει απο οικονομικης πλευρας ρε μαγκες να παω ρουμανια η βουλγαρια και να αγορασω ο ιδιος τον μελλοντικο μου φιλο?
δηλαδη πχ. ενα αγγλικο μπουλντογκ ποσο να πουλιεται στο εξωτερικο?γιατι εδω αγγιζουν τα 750ε κατοτερη τιμη.
-τα μαστινο ναπολιτανο ειναι κατι σε αυτο που ψαχνω αλλα με χαλαει οτι καταβροχθιζουν πολλα ευροπουλα σε φαγητα
θέτεις δηλαδή ΚΑΘΑΡΑ θέμα χρημάτων και ύστερα λες

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ,και χρημα εχω
τελικά έχεις ή δεν έχεις???????

και αν έχεις ΠΟΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

σου έχω τρεις προτάσεις

πρόταση Νο 1

αγοράζεις ένα ποιμενικό (σαρπλανίτσας - καυκάσου - κεντρικής ασίας - ΕΛΛΗΝΙΚΌ)

πλην του Ελληνικού ποιμενικού που μπορείς να βρεις φθηνότερα θα υπολογίζεις από 1000 εως 1500 ευρώ αγορά κουταβιού (περισσότερα αν τον φέρεις από εξωτερικό λόγω μεταφορικών)

δεδομένου του δύκολου του χαρακτήρα τους και της απειρίας σου στις φυλές θα χρειαστείς την βοήθεια ειδικού από την αρχή για την ανατροφή του - εκπαίδευση. (υπολόγιζε χοντρικά ένα 1000ρικο)

τρώνε τον άμπακο

θα παίρνεις μια καλή τροφή (άλλα 70-80 ευρώ τον μήνα)

συνολικο κόστος τα πρωτα 2 χρόνια περίπου τα 4000 - 5000 ευρώ (όλα τα παραπάνω + γιατρούς - προληπτικές εξετάσεις - προστατευκιά μέσα κλπ) και ύστερα ανά χρόνο 1000 - 1500

έχεις μια αξιόπιστη λύση ως προς τους ψιλικατζήδες - ναρκωμανής κ.λ.π

στον κλέφτη που θέλει να μπει όχι.

πρόταση Νο 2 (καλύτερη κατά την γνώμη μου)

δίνεις 1500 ευρώ (υπολογίζω) και παίρνεις ένα αγγλικό από εκτροφέα στην Ελλάδα.

η συντήρηση του (φαγητό) είναι μηδαμινή σε ζχέση με ένα σκύλο της πρώτης κατηγορίας.

δίνεις 1500 - 2000 ευρώ και βάζεις ένα καλό σύστημα συναγερμού

δίνεις 20-30 ευρώ το μήνα σε μια εταιρεία security

αρχικό κόστος περί τα 4000 (αλλά ο συναγερμός ΄φυλάει από την πρώτη μέρα και όχι υστερα από 1 1 / 2 χρόνο) και ύστερα κανά 600 τον χρόνο.

πρόταση Νο 3

πας αύριο στο ........ και αγοράζεις ένα σκύλο ότι ράτσα θες από βιτρίνα

γελάς με τους ηλίθιους που πληρώνουν τόσα λεφτά για σκύλο ενώ εσύ σαν μάγκας και έξυπνος έκανες την δουλειά σου με λίγότερα

ύστερα από λίγο καιρό μπαίνεις να μας πεις το πρόβλημα του σκύλου σου και τι μπορείς να κάνεις για το βοηθήσεις

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
απο οικονομικο δεν υπαρχει προβλημα χρηματων αλλα εχω δει τεραστιες διαφορες σε τιμες για μια ρατσα.πχ εχω βρει μπουλντοκ αγγλικο απο 750 μεχρι 1500ευρο γιατι ομως δεν ξερω,(αν ειναι απλα για να κερδισουν χρηματα παραπανω αυτο θα ηθελα να αποφυγω)
τον φιλο μου απο θεμα διακοπες θα τον εχω μαζι μου στο εξοχικο μου στο κατακολο αλλα γιατι οχι και σε καμπινκ που συχνα κανω.σε καμια περιπτωση δεν θα τον αφησω σε ξενα χερια
να σας πω την αληθεια μου αρεσουν τα αγγλικα μπουλντοκ σαν εμφανιση αλλα δεν ξερω ποσο μπορει να γινει ενας φυλακας με μια σωστη εκπεδευση
πιστευω πως ο σκυλος ειναι κομματι του ανθρωπου και πρεπει να τον δει ο ιδιοκτητης του οχι σαν αλλα για παιδι του
σας ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες σας αλλες πληροφοριες μαζευω απο καποια βιβλια που εχω αγορασει ποιος ξερει μπορει στην τελικη να μου μεινουν μονο τα βιβλια να τα διαβαζω,χωρις την αγορα καποιου φιλου,η εγκυκλοπαιδεια του σκυλου του jm avans kay and white ειναι ενα που μου κινει το ενδιαφερον για μελετη

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
απο οικονομικο δεν υπαρχει προβλημα χρηματων αλλα εχω δει τεραστιες διαφορες σε τιμες για μια ρατσα.πχ εχω βρει μπουλντοκ αγγλικο απο 750 μεχρι 1500ευρο γιατι ομως δεν ξερω
μιλας για εκτροφειο ελλαδα?εξωτερικο? ,για πετσοπ? αγγελια ιδιωτη?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
η τιμή είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων

δεν είναι εύκολο να πεις αν ειναι πολλά η λίγα

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
oscar said:
απο οικονομικο δεν υπαρχει προβλημα χρηματων αλλα εχω δει τεραστιες διαφορες σε τιμες για μια ρατσα.πχ εχω βρει μπουλντοκ αγγλικο απο 750 μεχρι 1500ευρο γιατι ομως δεν ξερω
μιλας για εκτροφειο ελλαδα?εξωτερικο? ,για πετσοπ? αγγελια ιδιωτη?
χρυση ευκαιρια σελιδα 9 με 750ε δικα του με εκτροφειο στην ελλαδα και απο εξωτερικο 850ε,απο ιντερνετ πανω απο 1000 ευρο και ρωταω οτι πληρωνεις περνεις η απλα θελουν να κερδισουν περισσοτερα?

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
64
Chania
www.chaniatown.gr
και πολλές φορές όπου σε πιάσουν , ακόμα και εκτροφείο , δηλαδή εμένα μου λένε 700 σε κάποιον άλλον το δίνουν 500 , αν μπει και κάποιος στην μέση και θέλει να βγάλει το κάτι τις του μπορεί να πάει 900 η και ποιο πάνω
έτσι είναι αυτά τα κόλπα μην βιάζεσαι , ψάξε , μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους καλοθελητές
:shock: