καθε πρωι εμετο...


angel

Member
4 Οκτωβρίου 2008
6
0
γεια σας...:) το westie μου (σχεδον 5 μηνων) τις 4 τελευταιες μερες κανει εμετο (μονο το πρωι) μια φορα . βγαζει ενα αφρωδες ασπρο και 2 φορες κιτρινο υγρο. τον πηγα στον κτηνιατρο και δεν βρηκαμε να εχει κατι, το μονο που μου εδωσε ηταν κατι σταγονες για τον εμετο. μηπως αυτο συμβαινει επειδη το σκυλακι τρωει μεσημερι-βραδυ και το στομαχι του μενει αδειο μεχρι την επομενη μερα το μεσημερι?? να ανεφερω οτι ειχαμε κανει και μια θεραπεια με flagyl 250 (χαπι) για την giardia. επειδη το flagyl ειναι μια απο τις πιο δυνατες αντιβιωσεις ακομα και για τον ανθρωπο υπαρχει περιπτωση να του εχει ερεθισει το στομαχι?? βεβαια η θεραπεια εχει σταματισει εδω και τρεις εβδομαδες. να αναφερω επισης οτι το σκυλακι φαινεται μια χαρα και τρωει κανονικα χωρις να διχνει οτι υποφερει απο κατι.

σας ευχαριστω πολυ....:)
 


Blackheart

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2008
157
0
38
εδώ γύρω..
Προσωπικά δεν έχω ιδέα, όλο και κάποιος κάτι θα ξέρει..
Αλλά κάθε μέρα εμετό, αυτό από μόνο του είναι αρκετό, να το πας και σε κανέναν άλλο κτηνίατρο. Τι τροφή δίνεις; Μήπως θα πρέπει να δώσεις κάτι πιο ελαφρύ και πιο θρεπτικό; (λόγω και της θεραπείας).

Καλημέρες!
 


Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Δοκίμασε να προσθέσεις ένα γεύμα ακόμα (πρωινό). Το είδος του εμετού που περιγράφεις σημβαίνει συνήθως όταν έχουν εντελώς άδειο στομάχι. Σε συνδυασμό με την αντιβίωση, μπορεί απλά να ανέπτυξε μια παραπάνω ευαισθησία.
 




kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι..εχεις σκεφτει οτι μπορει να εχει μασουλισει κατι οσο εσυ κοιμασαι?

Το οτι εχεις σταματησει την αντιβιωση εδω και 3 εβδομαδες ειναι αρκετα μεγαλο το διαστημα για να εχει σχεση με κατι τετοιο..

Επισης θεωρω οτι δινεις λιγα γευματα για ενα κουταβι σχεδον 5 μηνων..,κανε τα 3..;)
 


ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
KI EGV PISTEYV OTI TRIA GEYMATA PREPEI KANONIKA SE KOYTABI 5 MHNWN...TI TROFH;;; EISAI SIGOURH OTI DEN TRWEI APO KATW;; STIS VOLTES YOU MHPWS;;;
 




angel

Member
4 Οκτωβρίου 2008
6
0
σας ευχαριστω που μου απαντησατε...:)!!!

να πω πρωτα οτι τα γευματα τα γυρισα σε 3 απο χθες (και εγω θεωρω οτι τα γευματα ηταν λιγα 2 φορες την ημερα αλλα μου το ειπε ο κτηνιατρος και επειδη ειναι η πρωτη μου φορα με σκυλο δεν ξερω αρκετα πραγατα και ακουλουθω τις οδηγειες του) και σημερα δεν ειδα να μου κανει εμετο, αν και του δινω και τις σταγονες για τον εμετο...τωρα για το θεμα αν τρωει κατι την ωρα που εγω κοιμαμαι το αποκλειω, γιατι παντα προσεχω το σπιτι να μην εχει αντικειμενα κατω,ολα τα καλωδια κρυμενα και αλλα που μπορει να κανουν κακο στο σκυλακι. φυσικα μπορει και να εφαγε κατι στην βολτα και να μην το προσεξα εγω, αλλα να τον πιραζει τοσο καιρο ? (γτ εχουμε να βγουμε βολτα καιρο λογο τις κακοκαιριας στο μερος που βρισκομαι). για την τροφη τωρα δεν ξερω αν μπορω να σας αναφερω το ονομα αλλα κτηνιατροι στην ελλαδα και στην ιταλια μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλη. του τι δινω αρκετο καιρο και δεν μου εχει διξει να τον πιραζει (πχ με διαροιες). ξεχασα να σας αναφερω οτι ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να ειναι και απο την giardia που ειχε το σκυλακι μου. αυτες τις μερες πρεπει να κανουμε και τις εξετασεις να δουμε αν τελικα ξεπερασαμε τελειως το θεμα με την giardia αλλιως πολυ πιθανον να οφειλεται εκει ο εμετος.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU