θελω εναν ησυχο φυλακα

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
τον πηρα χτες σαββατο και μου ειπε 750ε για κουταβι δικου μας εκτροφειου και 850ε για εξωτερικου αν θες μπορω να σου δωσω και το τηλ του απο την εφημεριδα να τον παρεις
ξερεις τι σκεφτομαι?πως μια χαμηλη τιμη μπορει να κρυβει παγιδα,πχ ενα ημιαιμο που μοιαζει αρκετα με αγγλικο μπουλντογκ
μολις βρηκα απο γνωστη ιστιοσελλιδα και αλλα τηλ και θα παρω να δω
δεν βιαζομαι καθολου για την αποκτηση του φιλου,εχω πολυ δρομο ακομα,πηγαινοντας σε εκθεσεις αγγλικου μπουλντοκ,μιλοντας με ιδιοκτητες,εκτροφεις,καταστηματαρχες πετ σοπ κτλ και μετα βλεπουμε αν γινει κατι :roll:

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
oscar said:
δωστο μου
βρηκα ενα στη γειτονια μου με χαρτια με ολα με 900ε σε πετσοπ
πηρα εναν αλλον και μου λεει 950 χωρις χαρτια απο εξωτερικο,τον ρωτησα γιατι δεν εχει χαρτια και μου λεει πως δεν βγαζουνε πλεον απο πωλονια χαρτια αλλα εχω μου λεει και κατι αλλα καλα με 1500ευρο και του λεει καλα γιατι αυτη η διαφορα?και μου λεω τα 1500 ευρο κανουν για εκθεση αλλα εσυ δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις ](*,) :dohh: (ειχε εκτροφειο αυτος δικο του αλλα φερνει και απαιξω)

Δεν μπορούν να δημοσιευτούν τηλέφωνα και στοιχεία ... αν θέλετε μόνο με pm διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ του forum

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
nightshark said:
oscar said:
δωστο μου
************* χωρις χαρτια
βρηκα ενα στη γειτονια μου με χαρτια με ολα με 900ε σε πετσοπ
πηρα εναν αλλον και μου λεει 950 χωρις χαρτια απο εξωτερικο,τον ρωτησα γιατι δεν εχει χαρτια και μου λεει πως δεν βγαζουνε πλεον απο πωλονια χαρτια αλλα εχω μου λεει και κατι αλλα καλα με 1500ευρο και του λεει καλα γιατι αυτη η διαφορα?και μου λεω τα 1500 ευρο κανουν για εκθεση αλλα εσυ δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις ](*,) :dohh: (ειχε εκτροφειο αυτος δικο του αλλα φερνει και απαιξω)
οι περισσοτεροι που περνω δε εχουν χαρτια πετιγκρι,να ρχισω να ανησυχω η δεν τρεχει τιποτα?

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
:D
και να ριξεις και μια ματια στο φορουμ...

ειχες γραψει το τηλ ? μπορεις να το στειλεις με πμ.

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
oscar said:
:D
και να ριξεις και μια ματια στο φορουμ...

ειχες γραψει το τηλ ? μπορεις να το στειλεις με πμ.
μολις εσταλει μεσω πμ αλλα πες μου γιατι το θελεις?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Γεια σου nightshark.

Καταρχας καλα κανεις που το ψαχνεις πρωτα πριν κανεις την οποιαδηποτε κινηση..

Εγω αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι δεν υπαρχει σκυλι που να μην χρειαζεται καθημερινα βολτα ποσο μαλιστα αυτα που αναφερες μαστινο και λοιπα..
Το μπουλντογκ αν και ναι δεν τρελενεται στο να θελει βολτες μεγαλες ,θελει ομως ..γιατι απλα δεν υπαρχει σκυλι που να μην θελει καθημερινα 2 φορες τουλαχιστον την ημερα βολτα..

Επισης δεν υπαρχει σκυλι που να μην χρειαζεται καποιο budget για την ευημερια του.
Πρεπει επισης να καταλαβεις οτι εχοντας ενα σκυλι αλλαζει η καθημερινοτητα σου ,κανεις πραγματα ρουτινας που δεν τα εκανες παλια και θα τα κανεις για παντα οσο εχεις το σκυλι σου..

Ειναι πολυ καλο που διαβαζεις για να μαθεις..αρα ειναι πολυ καλο σημαδι οτι θα εισαι ενας καλος μελλοντικα ιδιοκτητης..
Απλα σκεψου και οτι σου ειπαν τα παιδια και με oρεξη, ερευνα και πραγματικο ενδιαφερον και ορεξη να μαθεις οτι ισως εσυ πιστευες λαθος για καποια πραγματα ,δεινουν ενα πολυ καλο αποτελεσμα για μια καλη αρμονικη σχεση ιδιοκτητη -κατικιδιου..

Αλλωστε η μερα που καποιος αποφασιζει να παρει ενα σκυλο ,αρχιζει και μελετα ,μαθενει συνεχως και οταν πια ειναι ετοιμος.. μεσα στα ματια του "επιλαχοντος" ,μοιαζει να εχει μαθει τον κοσμο απο την αρχη..
αυτη η μερα ειναι μαγικη..
καλη επιτυχια..

:wink: :p

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
το καλο ειναι πως μερα με τη μερα μαθαινω ολο και πιο πολλα για τα περι σκυλου.μηπως μπορεις να μου πεις η καθημερινη βολτα ενος μπουλντογκ ποση περιπου ειναι και ποση η πχ ενος ροτβαιλερ?ειναι η ιδια η οχι?
απο τους 100 ιδιοκτητες σκυλων που ξερω εδω στη γειτονια οι 99 δεν τον βγαζουν καθε μερα(πολυ κακος ομως),τι μπορει να παθει ενας σκυλος οταν δεν βγαινει καθημερινα για τη βολτα του εξω?θα αρχιζει να γαυγιζει εντονα η θα πηγαινει για καταθλιψη?(οσο ρωταω μαθαινω πολλα :wink: )

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
τι μπορει να παθει ενας σκυλος οταν δεν βγαινει καθημερινα για τη βολτα του εξω?
Πολλα και διαφορα:

Να καταστρεφει το σπιτι- γενικος ολα που βρισκονται γυρο του
Να κλαει και να γαυγιζει
Να αρχιζει να γλυφει και να δακγωνει τα ποδια του (αυτοκαταστροφη)
Να αρχιζει στερεοτυπιες ( να περπαταει περα δοθε ολη μερα- να κυνηγαει την ουρα του)

να γινει μελαγχολικος

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
FrenchieFan said:
[Να αρχιζει να γλυφει και να δακγωνει τα ποδια του (αυτοκαταστροφη)
Το να γλύφει τα ποδαρακια του δεν είναι φυσιολογικό??? :shock:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ενας σκυλος που δεν παει βολτα ειναι ενας δυστηχισμενος σκυλος..

και που εχεις κατα νου να κανει την αναγκη του?

απο τους 100 ιδιοκτητες σκυλων που ξερω εδω στη γειτονια οι 99 δεν τον βγαζουν καθε μερα(πολυ κακος ομως),τι μπορει να παθει ενας σκυλος οταν δεν βγαινει καθημερινα για τη βολτα του εξω
Αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση..
τι στο καλο ολοι οι ανευθηνοι ιδιοκτητες μαζευτικανε μαζι...
πριν παρεις σκυλι εχε κατα νου οτι θα το βγαζεις 2 φορες τουλαχιστον βολτα..

Τωρα αναλογα την ρατσα και το μεγεθος θελει περισσοτερη η λιγοτερη ωρα..

Ολα ομως τα σκυλια εχουν αναγκη που και που περα απο την κλασικη βολτα ,να πανε σε ενα παρκο ,σε εναν μεγαλο χωρο να τρεξουν να παιξουν, να ξεσκασουν...

Μην παρεις κυνηγοσκυλο ,απο οτι εχω καταλαβει ενα αγγλικο μπουλτογκ ειναι μια καλη επιλογη για σενα ,μονο προσεξε παρα πολυ απο που θα το παρεις γιατι ειναι μια ρατσα που βγαζει πολλα γιατρικος προβληματα και παντα ποτε απο πετ σοπ.

Επισης να ξερεις οτι εχοντας σκυλι ειναι σαν να εχεις εναν αναπηρο για παντα μαζι σου..,σε εχει αναγκη για να φαει ,να κανει την αναγκη του ,να γινει λιγο χαρουμενος ,να ειναι καλα..

Εχεις την ευθεινη του και δεσμευεσαι για οσα χρονια ακολουθησουν να ειναι καλα..
Δεσμευεσαι παντως καιρου οτι τυχει ,σε διακοπες η μη παντα και παντου να ειναι καλα..
και για να ειναι καλα ,θα πρεπει να τηρουντε ολα οσα διαβασεις εδω μεσα..
Ειναι μεγαλη αποφαση..,δεν ειναι χρυσοψαρο ,ουτε καν γατα η οποια ειναι και ανεξαρτητη...,ειναι σαν ενας τετραποδος ανθρωπακος..ετσι να το βλεπεις..και ετσι να το σεβεσαι..

nightshark

Member
15 Μαρτίου 2008
23
0
μολις προστεθηκε ενα ακομη βιβλιο για σκυλους στη συλλογη μου,το "μπουλντογκ"της marie andree
με τη βολτα του τουλαχιστον 2φορες τη μερα θα το μαθω να κανει και πιπι του.τα αγγλικα μπουλντοκ τα λατρευω σαν χαρακτηρες.σημερα πηγα και ειδα ενα απο μετσοπ κατασπρο καλα ηταν τρελλα!
αλλα ρε παιδια ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΕΤ ΣΟΠ? αφου η τιμη ειναι η ιδια και πιο φτηνη σε σχεση με εναν εκτροφεα.καθησε πολυ ωρα και τα λεγαμε με τον ιδιοκτητη του πετ σοπ.μιλησαμε για το τι θελω,το που θα μενω,μου ειχε πει για εναν που ειχε παρει ροτβαιλερ σε διαμερισμα απο το μαγαζι του και κοντεψε να τρελλαθει ο πελατης του,δεν τον εβγαζε εξω συχνα και τα εκανε ολα λιμπα(καλοκαιρινο)το εκανε το διαμερισμα :shock:
τα αγγλ.μπουλντογκ ειναι μου λεει διαφορετικα πιο υσηχα.τον ρωτησα αν ειναι απο το αιμα του φυλακας και μου ειπε πως αν χρειαστει δεν θα διστασει να δαγκωσει και καποιον που θα μπει κρυφα στο σπιτι του προστατευοντας ετσι τον ιδοκτητη του,ακομα και χωρις εκπαιδευση(ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ?)
και κατι τελευταιο ακουσα πολλα για ιατρικα προβληματα,αν τον προσεχω (κανοντας τα εμβολια του,τη διατροφη του,την καθημερινη ασκηση του κτλ.)μπορει να παθει κατι ακομα και αν τον προσεχω οσο μπορω?
ενα απο τα κακα του ειναι πως που εμαθα ειναι πως:
-ροχαλιζει εντονα
-ειναι απο τα πιο ισως η πιο ακρηβη ρατσα
-δυσκολη γεννα
-δυσκολη αναπαραγωγη
(κανεις δεν ειναι τελειος........) :wink:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Διάβασε όλο το φορουμ και αν έχεις απορίες τα ξαναλέμε .. δυστυχώς δεν το έχεις διαβάσει, είναι ΠΟΛΥ πιο χρήσιμο από ένα βιβλίο ... σε καμιά βδομάδα που θα τελειώσεις, τα λέμε πάλι ... :wink:

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Αν η τιμη ειναι ιδια, η ελαφρα μικροτερη τοτε το πετ-σοπ σε κλεβει. Δεν καταληγει τιποτε ποιοτικο/καλο στα πετ σοπ εκτος ισως απο...ατυχημα.
Το οτι επεσες σε ενημερωτικο πετσοπα σημαινει οτι απλα τα "πλασσαρει" καλα...
Θα επαναλαβω τη συμβουλη του Ντενις.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
δυσκολη γεννα
-δυσκολη αναπαραγωγη
να υποθεσω οτι δεν σε ενδιαφερει..

ναι ροχαλιζουν...

αλλα κανενα απο αυτα τα προβληματα δεν ειναι τα σοβαρα

Εχουν προβλημα με την αναπνοη τους,με την καρδια τους ειναι πολυ ευκολο να εχουν δισπλασια λογο της σωματικης του διαπλασης..θελει μεγαλη προσοχη απο που θα το παρεις..

Οσον αφορα για τα αλλα ..επειδη εχουν ειποθει 100 φορες κοιτα το φορουμ καλα..και θα καταλαβεις..ελπιζω...

Επισης γνωμες μην ζητας ποτε απο πετσοπαδες..

Αν θες μια σωστη αποψη ρωτα εναν κτηνιατρο..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Α .... και κουταβι να θές, πάλι τον κτηνίατρο ρώτα :lol: :lol: :lol: :lol:

σοβαρά τώρα ...

Για ιατρικά τον κτηνίατρο

Για την φυλή τους ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ

Για τα λουριά το πετ - σοπ