καθαροαιμο labrador retriever χαριζεται σε φιλοζωους


thal kar

Member
23 Φεβρουαρίου 2017
5
13
29
το πλασμα ειναι ενος έτους! λογω αδυναμιας των γονιων μου να του αφιερωσουν το χρονο που απαιτειται αναγκαζομαστε να ψαξουμε σπιτι γι αυτο το αξιολατρευτο μωρο..εγω εχω ηδη δυο σκυλια και δεν μπορω με τιποτα να το αναλαβω οσο κι αν το θελω. μαθαινει γρηγορα κ εχει ολοκληρωσει κυκλο εκπαιδευσης.. ωστοσο ειναι ζωηρος πραγμα λογικο για λαμπραντορ... χρειαζεται ανθρωπους που να ξερουν απο σκυλια και να διαθετουν υπομονη!
 
Last edited:




Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ο εκτροφέας του είναι ενήμερος; Δεν προτίθεται να τον πάρει πίσω;
Σε αγαπώ :love:

Αν και πιστεύω πως πάντα υπάρχει λύση, όταν υπάρχει θέληση..;)
Ελπίζω να βρεθεί μια καλή οικογένεια που θα τον αναλάβει..
 


thal kar

Member
23 Φεβρουαρίου 2017
5
13
29
το κουταβι το εχουν παρει μεσω αγγελιας απο pet shop οποτε προερχεται απο εκτροφειο ουγγαριας.. οποτε τετοια λυση θα ηταν αδυνατη κ σιγουρα ανεπιθυμητη..
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
το κουταβι το εχουν παρει μεσω αγγελιας απο pet shop οποτε προερχεται απο εκτροφειο ουγγαριας.. οποτε τετοια λυση θα ηταν αδυνατη κ σιγουρα ανεπιθυμητη..
Ναι...εννοείται!

Βέβαια, εξίσου ανεπιθύμητη, έπρεπε να είναι εξαρχής και η αγορά του αυτή.
Δεν προέρχεται από εκτροφείο της Ουγγαρίας, αλλά από puppy mill της Ουγγαρίας.
Στο δια ταύτα, δεν πρέπει να το προωθείς ως καθαρόαιμο, γιατί δεν είναι.

Εύχομαι να βρει γρήγορα, ένα καλό σπίτι.
 


thal kar

Member
23 Φεβρουαρίου 2017
5
13
29
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο κ πιστεψε με εγω δε θα επαιρνα σκυλι με αυτο τον τροπο.απο τη στιγμη ομως που εγινε αυτο δεν παυει να ειναι μια ψυχη. εγω το αποκαλεσα καθαροαιμο λογω χαρακτηριστικων και μορφολογιας .δεν ηξερα οτι επρεπε να καταγεται απο συγκεκριμενο εκτροφειο για να μπορεσω να το χαρακτηρισω ετσι κ θα το διορθωσω μιας κ μου το ειπες.. γενικοτερα η επιθυμια των γονιων μου για σκυλι ηταν λαθος εξαρχης. απο εκει κ περα κανω οτι μπορω για να σωσω το πλασμα ...αν δεν ειχα ηδη δυο σκυλια θα το κρατουσα εγω.
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
Για να θεωρείται καθαρόαιμο, πρέπει να είναι απο επίσημο εκτροφέα [της όποιας χώρας] αναγνωρισμένο από τον Κυνολογικό του Ομιλο, και να διαθέτει απαραιτήτως pedigree. Πάει πακέτο με την απόκτηση του πλάσματος :)

Καλή συνέχεια με την αναζήτηση!

Εχεις γνώση περί microchip και συμβολαίου υιοθεσίας; Είναι απαραίτητα, για να εξασφαλίσεις όσο γίνεται, την μελλοντική του ευζωία.
 


thal kar

Member
23 Φεβρουαρίου 2017
5
13
29
microchip εχει! για το συμβολαιο υιοθεσιας δε γνωριζω.. γενικοτερα θελω να κανω οτι ειναι δυνατο για να παει σε καλα χερια το παιδι γιατι τωρα δε ζει τη ζωη που του αξιζει παρα τις προσπαθειες ολων.. ξερεις επισης τι αλλη κινηση μπορω να κανω για να βρω καποια οικογενεια ?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.651
19.886
http://www.fazoo.gr/selides-aggelion

Απευθύνσου στην φιλοζωική της περιοχής σου, να σε βοηθήσουν αν μπορούν, με τα τυπικά. Να σου δώσουν ίσως κάποιο συμβόλαιο υιοθεσίας, με την "σφραγίδα" τους, για να εξασφαλίσεις όσο μπορείς, τα τυπικά έστω. Θα σου έλεγα, εντελώς προσωπική μου θέση, αν τους βρεις και σε βοηθήσουν, πήγαινέ τους μόλις μπορέσεις κι ένα τσουβάλι τροφή.

Αν δεν βρεις βοήθεια από εκεί, πες μας και κάποιος θα σου προωθήσει ένα έντυπο και τις οδηγίες που το συνοδεύουν.

Το mircochip πρέπει να αναλάβει ο κτηνίατρος του νέου ιδιοκτήτη, να το δηλώσει στην αρμόδια υπηρεσία. Να επιμείνεις πολύ σ'αυτό. Είναι ζωτικής σημασίας.
 






Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.847
ΑΘΗΝΑ
εκτος απο το τυπικο του θεματος για το πως οριζεται ενα καθαροαιμο (pedigree), εγω θα σου προτεινα να αφαιρεσεις απο την "αγγελια" σου το "καθαροαιμο" και για τον εξης λογο: το "καθαροαιμο" πιθανοτατα να στο ζητησει ο καθε ασχετος που θελει να παρει απλα ενα ρατσατο σκυλι για τη μοστρα, το οποιο στην δευτερη τριτη στραβη ισως και να το παρατησει στο κονρινο βουνο...το ημιαιμο (θα δυσκολευτεις περισσοτερο να βρεις νεους κηδεμονες) θα στο παρει καποιος επειδη θα αγαπησει το σκυλακι για αυτο που ειναι, οχι για τον ...τιτλο ευγενειας...φιλικα.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.840
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU