θελω ενα σκυλο φυλακα


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Οχι.
Καλά τα λες.
Αλλά πόσοι νομίζεις ότι το κατέχουν τόσο; :rolleyes:
Μια μπλόφα δεν κάνει κακό. Ειδικά αν μοντάρεις την παράγραφο, διαγράφοντας το δεύτερο σκέλος :p
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Άσχετο...αλλά από ότι κατ'αλαβα...ο φίλος που δίνει το ημίαιαμο...πήρε Κάνε κόρσο...και φαντάζομαι θα κάνει και δεύτερο πείραμα ζευγαρώματος....αυτή τη φορά πιτ μπουλ με κόρσο...

Και γιατί δίνει το ημίαιμο? Δεν του βγήκε όπως θα το ήθελε? Μμμμμ...παραδέχομαι ότι είμαι καχύποπτη πρωινιάτικα...αλλά κάτι δεν μου αρέσει σε αυτ'η την ιστορία...Πολλά πιτ μπουλ, Presa & Corso...μαζεύτηκαν...Τυχαίο? ...δεν νομίζω.
 


merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
προφανως θελει να παιξει με το ζευγαρωμα για να δει τι θα βγαλει ο ανοητος
 






greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
51
Πατρα
Μιας και οι δυο φυλες που εχει μεσα ο σκυλος που σουχαριζουν ειναι σχετικα δυναμικες ,ειχες σχεση με σκυλια πιο πριν?Μηπως ειναι ο πρωτος σου σκυλος?
 






ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
τι γινετε μετα , Μαρκο απο θεμα υγειας δεν το συζηταω , να εισαι καλα ευχαριστω για τον χρονο σας
Δεν το λέω ειρωρνικά ή επιθετικά , αλλά τι δεν συζητάς δηλαδή;
Ποια η γνώμη σου για την υγεία ενός σκύλου από ''καλό'' εκτροφέα και ποια από ένα ιδιώτη;

Να υπενθυμίσω πως υγεία ενός σκύλου δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται [να μην έχει παράσιτα, βήχα ή γενικά προβλήματα που φαίνονται και με ένα μη τόσο έμπειρο μάτι]. Αλλά είναι και τα κληρονομικά που ίσως εμφανιστούν αργότερα ή έχουν ήδη εμφανιστεί απλά λείπει αυτό το ''έμπειρο'' μάτι για να τα προσέξουμε.
 


katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Φαντάζομαι όταν λ'εει "δεν το συζητάω" σημαίνει ότι "εννοείται ότι έχεις δίκιο και δεν το συζητάω γιατί συμφωνώ"...Εγώ αυτό κατάλαβα...
Φίλε Θάνο, να κάνω μια επικίνδυνη ερώτηση γιατί για κάποιο λόγο μου κόλλησε στο μυαλό μια ιδέα και αν δεν το πω θα σκάσω....'υπάρχει περίπτωση ο φίλος σου να ασχολείται "λιγο"διαφορετικά με αυτές τις "δυναμικές " φυλές?
 


Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Εγώ θα σου πρότεινα να το πάρεις το σκυλί. Προφανώς κατακρίνω το ζευγάρωμα του γνωστού σου. Εγίνε ομως. Από το να καταλήξει το σκυλί σε καμια μάντρα πάρτο εσύ. Κάνε του τις σχετικές συστάσεις προφανώς για το ποσο κακό είναι να ζευγαρώνει τα σκυλιά του. Εγώ θα σου πρότεινα από το να καταλήξει κάπου άσχημα ο σκύλος αν έχεις την πρόθεση να τον φροντίσεις να τον πάρεις. Ο σκύλος είναι κούταβος και εννοείται θα δεθεί μαζί σου. Το αν είναι ή θα γίνει φύλακας θα στο πούν οι άνθρωποι που ζουν μαζί του και ξέρουν το χαρακτήρα του και στο πως συμπεριφέρεται με ξενους κλπ, στην τελική πάρε έναν εκπαιδευτή μαζί σου να τον δεί και να αξιολογήσει το χαρακτήρα του πριν τον πάρεις.
 


KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
συγγνώμη κιόλας αλλά διαβάζω κάποια πράγματα κ απορώ.δεν λέω απο πέτ σόπ κ ιδιώτη είναι κακό να παίρνεις σκύλο για διάφορους λόγους.για τον πρώτο επειδή τα περισσότερα(αν όχι όλα)κακομεταχειρίζονται τα ζωάκια κ τα έχουν σε άσχημες συνθήκες κ με την αγορά τους κάνεις να συνεχίζουν.δεύτερον απο ιδιώτη του δίνεις μιά σκέψη να κάνεις μιά γέννα ακόμα κ μπορεί αυτήν την φορά τα κουταβάκια να βγούν στον δρόμο η να τα πάρει κάποιος που να μην τους φερθεί καλά.πάμε όμως κ σε ενά ακόμα πράγμα,τους εκτροφείς ναί μπορεί να υπάρχει η περίπτωση να έχεις ένα υγιές σκυλάκι(ακούγεται εγωιστικό έτσι) αλλά να δίνεις χρήματα για να το πάρεις είναι νόμιμο απο την πλευρά της φύσης?κ εδώ μ λές αυτούς τους δύο μήνες το τάιζε κ το φρόντιζε μέχρει να το πάρεις εσύ..ακόμα κ έτσι το βρίσκω λάθος αν κ πλέον η μόνη λύση σε αυτόν τον κόσμο.παραδεχτείτε το όμως είμαστε εγωιστές όλοι!!να βλέπω σχόλια πάρατα το σκυλάκι κ άσε το μέλλον του στην μοίρα(όχι με τον ίδιο τρόπο αλλά έτσι δείχνει)..κρίμα πραγματικά κ σχόλια ότι μπορεί να μην σου βγεί υγιές,ναί τουλάχιστον μέχρι να πάθει κάτι κ αν το πάθει θα ζήσει χαρούμενο κ τελικά τι θα απογίνει αυτός ο σκύλος που δεν θέλουν πιά?άσε ξέρουμε όλοι δεν χρειάζεται κ το μάθημα δεν το παίρνουν αυτοί αλλά εμείς τα ζώα που πίστευουμε ότι κάνουμε σωστά πράγματα ενώ καθημερινά είμαστε ένοχοι σε διάφορα εγκλήματα χωρίς να πρέπει να βρισκόμαστε παρόν τις στιγμές αυτές.τουλάχιστον αν με πράξεις κάναμε κάτι ίσως να γινόταν καλύτερος ο κόσμος..ξεφύγα απο το θέμα.

μπορεί να κούρασα φίλε μ,απλά πρίν πάρεις σκύλο σκέψου αν πραγματικά θα το αγαπήσεις παρά να το έχεις να φυλάει μιά πόρτα γιατί τα λεγομενά σου κάπως μ φαίνονται.ξέρω θέλεις να είσαι σίγουρος για την οικογένεια σου κ το σπίτι αλλά είναι πολλά περισσότερα τα σκυλιά .αυτά απο εμένα,κάνε την σωστή επιλογή κ πέρνα ωραία με τον σκύλο κ τους δικούς σου.

υσ φιλόζωος δεν είναι μόνο να αγαπάς τα σκυλιά αλλά όλα τα ζωά γιατί ακούω συνεχώς το ίδιο πράγμα κ άλλα βλέπω(μιλάω γενικά όχι συγκεκριμένα κ αυτός ο χαρακτηρισμός είναι κάπως).
 
Last edited: